Duda 😂😂 iako niste dobile željenu reakciju, presmiješna mi je sama ideja da tražiš tetu u dm-u test za trudnoću 😂😂
Btw, znam da u Njemačkoj dm ima testove za trudnoću, šta ima i kod nas? Nikad ih nisam primjetila 😅
Duda 😂😂iako niste dobile željenu reakciju, presmiješna mi je sama ideja da tražiš tetu u dm-u test za trudnoću 😂😂
Btw, znam da u Njemačkoj dm ima testove za trudnoću, šta ima i kod nas? Nikad ih nisam primjetila 😅
To me podsjetilo na ono kad smo otvorile novu temu pa su cure pisale one fore da sumnjaju da su trudne 😉😁
Da, imaju i kod nas i nikad ih nitko ne može naći, uvijek moramo pitati gdje stoje 😁
Drugoj prijateljici pričam kako ću danas ručati sarmu koju mi je mama poslala, a ona šalje ovu sliku:
Da bude još smiješnije, mama mi je poslala i rakiju, samo što je bila u boci jane 😁
meni je sveki poslala sarmu u plastici od francuske salate 😂😀
Haha, ma bude tu svega..al nismo mogli vjerovat da su isti okusi sladoleda u pitanju 😁
Ti preživjela današnju hranu? Sutra se moraš počastiti nečim finim 😉
ma prezivjela al sam brutalno gladna. Za sutra imam vec slozen meni u glavi i mislim da ce biti ubitacno 😂😂
url=https://lilypie.com]
Drugoj prijateljici pričam kako ću danas ručati sarmu koju mi je mama poslala, a ona šalje ovu sliku:
Da bude još smiješnije, mama mi je poslala i rakiju, samo što je bila u boci jane 😁
hahaha pa jel moguće 😂
Duda, baš si me sad nasmijala 😂😂
Cure, laku noć, čujemo se ujutro, ja gotova
Cure ja evo taman sredila sve oprala i sad se naravnoo😂zavlila na kauc...ali mislim da cu ici spavati nema nista interesantno na tv-u...i bass mi se ide ispruzit u krevet..moji vec svi legli samo ja ko sova svako vecer zujim ode po kuci..perem pod u ponoc i slicno....al sad kad legnem mislim da nece dugo proc da cu zaspati...iako ne idem gotovo nigdi bass se i umorim u danu dok rucak malo po kuci roba dica ovo ono ja na kraju dana osjecam da san brda valjala...cure ja vas pozdravljam nadam se do sutra....drzite se lipo spavajte i pisemo se sutra...😙😙
url=https://lilypie.com]
Pozdrav curke ,ja sam ovdje nova.,,brojimo 35+5 nadam se da cu izgurat do 37tj. Cijeli 11mj sam provela u bolnici necu sada negativno jer kako sam sve ovo citala jako ste pozitivne i to je ono sto nam svakoj treba..nego zelim s vama podjeliti nesto sto sam nekin dan saznala na kontroli ... Znaci imam curicu od 3,5g i kad sam ostala trudna cim je dr . Vidjela spol odmah je rekla da nam stize seka.. bili smo prestretni i pripremili se mi za seku naravno sve imam od kcerek robicu al nesto smo kupili i nadopunili jer prva je bila proljetma bebab a ova nam curkam zimska ... I lijepo mi sve kupili tako malomse gustirali i naravno kupili smo novu as u lila boji ... Da bi ja zavrsila u bolnici i sad kad su me pustali iz bolnice kazi oni meni ,,eto djecak vam dobro napreduje sve je uredu mozete ici kuci ... Ja sama se sokorala reko molim DJECAK???? cijelo vrijeme je cura sad DECKO reko jel vi dobro vidite ... Ja sam jos pod sokom a muz nemze vjerovat pa je trezio tu dr da s njom porazgovara ... Ljudi moji dal je moguce da se na svakom uzv vidi da je cura inna kraju mi u bol.kazi decko ... Naravmo mi smo presretniiiiiii al zamislite da sam na samom poriodu saznala .... E sad lijepo moram prodat svu mirisljavu i opranu popeglanu novu robicu i naravno Lila as ... I sto prije se oslkrbiti muskm stavrima ... Eto zasad je to od mene ... Idem pokusat zaspat vec nekoliko noci ne spavam sve me boli i muci zgaravica :(
Nali,
drzi se 😍 Bice oke sve, izdrzacete vi jos 2 nedelje 2 u 1. Drzim fige za danasnje nalaze, ako uhvatis vremena, javi nam, upadacu da provjeravam 😘😘
Ovdje te Ana moze posavjetovati, bas nemam iskustvo sa pritiskom i proteinima tim :/ ali znam da si u sigurnim nedeljama i da ce zato sve oke biti 🤗
Duda,
znaci komedija si hahhahahah, evo me smijem se u pola 5 ujutru, sama 🤣 Najsmjesnije je sto se potrefi ista kutija sladoleda 🤣🤣🤣🤣 Kod nas se mast drzi u kutiji od eurokrema, znaci kao da su se svi dogovorili da kada pojedu eurokrem, stave mast hhahahaha.
Strudlice,
da, javi nam se, ako upratis 😘
Jutro curke 😊
Duda hahaha bome si me posteno nasmijala svojim situacijama 😂 boli trbuh od smjeha 😅
Nali drzi se, bit ce sve u redu. 🤗
Kod mene sve standard, nista za prijavit 😉
Zelim vam ugodan dan i sretno na pregledima ako ima tko danas 😊
Sortiraj odgovore
Najstariji