Zimske bebe i mame 2018/2019

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Landy
    03. Prosinac 2018. 07:20

Slampo čestiitke na bebiciiii😍😍
    Sretno curke danas na pregledima, i da nam stigne jos koja bebicaaaa😍😍😍
    Odoh i ja na pregled 🤞🤞🤞🤞🤞

👨‍👩‍👧‍👦
    💃30
    🤵 33
    👧🏼 4

Duda
    03. Prosinac 2018. 07:27

Dobro jutro i od mene! ☺
    Jupi, dobili smo novu bebicu za vikend! ❤ Čestitam, Slampo! Brzo se oporavi i kad stigneš natipkaj nam iskustvo iz Vinogradske 😉
    Salatice, jel bio tko u babinama s hranom? Ono čime smo sve bile oduševljene kad si nam pisala 😉
    Zadranka, čestitke na ulasku u 36.tj.! ☺
    Cure koje ste već rodile u Vinogradskoj, ako uspjete vidjeti poruku i naći vremena za odgovoriti, zanima me kakva je situacija kad su posjete tih dana dok ste s bebama u bolnici? Budu li bebe i tada s vama u sobi? Ta slika pune sobe ljudi s 4 tek rođene bebe mi je baš uh..pogotovo u zimsko virusno vrijeme.. 😕

Duda
    03. Prosinac 2018. 07:37

Martina.

Slampo čestiitke na bebiciiii😍😍
    Sretno curke danas na pregledima, i da nam stigne jos koja bebicaaaa😍😍😍
    Odoh i ja na pregled 🤞🤞🤞🤞🤞

Sretno! Javi kako je prošlo ☺

AllieH
    03. Prosinac 2018. 07:38

Duda, bas sam citala malo iskustva na forum.hr kako nema posjeta tako u hrpi, da smije doci samo jedna osoba i to u odredjeno vrijeme. Pogledaj si tamo bas, ima svjezih iskustava. 
    Cure, sretno na pregledima.

Luka ❤

m.girl6
    03. Prosinac 2018. 07:40

Jutro curke ☺️
    Ja budna još prije pola 7, malo me frka al nadam se da neću ostati. Javim se poslije pregleda. Svim curama koje su danas po pregledima sretnooo ❤️
    Allie, predivan borek, čak si mi jučer dala za razmišljanje da ove god i mi okitimo prije s obzirom da ne znam di ćemo biti za Badnjak 🎄

Noa 💙

• Kani07
    03. Prosinac 2018. 07:40

Jutro cure,
    Zvrkice bravo za Zanu jos malo i doma ste😘
    Slampo cestitam i ovde😊
    Salatice ubijas sa slikama hrane,a za mlijeko pa zna curkat dosta dugo
    Zadranka cestitam na 9 mj.
    Cure na pregledima sretno
    Ja sam sutra na redu

💜Karla💜Nicol💙Anton

AllieH
    03. Prosinac 2018. 07:42

m.girl6

Allie, predivan borek, čak si mi jučer dala za razmišljanje da ove god i mi okitimo prije s obzirom da ne znam di ćemo biti za Badnjak 🎄

Pa da, zato smo i mi uranili, nikad ne znam sad kad me moze stogod uloviti tako da sam to malo prerano odradila, ali sad sam bar mirna. 😁

Luka ❤

Duda
    03. Prosinac 2018. 07:43

Allie, hvala ti, idem tražiti ☺
    M.girl, sretnooo, čekamo novosti!

Ptičica
    03. Prosinac 2018. 08:24

Morning! Malo zavilo ovdje 🙂
    Zvrkice javi se kad stignes i obavezni javi kad Zana dode kuci. Brzo ce to. Svaka cast hrabrice, mama- zmaju. 😘
    Mgirl sve ce bit top. Pustit ce te kuci i bit cete jos neko vrijeme 2u1. Cekamo da se javis. Nestrpljivo 😀
    Slampooo cestitke na malom Karlu. Bravo 🤱
    Napokon ponedjeljak, napokon pregledi i lijeoe vijesti, i napokon puno cura u terminu. Mislim da nam slijedi baby boom 😍
    Sretno svima!

Jagodica86
    03. Prosinac 2018. 08:57

Dobro jutro svima..Ja evo doručak pa do Lidla po neke stvari.Pa odmaranje. 
    Jučer ušli u zadnji mjesec. Kad je to vrijeme proletilo, pojma nemam. 
    Sretno na pregledima danas tko ide, javite se da znamo kako je prošlo. 
    Allie, bor je prekrasan, neka si ga ranije okitila, duže ćete uživati u njemu 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.