Zimske bebe i mame 2018/2019

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Duda
    03. Prosinac 2018. 20:57

Nali, drži se! Izdržat ćete vi još koji tjedan, samo se pazi! Otišla si na hitnu radi krvarenja il si skužila i da ti je tlak skočio? Uh, puno tih visokih tlakova nešto.. 😕
    Pepe, navijamo i dalje da je to to i da ćeš ovih dana ☺
    Zadranka, bravo za dobar nalaz ☺
    Nema nam Barbie već drugi dan? Da se nije štogod pokrenulo?
    Klikerice, jesu svekar i svekrva još tu?

Duda
    03. Prosinac 2018. 21:06

Kod mene dvije smiješne situacije danas..
    Naišla s prijateljicom u dm, ona kupuje test za trudnoću, ne možemo ga naći..a meni padne na pamet da ja (s ovim trbuhom) pitam djelatnicu gdje im to stoji. I jesam, samo što je ta neka mlada bila smotana i nije uopće primjetila da sam trudna..al nema veze, nama je bilo smiješno.. 😁

Duda
    03. Prosinac 2018. 21:19

Drugoj prijateljici pričam kako ću danas ručati sarmu koju mi je mama poslala, a ona šalje ovu sliku:

mmama2
    03. Prosinac 2018. 21:21

Duda

Drugoj prijateljici pričam kako ću danas ručati sarmu koju mi je mama poslala, a ona šalje ovu sliku:
    Da bude još smiješnije, mama mi je poslala i rakiju, samo što je bila u boci jane 😁

url=https://lilypie.com]

du1988
    03. Prosinac 2018. 21:48

Duda

Da bude još smiješnije, mama mi je poslala i rakiju, samo što je bila u boci jane 😁

meni je sveki poslala sarmu u plastici od francuske salate 😂😀

Duda
    03. Prosinac 2018. 21:57

du1988

Duda

Haha, ma bude tu svega..al nismo mogli vjerovat da su isti okusi sladoleda u pitanju 😁
    Ti preživjela današnju hranu? Sutra se moraš počastiti nečim finim 😉

AllieH
    03. Prosinac 2018. 22:06

Strudlice, ako slucajno citas, daj se javi da znamo da si dobro ❤

Luka ❤

MareiKate
    03. Prosinac 2018. 22:07

Duda 😂😂 iako niste dobile željenu reakciju, presmiješna mi je sama ideja da tražiš tetu u dm-u test za trudnoću 😂😂
    Btw, znam da u Njemačkoj dm ima testove za trudnoću, šta ima i kod nas? Nikad ih nisam primjetila 😅

Duda
    03. Prosinac 2018. 22:11

MareiKate

Duda 😂😂iako niste dobile željenu reakciju, presmiješna mi je sama ideja da tražiš tetu u dm-u test za trudnoću 😂😂
    Btw, znam da u Njemačkoj dm ima testove za trudnoću, šta ima i kod nas? Nikad ih nisam primjetila 😅

To me podsjetilo na ono kad smo otvorile novu temu pa su cure pisale one fore da sumnjaju da su trudne 😉😁
    Da, imaju i kod nas i nikad ih nitko ne može naći, uvijek moramo pitati gdje stoje 😁

du1988
    03. Prosinac 2018. 22:23

Duda

du1988

Duda

Haha, ma bude tu svega..al nismo mogli vjerovat da su isti okusi sladoleda u pitanju 😁
    Ti preživjela današnju hranu? Sutra se moraš počastiti nečim finim 😉

ma prezivjela al sam brutalno gladna. Za sutra imam vec slozen meni u glavi i mislim da ce biti ubitacno 😂😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.