Nije to ništa strašno. Kad otpadne pupkić u pelenu stavljati pišulinca za gore upravo zbog te kožice . Njega je najnormalnija 😉😉
A vidiš meni patronažna sestra i sestre u Petrovoj rekle da pišulinac ide uvijek dolje. Hm…
Nis se sa pisulincem ne radi, kak padne tak se mota pelena, ni gore, ni dolje ;) ;)
url=https://lilypie.com]
Hvala Duda nadam se da ce bit tako 🤗 kakva je situacija kod tebe? Jos osjetis one bolove?
Kani hihi to svi oko mene navijaju, pa sam pocela i ja. Sam da ju sto prije vidim 😍
Osjetim često, da..nekad intenzivnije i dugotrajnije, a nekad prođe pola dana da ništa ne osjetim..a Barbie je pisala da nju to prati već tri tjedna.. Tako da se ne nadam previše još, samo eto nek bude nekih promjena do sljedećeg pregleda ☺
Evo curke i ja gotova za danas, plodne vode dovoljno, a šalje me na OGTT, i kontrola sljedeći tjedan.. Samo me sad zabrinulo jer je rekla da je beba mala, a prošli tj je bila odlična.. Zar je moguće da se to promjeni u tjedan dana... Bila je u skladu s tjednima, a sad je 2 tj manja... Nadam se da nije dobro izmjerila😫
👨👩👧👦
💃30
🤵 33
👧🏼 4
Ja isto prijavljujem lagane menga bolove..a sad jel to tako spontano doslo il od mog sredivanja nemam pojma..ali u jednu mi je drago ih osjetit jer znam da se blizi ono cemu sve tezimo..al dobro potrudit cu se da udemo ipak u 37tj.imam kontr.u cet bass me zanima ima li novosti...meni je vec jakoo se kretat i bass jedva cekam da rodim i da se vratim u normalu i da se mazimo s bebacom...ja jos kuham😂😂nestalo mi plina..strasnooo..a bebi ne staje reko sigurno je gladan vrime rucka proslo a rucka nigdi🙄🙄
martina, ja ne bi brinula i mjerama, vec smo spominjale da ima tu dosta odstupanja. Ako beba napreduje, sve ok. Nama su na tecaju za pišulinca rekli da je svejedno...kako god ga namjestis, gravitacija odradi svoje 😂 terminuse, drzite se i cekamo vas 🤗🤗
Cure,
da, to je to definitivno. Bradavica nemam, dojenje iskljuceno, cak sam opet danas pokusala, ono stavim je na dojku, ma nema pojma sta se desava xD uopste refleks sisanja ne dobije, nema ispupcenja, dodje mi da vam slikam haha xD Stavim silikonsku, nigdje veze, povuce vazduh i namrsti se, nece, kao i za dudu 90%. A izdajanje smo pokusavali, rucno i uspjevala sam 20,30ml i to je to. Da sam bar obrok jedan mogla, pa i da se imam za sta patiti. A jos kad je krenula gubiti na kilazi, a sad ovoliko dobro dobija - to je to. Necu pokusavati vise. Nije nam sudjeno. Mozda da sam se vise napatila, da sam ulozila u dobre pumpice, ali eto nisam i nemam ni volje, ni snage vise. Evo danas idemo na UZV vrata zbog hemangioma. Onaj nalaz na fenilketonuriju je uredan, Bogu hvala, ali eto od samo starta, mi smo po inkubatorima, kontrolama, forama, nalazima i nemam mjesta u glavi jos o tome misliti, patiti se. 😏
Ti si svašta prošla i tako je kako je, nemoj se još s time zamarat jer nema sreće od toga...Lena super napreduje, zdrava je, 200 cirkusa si imala i stresova i svega ostaloga. Znam i da si izdajala i trudila se, opet je dobila i tvoga na početku, i dobro. nastavi sad ad kako ide i super. Što su rekle cure, ako osjetiš tvrdu dojku ili bolove, lagano po malo izdajaj, dok ne stane. Da se ne bi upalilo.
Drage cure samonda vas pozdravim uspjela sam malo prelistati vidjela sam divnih bebi kutaka i beba i mama :)) cestitke svima!! Mi kako smo ostavili kupovinu zazadnji cas nemam vremena da upratim ovdje sve od pranja slaganja i namjestanja ali je sve super ispalo.
Ja sam danas imala kontrolu i otvorena sam 2 cm doktor bas zadovoljan pozicijom bebe pa vidjecemo kada ce krenuti ono pravo. Sretno svima kojima je blizu termin da nam svima prodje brzo i lako😊
Martina vjerovatno nije dobro mjerila a i te mjere dosta cesto pogrijese tako da ne brigaj
Cekamo vijesti ostalih cura i valjda ce se vise pokrenuti stogod kod koje terminuse
Ja nosila urin i uk, bjelancevine negativne al zato cekamo urinokulturu jer je pozitivna leukocitna esteraza i to 2+. Do nalaza se naljevam tekucinom
Evo mene sa hitne. Prokrvarila sam malo, tlak poludio.. bol.. pa sam prvo razmisljala bi ne bi isla, ali sam otisla i dobro da jesam. Uglavnom posteljica previse zrela, to nije dobro, protoci je napomenula za sada da su u granicama normale, proteini u urinu,to tek sad za proteine vidim u nalazu,nisu mi nista ranije rekli, dobila opet injekcije,maksmalnu terapiju za tlak..idem lec, nisam za nista.. Ne otvaram se za sad i to je jedino ok u ovom trenu. Nadam se da su drugim curama pregledi prosli bolje
Martina ne brini se radi mjera, one su odokativne. Proje dva tjedna je moja malena imala manju glavicu, sad u cetvrtak je doktorica rekla da glava vodi i da su mjere u redu. Tako da ti se to mjenja, ne opterecuj se previse sa time 😊
Nali pa kako sad?! Jesu te zadrzali u bolnici ili?
Probaj bit pozitivna, sve ce biti u redu vidit ces 🤗
Sortiraj odgovore
Najstariji