Zimske bebe i mame 2018/2019

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • nali
    03. Prosinac 2018. 06:48

Slampo cestitam 😘🎉🥂💙 Sto brzi oporavak zelim
    Zadranka cestitke na punih 36
    Salatice pa jel to Lena napunila danas 1 mjesec? 🤗 Cestitam  na mjesec dana 💜😘 A ja sam ti dobro, tlak me zeza,bas je granicno stalno. Ko stari babac sam 😂 Al u komadu smo jos, to je bitno 😁

• nali
    03. Prosinac 2018. 06:51

zvrkica

Jutro cure 🤗🤗

Jednostavno ne stignem pratiti kao prije, stofa vam svima šaljem puse 😘
    Izdržite do kraja 😀

Malena je dobro, nadxm se uskoro kući stiže, držite fige 😁

Kad uhvatis vremena, pisi nam. Puse tebi i Zani 😘

du1988
    03. Prosinac 2018. 07:06

zvrkice, sve ce biti lakse kad Zana bude kuci, izdrzi i ti jos malo i drzim 🤞 da se to sto prije ostvari! slampo, cestitke na novoj zimskoj bebi i tipkaj nam iskustvo kad budes mogla 😊 dobro jutro svima!

url=https://lilypie.com]

Landy
    03. Prosinac 2018. 07:20

Slampo čestiitke na bebiciiii😍😍
    Sretno curke danas na pregledima, i da nam stigne jos koja bebicaaaa😍😍😍
    Odoh i ja na pregled 🤞🤞🤞🤞🤞

👨‍👩‍👧‍👦
    💃30
    🤵 33
    👧🏼 4

Duda
    03. Prosinac 2018. 07:27

Dobro jutro i od mene! ☺
    Jupi, dobili smo novu bebicu za vikend! ❤ Čestitam, Slampo! Brzo se oporavi i kad stigneš natipkaj nam iskustvo iz Vinogradske 😉
    Salatice, jel bio tko u babinama s hranom? Ono čime smo sve bile oduševljene kad si nam pisala 😉
    Zadranka, čestitke na ulasku u 36.tj.! ☺
    Cure koje ste već rodile u Vinogradskoj, ako uspjete vidjeti poruku i naći vremena za odgovoriti, zanima me kakva je situacija kad su posjete tih dana dok ste s bebama u bolnici? Budu li bebe i tada s vama u sobi? Ta slika pune sobe ljudi s 4 tek rođene bebe mi je baš uh..pogotovo u zimsko virusno vrijeme.. 😕

Duda
    03. Prosinac 2018. 07:37

Martina.

Slampo čestiitke na bebiciiii😍😍
    Sretno curke danas na pregledima, i da nam stigne jos koja bebicaaaa😍😍😍
    Odoh i ja na pregled 🤞🤞🤞🤞🤞

Sretno! Javi kako je prošlo ☺

AllieH
    03. Prosinac 2018. 07:38

Duda, bas sam citala malo iskustva na forum.hr kako nema posjeta tako u hrpi, da smije doci samo jedna osoba i to u odredjeno vrijeme. Pogledaj si tamo bas, ima svjezih iskustava. 
    Cure, sretno na pregledima.

Luka ❤

m.girl6
    03. Prosinac 2018. 07:40

Jutro curke ☺️
    Ja budna još prije pola 7, malo me frka al nadam se da neću ostati. Javim se poslije pregleda. Svim curama koje su danas po pregledima sretnooo ❤️
    Allie, predivan borek, čak si mi jučer dala za razmišljanje da ove god i mi okitimo prije s obzirom da ne znam di ćemo biti za Badnjak 🎄

Noa 💙

• Kani07
    03. Prosinac 2018. 07:40

Jutro cure,
    Zvrkice bravo za Zanu jos malo i doma ste😘
    Slampo cestitam i ovde😊
    Salatice ubijas sa slikama hrane,a za mlijeko pa zna curkat dosta dugo
    Zadranka cestitam na 9 mj.
    Cure na pregledima sretno
    Ja sam sutra na redu

💜Karla💜Nicol💙Anton

AllieH
    03. Prosinac 2018. 07:42

m.girl6

Allie, predivan borek, čak si mi jučer dala za razmišljanje da ove god i mi okitimo prije s obzirom da ne znam di ćemo biti za Badnjak 🎄

Pa da, zato smo i mi uranili, nikad ne znam sad kad me moze stogod uloviti tako da sam to malo prerano odradila, ali sad sam bar mirna. 😁

Luka ❤

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.