Zimske bebe i mame 2018/2019

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    zadranka86
    03. Prosinac 2018. 10:06

Cure ja san bzdna odavno ali radno..ja nezz sto je mene spopalo valjda to gnjezdenje...ja ko blesava zadala si sve i svasta po kuci sredit i sad stala vidim malo san pretjerala pojavi se odma onaj menga osjecaj al malo cu odmorit pa nastavit....zapela san rijesit bass danas neke stvari...iako ja nezz kako ja to sve mislim...triba i skuhat uz to poc doli niz skaline po drva pa ooet uz skaline....a ja ko oingvin se gegam..ali eto probat ce mo po malo...imam cjeli dan pa valjda cu uspit...ode kod mene kisa oblak magla...fujjj fujjjj....eto cisto da ostavim pisani zapis sad odoh daljee...sretnooo svima na pregledima....cmokk cmokk😙😙😙

url=https://lilypie.com]

Pticaselicazgst
    03. Prosinac 2018. 10:33

Jutro svima, 
    Da se kratko javim, ovi zadnji dani prolaze u velikom iscekivanju i doslovno osluskivanju svakog znaka 😊
    Curke drzite se, jos malo pa smo sve sa bebicama 😍
    Nadam se da ce mi u cetvrtak rec da ima pomaka ☺

Duda
    03. Prosinac 2018. 10:41

Kaniii 😍😍 Sretno sutra! ☺
    Zadranka, polako, rasporedi na više dana 😉
    Ptico, držim fige za četvrtak! Taman lijepo dođeš i oni ti kažu ajmo mi lagano u rađaonu, spremni ste 😉

• Kani07
    03. Prosinac 2018. 10:55

Pticaselicazgst

Jutro svima,
    Da se kratko javim, ovi zadnji dani prolaze u velikom iscekivanju i doslovno osluskivanju svakog znaka 😊

Pticaselicazgst

Jutro svima,

Hvala curke😘
    Nika ce na sv.Nikolu mozda vani😊,navijam za to

💜Karla💜Nicol💙Anton

MareiKate
    03. Prosinac 2018. 10:56

Šlampo rodila! Čestitke! 😘
    U kojem tjednu je ona bila? ne sjećam se...
    Cure sretno na pregledima i pretragama danas! Ja svoje obavila do srijede 😁

Pticaselicazgst
    03. Prosinac 2018. 11:01

Hvala Duda nadam se da ce bit tako 🤗 kakva je situacija kod tebe? Jos osjetis one bolove?
    Kani hihi to svi oko mene navijaju, pa sam pocela i ja. Sam da ju sto prije vidim 😍 

Maggie85
    03. Prosinac 2018. 11:33

Ana89

Nije to ništa strašno. Kad otpadne pupkić u pelenu stavljati pišulinca za gore upravo zbog te kožice . Njega je najnormalnija 😉😉

A vidiš meni patronažna sestra i sestre u Petrovoj rekle da pišulinac ide uvijek dolje. Hm...

Salatica9192
    03. Prosinac 2018. 11:35

Cure, 
    da, to je to definitivno. Bradavica nemam, dojenje iskljuceno, cak sam opet danas pokusala, ono stavim je na dojku, ma nema pojma sta se desava xD uopste refleks sisanja ne dobije, nema ispupcenja, dodje mi da vam slikam haha xD Stavim silikonsku, nigdje veze, povuce vazduh i namrsti se, nece, kao i za dudu 90%. A izdajanje smo pokusavali, rucno i uspjevala sam 20,30ml i to je to. Da sam bar obrok jedan mogla, pa i da se imam za sta patiti. A jos kad je krenula gubiti na kilazi, a sad ovoliko dobro dobija - to je to. Necu pokusavati vise. Nije nam sudjeno. Mozda da sam se vise napatila, da sam ulozila u dobre pumpice, ali eto nisam i nemam ni volje, ni snage vise. Evo danas idemo na UZV vrata zbog hemangioma. Onaj nalaz na fenilketonuriju je uredan, Bogu hvala, ali eto od samo starta, mi smo po inkubatorima, kontrolama, forama, nalazima i nemam mjesta u glavi jos o tome misliti, patiti se. 😏

Ana89
    03. Prosinac 2018. 11:47

Salatica9192

Cure,
    da, to je to definitivno. Bradavica nemam, dojenje iskljuceno, cak sam opet danas pokusala, ono stavim je na dojku, ma nema pojma sta se desava xD uopste refleks sisanja ne dobije, nema ispupcenja, dodje mi da vam slikam haha xD Stavim silikonsku, nigdje veze, povuce vazduh i namrsti se, nece, kao i za dudu 90%. A izdajanje smo pokusavali, rucno i uspjevala sam 20,30ml i to je to. Da sam bar obrok jedan mogla, pa i da se imam za sta patiti. A jos kad je krenula gubiti na kilazi, a sad ovoliko dobro dobija - to je to. Necu pokusavati vise. Nije nam sudjeno. Mozda da sam se vise napatila, da sam ulozila u dobre pumpice, ali eto nisam i nemam ni volje, ni snage vise. Evo danas idemo na UZV vrata zbog hemangioma. Onaj nalaz na fenilketonuriju je uredan, Bogu hvala, ali eto od samo starta, mi smo po inkubatorima, kontrolama, forama, nalazima i nemam mjesta u glavi jos o tome misliti, patiti se. 😏

Ja iz jedne izdojim 80-100ml, iz jedne 20ml. Lol  I aki se ne izdajam jedan obrok, već slijedeći dođu ko kamen.Koja razlika. Ne opterećuj se tim, ako napreduje na ad-u nije kraj svijeta. Bitno da je zdrava i vesela.

url=https://daisypath.com]

mmama2
    03. Prosinac 2018. 11:50

MareiKate

Šlampo rodila! Čestitke! 😘
    U kojem tjednu je ona bila? ne sjećam se…
    Cure sretno na pregledima i pretragama danas! Ja svoje obavila do srijede 😁

8 ili 9 12 je bio termin :)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.