Zimske bebe i mame 2018/2019

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Duda
    03. Prosinac 2018. 07:43

Allie, hvala ti, idem tražiti ☺
    M.girl, sretnooo, čekamo novosti!

Ptičica
    03. Prosinac 2018. 08:24

Morning! Malo zavilo ovdje 🙂
    Zvrkice javi se kad stignes i obavezni javi kad Zana dode kuci. Brzo ce to. Svaka cast hrabrice, mama- zmaju. 😘
    Mgirl sve ce bit top. Pustit ce te kuci i bit cete jos neko vrijeme 2u1. Cekamo da se javis. Nestrpljivo 😀
    Slampooo cestitke na malom Karlu. Bravo 🤱
    Napokon ponedjeljak, napokon pregledi i lijeoe vijesti, i napokon puno cura u terminu. Mislim da nam slijedi baby boom 😍
    Sretno svima!

Jagodica86
    03. Prosinac 2018. 08:57

Dobro jutro svima..Ja evo doručak pa do Lidla po neke stvari.Pa odmaranje. 
    Jučer ušli u zadnji mjesec. Kad je to vrijeme proletilo, pojma nemam. 
    Sretno na pregledima danas tko ide, javite se da znamo kako je prošlo. 
    Allie, bor je prekrasan, neka si ga ranije okitila, duže ćete uživati u njemu 

mmama2
    03. Prosinac 2018. 09:07

Duda

Dobro jutro i od mene! ☺
    Jupi, dobili smo novu bebicu za vikend! ❤ Čestitam, Slampo! Brzo se oporavi i kad stigneš natipkaj nam iskustvo iz Vinogradske 😉
    Salatice, jel bio tko u babinama s hranom? Ono čime smo sve bile oduševljene kad si nam pisala 😉
    Zadranka, čestitke na ulasku u 36.tj.! ☺
    Cure koje ste već rodile u Vinogradskoj, ako uspjete vidjeti poruku i naći vremena za odgovoriti, zanima me kakva je situacija kad su posjete tih dana dok ste s bebama u bolnici? Budu li bebe i tada s vama u sobi? Ta slika pune sobe ljudi s 4 tek rođene bebe mi je baš uh..pogotovo u zimsko virusno vrijeme.. 😕

Nisu nikada ni bile dozvoljene grupne posjete ;) ako nisu mjenjali kaj posjete su od 16-17 cini mi se i to po jedna osoba, naravno ja cu svojima rec da ne dolaze uopce jer je takvo vrijeme i ne treba mi nitko😂😂 inace ti mozes izaci u "boravak" ako ti netko dode i biti tamo s njima koliko zelis, i njih moze doci koliko hoce.. al racunaj da ti bude guzva velika onda i beba ti je u sobi sama to vrijeme, sa cimericama ako su tamo

url=https://lilypie.com]

mmama2
    03. Prosinac 2018. 09:10

Salatica9192

Jutro/vece,
    sta je vec sad 🤣 Ja nahranila bebu i sad cekam da se nova voda ohladi da stavim u termosicu.
    Juce su mi bile malo vece babine, zapostavila sam forum malo.
    Sada blejim 🤣 Nali, kako si ti?
    Inace, iskusne cure, mame. Ja se ne izdajam, pa 7 dana sigurno, kontala da mi je mlijeko i stalo, kad evo ga lokva sad na jednoj 😶😶 Koliko ovom treba da stane? Bojim se mastitisa, ali nisu vruce, oteknute.

Dugo, dugo jos moze ici mlijeko nakon prestanka dojenja ili izdajanja.. ako si spremna pustiti cijelu tu pricu iza sebe, onda pazi da se ne desi da osjetis napetos, bol itd pa izdoji da popusti pritisak, a ako ne osjetis bas nista samo se tu i tamo pojavi flekica pusti tako kako je i to je to ;) naravno, ako imas zelje i volje jos mozes izdajati i dojiti Lenusku, sada je ona velika, snazna curka vec ❤

Duda
    03. Prosinac 2018. 09:16

mmama2

Duda

Dobro jutro i od mene! ☺
    Jupi, dobili smo novu bebicu za vikend! ❤ Čestitam, Slampo! Brzo se oporavi i kad stigneš natipkaj nam iskustvo iz Vinogradske 😉
    Salatice, jel bio tko u babinama s hranom? Ono čime smo sve bile oduševljene kad si nam pisala 😉
    Zadranka, čestitke na ulasku u 36.tj.! ☺
    Cure koje ste već rodile u Vinogradskoj, ako uspjete vidjeti poruku i naći vremena za odgovoriti, zanima me kakva je situacija kad su posjete tih dana dok ste s bebama u bolnici? Budu li bebe i tada s vama u sobi? Ta slika pune sobe ljudi s 4 tek rođene bebe mi je baš uh..pogotovo u zimsko virusno vrijeme.. 😕

Nisu nikada ni bile dozvoljene grupne posjete ;) ako nisu mjenjali kaj posjete su od 16-17 cini mi se i to po jedna osoba, naravno ja cu svojima rec da ne dolaze uopce jer je takvo vrijeme i ne treba mi nitko😂😂 inace ti mozes izaci u "boravak" ako ti netko dode i biti tamo s njima koliko zelis, i njih moze doci koliko hoce.. al racunaj da ti bude guzva velika onda i beba ti je u sobi sama to vrijeme, sa cimericama ako su tamo

Ma meni će samo muž dolaziti i to se družimo nas troje, drugi nek čekaju za upoznavanje Mile (a ni ja ih neću biti željna prvih dana sigurno 😁). Drago mi je da je takva praksa 👍☺

luks
    03. Prosinac 2018. 09:17

Pozdrav cure, u ovom tjednu bome bi moglo biti bebica 😍
    Zvrkice veliki i snažni zagrljaj Zani i mami, još malo pa ćete se kući mazit 🤗🤗
    Muž i ja smo se dogovorili da za vikend kitimo bor, jer ko zna šta nas čeka. A on zapeo za sve nove ukrase, pa ćemo to malo kroz tjedan nabaviti. Jer prošle godine smo uselili kroz 9.mj i do 12.se raspakiravali 🤣🤣 pa je bor bio nikad bezvezniji, sad bi si dali oduška 🙉🙉
    Cure na pregledima, sretni i čekamo lijepe vijesti. 
    Kani Anton je od sutra s nama, jeeeej 🤗🤗🤗

Lovre

• Dalal
    03. Prosinac 2018. 09:39

Slampo čestitke od srce na bebacu. .
    Kani želim puuuunooo sreće sutra i da sve prodje u najboljem redu. .Javi nam se i ti sa iskustvima 😘😘😘naravno kad se oporavis 
    Ostalim curama želim lijepe vijesti sa pregleda i ugodan dan.

Ana89
    03. Prosinac 2018. 09:42

Da se javim i tu 😊😊. Curke, Mika napreduje, ja sam ok i idemo dalje dan po dan. Nadam se da ste sve ok i da hrabro gazite trudničkim vodama do kraja. 

url=https://daisypath.com]

_svjesna
    03. Prosinac 2018. 09:46

Jutro cure, evo prva jutarnja kafica, pa lezanje cijeli dan 😁
    Jucer sklopili krevetic, ali nam komoda stize tek za 10 dana, obecali dopremiti sve odjednom i sad opet cekam 😤
    Salatice, jesi probala da se izdajas i dajes Leni svoje mlijeko na flasicu, ili ako moze da proba na ciku lagano? Ako vec ima mlijeka da pokusas? ❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.