Hvala curke, a nista budem onda slala mail, samo da mi ne daju ponedjeljak i Škrablinku, imam traume od nje iz prve trudnoce, iako je proslo 12 god i nije ista situacija ali ono, uh nego ja cu se nadat da cu ja rodit ovaj put prije termina, u nadi je spas
Škrablinke nije bilo zadnja dva, tri puta. Goluža ju je zamijenio.
Ja sam u 14,20 na kontroli, jako nestrpljiva, jako😑😑😑 javim :)
url=https://lilypie.com]
Cure, kakav je osjecaj vidjeti tako malo dana preostalih na tickeru? 🤭
Vidim kod Barbie jos 5 dana preostalo, kako se osjecas? Ima li straha, ili jedva cekas? Pitam se kako cu se ja osjecati kad bude se priblizilo.
Sretno cure na pregledima
Kani cekamo vesele vijesti
Domaca kokica nebo i zemlja s kupovnom
Ja ispeglala svu robicu za maloga
Jos samo kupit u apoteci gazu i stogod za pupak i sve je spremno
Jos 7 tjedana i carski mi je na danasnji dan
Pozdrav curke ,ja sam ovdje nova.,,brojimo 35+5 nadam se da cu izgurat do 37tj. Cijeli 11mj sam provela u bolnici necu sada negativno jer kako sam sve ovo citala jako ste pozitivne i to je ono sto nam svakoj treba..nego zelim s vama podjeliti nesto sto sam nekin dan saznala na kontroli … Znaci imam curicu od 3,5g i kad sam ostala trudna cim je dr . Vidjela spol odmah je rekla da nam stize seka.. bili smo prestretni i pripremili se mi za seku naravno sve imam od kcerek robicu al nesto smo kupili i nadopunili jer prva je bila proljetma bebab a ova nam curkam zimska … I lijepo mi sve kupili tako malomse gustirali i naravno kupili smo novu as u lila boji … Da bi ja zavrsila u bolnici i sad kad su me pustali iz bolnice kazi oni meni ,,eto djecak vam dobro napreduje sve je uredu mozete ici kuci … Ja sama se sokorala reko molim DJECAK???? cijelo vrijeme je cura sad DECKO reko jel vi dobro vidite … Ja sam jos pod sokom a muz nemze vjerovat pa je trezio tu dr da s njom porazgovara … Ljudi moji dal je moguce da se na svakom uzv vidi da je cura inna kraju mi u bol.kazi decko … Naravmo mi smo presretniiiiiii al zamislite da sam na samom poriodu saznala …. E sad lijepo moram prodat svu mirisljavu i opranu popeglanu novu robicu i naravno Lila as … I sto prije se oslkrbiti muskm stavrima … Eto zasad je to od mene … Idem pokusat zaspat vec nekoliko noci ne spavam sve me boli i muci zgaravica :(
Nazalost, to se dogadja, pogotovo ako ti doktor nema najbolju opremu, a pisko se nije ocito pokazao.
Cure, sretno danas!
Duda, umirem na sarmu, i kod nas se tako pakira
Prije bi rekla da nezna svoj posao jer oprema je odlicna idem kod soc. A oprema je ko kod privatnog na visokoj razini jer ja zivim u Njemackoj ... Al nema veze mi sml stavrno sretni i pod pozitivnim sokom .. reko da podjelim da vidim ima li jos netko slican slucaj ;)
Jutro cure!
Nikol, meni je prijatelj prije mjesec dana dobio sina, a čekali su curku 9 mjeseci! Gledaj to s vedrije strane, ipak imate vremena ispraviti garderobu i AS, mogli ste imati na porodu kinder surprise 😁
Znaci ima jos slucajeva ajde bas mi je drago :)))
U konacnici stavrno je nebitno koji je spol jer kad sagledas kako se ljudi bore da imaju djete ili imaju djete koje nije zdravo ...zato moramo biti zadovolji i sretni..bas to hahah moglo nas je pravo iznenaditi na porodu jos da cr i opca garant bi trazila da se kontrolira dal je to moje djete;)
Nikoll zadavila bi ginica da mi skoro pred termin kaze da ipak nije curka nego decko. Ja sam bas jako htjela prvu curku i kad mi je receno da je decko malo me depresija drzala😂
Previse me hvata ovo ciscenje kuce i da mi bude sve tip top. Bole me prepone vec dva dana,ali sam pocela spavati svaku drugu noc ko medvjed. Istina da zaspim poslije ponoci,ali cvrsto spavam il me uspavaju bolovi prije 🤨🤔
Sveki je prosla termin u prvoj trudnoci i kaze da je dan prije izribala cijelu kucu i onda je uhvatilo. Majka kaze da je jela sa svima nama dan prije grah s jos necim😂 Zelje ili na mexicki.
Sortiraj odgovore
Najstariji