Evo mene sa hitne. Prokrvarila sam malo, tlak poludio.. bol.. pa sam prvo razmisljala bi ne bi isla, ali sam otisla i dobro da jesam.Uglavnom posteljica previse zrela, to nije dobro, protoci je napomenulaza sada da su u granicama normale,proteini u urinu,to tek sad za proteine vidim u nalazu,nisu mi nista ranije rekli, dobila opet injekcije,maksmalnu terapiju za tlak..idem lec, nisam za nista.. Ne otvaram se za sad i to je jedino ok u ovom trenu.Nadam se da su drugim curama pregledi prosli bolje
Pa jesi doma ili..polako samo bit ce ok,bolje da si otisla
💜Karla💜Nicol💙Anton
Ptica nisu me zadrzali,za sad, ali rekli cu da cu najvjerovatnije morati uskoro. Jer kolko sam skuzila u ovim situacijama nema sad da ti ide na bolje. Nemoze se posteljica oporaviti i slicno. Neznam, sve mi je u magli, pol tog neznam sto mi je rekla.
Cure reagirajte na svaku sitnicu, ja sam prije 5 dana bila na pregledu, osim sto sam skoro bez cerviksa bila i malo podivljalog tlaka je bilo sve skoro ok, a vidi u 5 dana kako se zakomplicira. Odite rade za svaku sitnicu na pregled.
Ma mozda zbunjeno pisem, sva sam jos malo scimana. Sada sam doma na mirovanju ali moram im se javit sutra nakon sto mi dodu nalazi krvi da vidimo sto i kako cemo dalje.
Slampo cestitam 😘🎉🥂💙 Sto brzi oporavak zelim
Zadranka cestitke na punih 36
Salaticepa jel to Lena napunila danas 1 mjesec? 🤗 Cestitam na mjesec dana 💜😘 A ja sam ti dobro, tlak me zeza,bas je granicno stalno. Ko stari babac sam 😂 Al u komadu smo jos, to je bitno 😁
Ja bas danas bila kod doktora zbog tlaka, zadnjih 7 dana 140/90 i preko, dobila tablete Dopegyt, dvije na dan, kaze dr.da je prerano poceo zezat tlak 🤔 kak je tebi?
Nali draga jako mi je zao da se to moralo dogodit i da si sad sva prestrasena....ali samo slusaj njih ti si vec po tj.u sigurnoj zoni..i ja vjerujem da ces izgurat jos neko vrijeme..javljaj nam se uz tebe smo jos malo i sve ce ovo biti samo sjecanje jer bebice nam stizu najj lipsi ovogogodisnji pokloni...
Bris na streptokok mi je negativan jejjjjj...svaka kontrola svaka pretraga koja je do sad hvala dragom Bogu bila uredna mi da snagu i neopisivu srecu....ja cure san isla malo odspavat i ono lagano boluckanje me bilo dobrooo skrpalo i sad odspavala uru osjetim da je sve ok...idem sad Tek sude pobacat u masinu i slijedi ucenje i pisanje sa nojoj curom..danas vrime uzass pa san vise ode aktivna nadam se da nisan dosadna....cisto mi ovo vrime bez veze i onda cesto ode virim...moji su doli kod njegovih a ja ostanem gore jednostavno mi i pase biti ponekad solo...😚😊....pozz cure i bravo za sve dobre preglede i saljem podrsku nasoj Nali....😉😙😙😙
url=https://lilypie.com]
Eto ja citirala i sad procitala do kraja. Hm.. bitno da si isla, odmori malo :) cuvaj se..
Pticanisu me zadrzali,za sad, ali rekli cu da cu najvjerovatnije morati uskoro. Jer kolko sam skuzila u ovim situacijama nema sad da ti ide na bolje. Nemoze se posteljica oporaviti i slicno. Neznam, sve mi je u magli, pol tog neznam sto mi je rekla.
Cure reagirajte na svaku sitnicu, ja sam prije 5 dana bila na pregledu, osim sto sam skoro bez cerviksa bila i malo podivljalog tlaka je bilo sve skoro ok, a vidi u 5 dana kako se zakomplicira. Odite rade za svaku sitnicu na pregled.
Dobro da si reagirala, lezi i cuvaj se sad, vjerujem da ce biti sve ok, ne bi te samo tako pustili kuci! 😘
Ostale cure, drago mi je zbog dobrih pregleda, za mjere se ne brinite, svima je dosad variralo u nekom trenu i ipak sve drugi put ok.
Luka ❤
Nali drz se ❤
meni jutros u pol 6 probudili bolovi, mislila sam da moram na wc, obavila to vratila se u krevet i poceli menga bolovi s prednje strane, taman dolje di bi bio cerviks, onda su krenula probadanja i tak sve do 8h i stalo. Malo su me leđa bolila al nista previse..evo sad se nista ne dogada, jos uvijek ima malo smedeg na ulosku vise ne znam dal je to jos onaj sluzni cep. Al pristisak mi neki cudan dolje, a da ne pricam da me kukovi bas bole, al bole me vec 4 dana. Ne znam donsad nisam imala takvih bolova al moglo bi to mozda ovih dana
pepe, pokrenulo se i stize Teo, nadamo se sto prije i bezbolnije 😊 nali, dobro je da si otisla i nadam se da ces ostati 2u1 sto duze, drzi se 🤗❤️
url=https://lilypie.com]
Pozdrav, slična stvar i kod mene.
Valjda je nešto u zraku 😏
Uglavnom , ja imala visok tlak, došla na hitnu. Krvni nalazi povišene razine jetrene probi i proteini.glavobolja, natečenost nogu - Preklamsija. Ostavili me u bolnici , ali ja u terminu 38+3.
Još i starenje posteljice II/III. A bebač dobio samo 300 g 3 tjedna.. 😐
Sortiraj odgovore
Najstariji