Zimske bebe i mame 2018/2019

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mamica2
    03. Prosinac 2018. 18:47

Nali i ostale cure s tlakovima drzi te se,  samo odmarajte, terapija i neslana dijeta

• Kani07
    03. Prosinac 2018. 19:33

Vana11

Slampo, čestitam na Karlu! 🎉🎊😇❤😘
    Nali, meni su govorili za posteljicu da ne obavlja dobro svoju funkciju od 29.tt, i zbog toga su mjere bebe bile manje. Ali dok su protoci uredni, to je sve dobro! Posteljica se ne može oporavit, normalno je da prema kraju trudnoće ona sve slabije radi jer je ona "programirana" da traje 40 tjedana, ali ne mora značit da je to sad jako loše. Najvažniji su protoci, njih će ti vjerojatno sad malo više kontrolirati. Meni je doktorica rekla da se u pravilu ti protoci ne mogu baš preko noći "pokvariti". Samo miruj, lezi na lijevom boku i bit ce to sve super. 😊
    Za pisulinca, i meni su i u rodilistu i patronazna rekli da dolje, cisto zato da ne pisa van pelene.
    Curke koje jos malo odbrojavate, zelim vam da vam sve prode brzo i cim manje bolno, ali najvaznije da dobro zavrsi, ovo sve ostalo se pretrpi i na kraju zaboravi!
    Kani, sretno sutra! 😙

Vana11

Slampo, čestitam na Karlu! 🎉🎊😇❤😘
    Nali, meni su govorili za posteljicu da ne obavlja dobro svoju funkciju od 29.tt, i zbog toga su mjere bebe bile manje. Ali dok su protoci uredni, to je sve dobro! Posteljica se ne može oporavit, normalno je da prema kraju trudnoće ona sve slabije radi jer je ona "programirana" da traje 40 tjedana, ali ne mora značit da je to sad jako loše. Najvažniji su protoci, njih će ti vjerojatno sad malo više kontrolirati. Meni je doktorica rekla da se u pravilu ti protoci ne mogu baš preko noći "pokvariti". Samo miruj, lezi na lijevom boku i bit ce to sve super. 😊
    Za pisulinca, i meni su i u rodilistu i patronazna rekli da dolje, cisto zato da ne pisa van pelene.
    Curke koje jos malo odbrojavate, zelim vam da vam sve prode brzo i cim manje bolno, ali najvaznije da dobro zavrsi, ovo sve ostalo se pretrpi i na kraju zaboravi!
    Kani, sretno sutra! 😙

Hvala😘😘

💜Karla💜Nicol💙Anton

Slampo
    03. Prosinac 2018. 19:37

Hvala svima, detalji sutra ili najkasnije prekosutra. Idemo kuci pa cu sjesti na komp detaljno napisati. Sada ovako mi iskreno nije to to, i teze je preko moba.

Duda
    03. Prosinac 2018. 20:57

Nali, drži se! Izdržat ćete vi još koji tjedan, samo se pazi! Otišla si na hitnu radi krvarenja il si skužila i da ti je tlak skočio? Uh, puno tih visokih tlakova nešto.. 😕
    Pepe, navijamo i dalje da je to to i da ćeš ovih dana ☺
    Zadranka, bravo za dobar nalaz ☺
    Nema nam Barbie već drugi dan? Da se nije štogod pokrenulo?
    Klikerice, jesu svekar i svekrva još tu?

Duda
    03. Prosinac 2018. 21:06

Kod mene dvije smiješne situacije danas..
    Naišla s prijateljicom u dm, ona kupuje test za trudnoću, ne možemo ga naći..a meni padne na pamet da ja (s ovim trbuhom) pitam djelatnicu gdje im to stoji. I jesam, samo što je ta neka mlada bila smotana i nije uopće primjetila da sam trudna..al nema veze, nama je bilo smiješno.. 😁

Duda
    03. Prosinac 2018. 21:19

Drugoj prijateljici pričam kako ću danas ručati sarmu koju mi je mama poslala, a ona šalje ovu sliku:

mmama2
    03. Prosinac 2018. 21:21

Duda

Drugoj prijateljici pričam kako ću danas ručati sarmu koju mi je mama poslala, a ona šalje ovu sliku:
    Da bude još smiješnije, mama mi je poslala i rakiju, samo što je bila u boci jane 😁

url=https://lilypie.com]

du1988
    03. Prosinac 2018. 21:48

Duda

Da bude još smiješnije, mama mi je poslala i rakiju, samo što je bila u boci jane 😁

meni je sveki poslala sarmu u plastici od francuske salate 😂😀

url=https://lilypie.com]

Duda
    03. Prosinac 2018. 21:57

du1988

Duda

meni je sveki poslala sarmu u plastici od francuske salate 😂😀

Haha, ma bude tu svega..al nismo mogli vjerovat da su isti okusi sladoleda u pitanju 😁
    Ti preživjela današnju hranu? Sutra se moraš počastiti nečim finim 😉

AllieH
    03. Prosinac 2018. 22:06

Strudlice, ako slucajno citas, daj se javi da znamo da si dobro ❤

Luka ❤

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.