Zimske bebe i mame 2018/2019

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mama5
    04. Prosinac 2018. 12:28

Hvala curke, a nista budem onda slala mail, samo da mi ne daju ponedjeljak i Škrablinku, imam traume od nje iz prve trudnoce, iako je proslo 12 god i nije ista situacija ali ono, uh nego ja cu se nadat da cu ja rodit ovaj put prije termina, u nadi je spas

barbiemama
    04. Prosinac 2018. 12:37

Škrablinke nije bilo zadnja dva, tri puta. Goluža ju je zamijenio. 

mmama2
    04. Prosinac 2018. 12:40

Ja sam u 14,20 na kontroli, jako nestrpljiva, jako😑😑😑 javim :)

url=https://lilypie.com]

barbiemama
    04. Prosinac 2018. 12:43

sretno na kontroli 💪

_svjesna
    04. Prosinac 2018. 13:36

Cure, kakav je osjecaj vidjeti tako malo dana preostalih na tickeru? 🤭
    Vidim kod Barbie jos 5 dana preostalo, kako se osjecas? Ima li straha, ili jedva cekas? Pitam se kako cu se ja osjecati kad bude se priblizilo. 

Mamica2
    04. Prosinac 2018. 14:31

Sretno cure na pregledima
    Kani cekamo vesele vijesti
    Domaca kokica nebo i zemlja s kupovnom
    Ja ispeglala svu robicu za maloga
    Jos samo kupit u apoteci gazu i stogod za pupak i sve je spremno
    Jos 7 tjedana i carski mi je na danasnji dan

Mamica2
    04. Prosinac 2018. 14:32

Nali kako ti je danas s tlakom?

• Nikoll
    04. Prosinac 2018. 14:35

AllieH

Nikoll

Pozdrav curke ,ja sam ovdje nova.,,brojimo 35+5 nadam se da cu izgurat do 37tj. Cijeli 11mj sam provela u bolnici necu sada negativno jer kako sam sve ovo citala jako ste pozitivne i to je ono sto nam svakoj treba..nego zelim s vama podjeliti nesto sto sam nekin dan saznala na kontroli … Znaci imam curicu od 3,5g i kad sam ostala trudna cim je dr . Vidjela spol odmah je rekla da nam stize seka.. bili smo prestretni i pripremili se mi za seku naravno sve imam od kcerek robicu al nesto smo kupili i nadopunili jer prva je bila proljetma bebab a ova nam curkam zimska … I lijepo mi sve kupili tako malomse gustirali i naravno kupili smo novu as u lila boji … Da bi ja zavrsila u bolnici i sad kad su me pustali iz bolnice kazi oni meni ,,eto djecak vam dobro napreduje sve je uredu mozete ici kuci … Ja sama se sokorala reko molim DJECAK???? cijelo vrijeme je cura sad DECKO reko jel vi dobro vidite … Ja sam jos pod sokom a muz nemze vjerovat pa je trezio tu dr da s njom porazgovara … Ljudi moji dal je moguce da se na svakom uzv vidi da je cura inna kraju mi u bol.kazi decko … Naravmo mi smo presretniiiiiii al zamislite da sam na samom poriodu saznala …. E sad lijepo moram prodat svu mirisljavu i opranu popeglanu novu robicu i naravno Lila as … I sto prije se oslkrbiti muskm stavrima … Eto zasad je to od mene … Idem pokusat zaspat vec nekoliko noci ne spavam sve me boli i muci zgaravica :(

Nazalost, to se dogadja, pogotovo ako ti doktor nema najbolju opremu, a pisko se nije ocito pokazao.
    Cure, sretno danas!
    Duda, umirem na sarmu, i kod nas se tako pakira 

Prije bi rekla da nezna svoj posao jer oprema je odlicna idem kod soc. A oprema je ko kod privatnog na visokoj razini jer ja zivim u Njemackoj ... Al nema veze mi sml stavrno sretni i pod pozitivnim sokom .. reko da podjelim da vidim ima li jos netko slican slucaj ;) 

• Nikoll
    04. Prosinac 2018. 14:40

MareiKate

Jutro cure!
    Nikol, meni je prijatelj prije mjesec dana dobio sina, a čekali su curku 9 mjeseci! Gledaj to s vedrije strane, ipak imate vremena ispraviti garderobu i AS, mogli ste imati na porodu kinder surprise 😁

Znaci ima jos slucajeva ajde bas mi je drago :)))
    U konacnici stavrno je nebitno koji je spol jer kad sagledas kako se ljudi bore da imaju djete ili imaju djete koje nije zdravo ...zato moramo biti zadovolji i sretni..bas to hahah moglo nas je pravo iznenaditi na porodu jos da cr i opca garant bi trazila da se kontrolira dal je to moje djete;) 

Nunii
    04. Prosinac 2018. 14:50

Nikoll zadavila bi ginica da mi skoro pred termin kaze da ipak nije curka nego decko. Ja sam bas jako htjela prvu curku i kad mi je receno da je decko malo me depresija drzala😂 
    Previse me hvata ovo ciscenje kuce i da mi bude sve tip top. Bole me prepone vec dva dana,ali sam pocela spavati svaku drugu noc ko medvjed. Istina da zaspim poslije ponoci,ali cvrsto spavam il me uspavaju bolovi prije 🤨🤔
    Sveki je prosla termin u prvoj trudnoci i kaze da je dan prije izribala cijelu kucu i onda je uhvatilo. Majka kaze da je jela sa svima nama dan prije grah s jos necim😂 Zelje ili na mexicki.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.