Zimske bebe i mame 2018/2019

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MareiKate
    02. Prosinac 2018. 22:22

Du suosjećam zbog pretrage sutra opet... Ja sutra ujutro idem na test senzibilizacije opet a preksutra krvna grupa i GUK.  Baš je tlaka to sve.

• nali
    02. Prosinac 2018. 22:27

Sretno curke na pretragama i pregledima,neka sve prode dobro. Da, bas smo se smirile danas sa tipkanjem

du1988
    02. Prosinac 2018. 22:27

MareiKate

Du suosjećam zbog pretrage sutra opet… Ja sutra ujutro idem na test senzibilizacije opet a preksutra krvna grupa i GUK. Baš je tlaka to sve.

i tebe muce s tim GUK-om? Isto radis u bolnici profil ili kuci?

url=https://lilypie.com]

MareiKate
    02. Prosinac 2018. 22:30

du1988

MareiKate

Du suosjećam zbog pretrage sutra opet… Ja sutra ujutro idem na test senzibilizacije opet a preksutra krvna grupa i GUK. Baš je tlaka to sve.

Sad ću ga prvi put raditi, doma. Radila ogtt i bio je dobar, ali eto kak je beba stalno velika očito moraju provjeravati, što je meni smiješno da me tlače s tim mjesec dana prije poroda takoreć, ali ajde...

du1988
    02. Prosinac 2018. 22:37

MareiKate

du1988

MareiKate

Sad ću ga prvi put raditi, doma. Radila ogtt i bio je dobar, ali eto kak je beba stalno velika očito moraju provjeravati, što je meni smiješno da me tlače s tim mjesec dana prije poroda takoreć, ali ajde…

ma mene ce stici cak i jos jednom ugnjaviti do poroda. A ne znam sta bi ti rekla, kuci je mozda i bolje jer mozes paziti sto jedes pa da bude ok. Meni prosli puta u bolnici donesu dvije snite bijelog kruha s maslacem i pekmezom, slatki caj, pohano meso i tjesteninu...pa ti reci tko je tu lud...a radis profil nakon propisane dijete.. 😂😂 u svakom slucaju-sretno! 

• nali
    02. Prosinac 2018. 22:38

Eeee da, kad smo kod secera, mene nisu gnjavili za moj 8.5 secer nakon 2 sata 😁 znam da hrpu vas jesu

du1988
    02. Prosinac 2018. 22:40

nali

Eeee da, kad smo kod secera, mene nisu gnjavili za moj 8.5 secer nakon 2 sata 😁 znam da hrpu vas jesu

eto mene, bio tocno 8.5 eh sretnice 😂😂

Duda
    02. Prosinac 2018. 22:41

Ma kužim curke..i sama imam takve dane..što nam je bliži naš dan D, sve nam postaje sve teže..al nije svaki takav, evo ovaj nam prolazi, a sutra nek nam bude lakši 😉
    Sretno vam na tim svim pretragama!
    Ja sam užasno umorna, nadam se da ću moći fino odspavati. Vama želim isto! Laku noć 😴💤

du1988
    02. Prosinac 2018. 22:43

Duda

Ma kužim curke..i sama imam takve dane..što nam je bliži naš dan D, sve nam postaje sve teže..al nije svaki takav, evo ovaj nam prolazi, a sutra nek nam bude lakši 😉
    Sretno vam na tim svim pretragama!
    Ja sam užasno umorna, nadam se da ću moći fino odspavati. Vama želim isto! Laku noć 😴💤

naspavaj se, 20 dana jos pise u tickeru, a mozda bude i ranije 😊😊 laku noc ,cure! 🤗🤗😊😴

• nali
    02. Prosinac 2018. 22:51

du1988

nali

eto mene, bio tocno 8.5 eh sretnice 😂😂

Razmisljam bas, drago mi je da me jos s time nisu gnjavili. Bas me bilo frka. Ali em mi tlak nisu uspjeli spustiti, i cerviks kojeg vise ni nemam, pa valjda da me ne muce jos i s tim secerom uz ostale probleme. Inace mislim da bi i ja nadrapala, pogotovo jer sam i puno kila natukla.
     Pa daj zamisli da sam jos morala hodat na VV profile nosit. Pa ubila bi nekog tamo. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.