Zimske bebe i mame 2018/2019

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • nali
    03. Prosinac 2018. 17:34

Hvala cure na podrsci ❤️🤗 vjerujem da cemo jos 2 tjedna izdrzati. 
    annchy17 to ti je pocetna terapija, najmanja doza, ja sam tu dozu pila od mislim 12 tt, pa su mi povecavali kako se tlak povecavao. Ne brini, cim ga uspijes terapijom odrzavati do 140/90 iz povremena povisenja do 145/95 nije frka, a i ovo ti i je vrijeme kada curama pocne divljati tlak, ono sto si blize kraju, bilo bi dobro da ti je tlak pricekao koji tjedan, ali uz tu terapiju, ako je do granice, sve je ok. 

MareiKate
    03. Prosinac 2018. 17:36

Nali, držim fige da čim više još izdržite, a i u odličnim si tjednima, da izdržite još tjedan dana, milina! 
    Pepe, nadam se da se kod tebe to za ozbiljno pokreće i da će ti ubrzo proći sva neizvjesnost!
    Du, ima danas nešto fino na meniju? 😅
    Zadranka, super za dobar bris!
    Meni je danas odlazak u Petrovu razbio ružičasti balončić u glavi! Naime, ja sam do sada sve obavljala privatno, i preglede i pretrage - imam dosta široko dodatno, a kad sam ispucala dodatno, plaćala sam preglede a pretrage sam tek sad se morala prebacit na dopunsko... I tek danas kužim koliko mi je to bilo i super a i loše! Mene moj doktor dočeka u trapkama i majici, bez bijele kute, fina ugodna atmosfera, sve opušteno, tako sam ja zamišljala i svoj porod 😂 ono svira mi radio u pozadini, ja gledam neku lijepu sliku na zidu, radim što mi kažu, dišem, tiskam, a danas tamo na zavodu, sve te kute, krv, užurbanost, gužva, ozbiljna lica i kao da me netko ošamario, ej, u 8 mjesecu si trudnoće, znaš šta te još sve čeka??? 😂😂 Baš ono, lupila me doza realnosti i straha...

du1988
    03. Prosinac 2018. 17:37

Enna010

Drage cure samonda vas pozdravim uspjela sam malo prelistati vidjela sam divnih bebi kutaka i beba i mama :)) cestitke svima!! Mi kako smo ostavili kupovinu zazadnji cas nemam vremena da upratim ovdje sve od pranja slaganja i namjestanja ali je sve super ispalo.

Ja sam danas imala kontrolu i otvorena sam 2 cm doktor bas zadovoljan pozicijom bebe pa vidjecemo kada ce krenuti ono pravo. Sretno svima kojima je blizu termin da nam svima prodje brzo i lako😊

sas tek vidim post...ide to u dobrom smjeru, drzim 🤞🤗

url=https://lilypie.com]

• nali
    03. Prosinac 2018. 17:37

Loptica8

Pozdrav, slična stvar i kod mene.
    Valjda je nešto u zraku 😏
    Uglavnom , ja imala visok tlak, došla na hitnu. Krvni nalazi povišene razine jetrene probi i proteini.glavobolja, natečenost nogu - Preklamsija. Ostavili me u bolnici , ali ja u terminu 38+3.
    Još i starenje posteljice II/III. A bebač dobio samo 300 g 3 tjedna.. 😐

Joj danas je valjda takav dan. Drzi se. 🤗 Meni je starost posteljice 3. Neznam do kojeg broja to ide. To se i ja bojim da meni nije preklampsija,isto natecena, glava puca..Za jetru cekam sutra nalaze

du1988
    03. Prosinac 2018. 17:39

zadranka, odlicno za bris. Jos tjedan i eto i tebe u terminu! mareikate ovaj puta prigodna hrana, ne mogu se nacuditi-tamni kruh, leso riba i povrce za rucak. Sad cekam veceru i krepat cu od gladi 😂😂

MareiKate
    03. Prosinac 2018. 17:41

du1988

zadranka, odlicno za bris. Jos tjedan i eto i tebe u terminu! mareikateovaj puta prigodna hrana, ne mogu se nacuditi-tamni kruh, leso riba i povrce za rucak. Sad cekam veceru i krepat cu od gladi 😂😂

😂😂 Možda kuharice čitaju forum pa su se ispravile😂

zadranka86
    03. Prosinac 2018. 17:49

Sto se tice brojeva ta zrelost posteljice..ne kuzim se bass morammmm priznat iako u prosloj trudnoci su me izblesali s tim a ja san bila u blazenom nezanju od svega..ali evo sicam se da mi je otp u 33-34tj dijagnosticirana starost 2/3stupnja..moj tadasnji ginegolog je napravio od toga strahotu...on je tolikuuu paniku diga a ja prvi puta cula za to.da bi ja otisla kod dr.ginica po dr.misljenje koji mi jevreka da ti stuonjevi posteljice su skrozz ok za te tj.i sveee je proslo superr..osim sto sam imala cesce kontrolu vjerojatno iz predostroznisti....i na porodu a rodila san u 40tj.posteljica je bila u uzasnom stanju...tako su rekli jer su radili odma uzv zbog mogucnosti da je ostalo nesto od nje u meni..Aliii nije sve bilo ok beba porod ma sveeee....sad kroz ovu trudnocu sam malo panicarila radi nje i svaki uzv pitala u kakvim je stanju ali hvala Bogu za sad je sve bilo superr sto se tice i nje...ja razumijem svaku od vas i svaki strah zaista i zaooo mi je kad udem i vidim neku losu vjest ali evo svakoj saljem veeeliku podrsku i zelju da sve prode superr..zelim jedan dan da se druzimo na dr.temi sa bebolinama a ovo sve da bude samo neki trag sjecanja....cureee drzite se etoooo......ja pijem caj evo i idemo sad procitat Pinokija😂😂😉😉😙😙

Vana11
    03. Prosinac 2018. 17:59

Slampo, čestitam na Karlu! 🎉🎊😇❤😘
    Nali, meni su govorili za posteljicu da ne obavlja dobro svoju funkciju od 29.tt, i zbog toga su mjere bebe bile manje. Ali dok su protoci uredni, to je sve dobro! Posteljica se ne može oporavit, normalno je da prema kraju trudnoće ona sve slabije radi jer je ona "programirana" da traje 40 tjedana, ali ne mora značit da je to sad jako loše. Najvažniji su protoci, njih će ti vjerojatno sad malo više kontrolirati. Meni je doktorica rekla da se u pravilu ti protoci ne mogu baš preko noći "pokvariti". Samo miruj, lezi na lijevom boku i bit ce to sve super. 😊
    Za pisulinca, i meni su i u rodilistu i patronazna rekli da dolje, cisto zato da ne pisa van pelene.
    Curke koje jos malo odbrojavate, zelim vam da vam sve prode brzo i cim manje bolno, ali najvaznije da dobro zavrsi, ovo sve ostalo se pretrpi i na kraju zaboravi!
    Kani, sretno sutra! 😙

• nali
    03. Prosinac 2018. 18:24

Vanna, Zadranka ajde nije onda tako strasno,tamo je to izgledalo strasno i svi oko mene tamo.. Odlucila sam ne guglati jer cu si samo paniku napraviti. Ali evo vasa iakustva su mi puno pomogla. 💛🤗 Sada sam mirnija.
    Du-super za klopu ovaj put i javi sto su ti dali za veceru 
    Sad vas pozdravljam i odjavljujem se..odmor i nista vise, makar ste mi vi tu antistres al kad uzmem mob u ruke pocne i google radit 😊

du1988
    03. Prosinac 2018. 18:36

nali

Vanna, Zadranka ajde nije onda tako strasno,tamo je to izgledalo strasno i svi oko mene tamo.. Odlucila sam ne guglati jer cu si samo paniku napraviti. Ali evo vasa iakustva su mi puno pomogla. 💛🤗 Sada sam mirnija.
    Du-super za klopu ovaj put i javi sto su ti dali za veceru
    Sad vas pozdravljam i odjavljujem se..odmor i nista vise, makar ste mi vi tu antistres al kad uzmem mob u ruke pocne i google radit 😊

s vecerom se nisu proslavili-nemo smrdljivo varivo koje sam odmah poklopila 😂 pojela sam kruh i zelenu salatu, jogurt sam ostavila za kasnije. Do sad svi profili cak i bolji od proslog puta. Odmaraj i drzi se dalje od dr.Google-a 😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.