ja sam sutra na pregledu, ali ne očekujem neki pomak. po noći me je stvarno jako bolilo. čak neka probadanja kao da me nožem netko pika. ali meni to sve prestane ujutro i od jutra bude prisutna samo neka lagana bol. osjećam se evo kao da već 3 tjedna imam neku mengu iz pakla.
mene je sinoć jednom tolko probolo da sam skoro pala na krevet kolko sam poskočila..drž fige da si otvorena barem malo 🤞
Pozdrav cure vidim pisete o pisulincima nama su u rodilistu rekli kako padne da ga tako stavimo kod mene uopce nema pravila nekad gore nekad dolje i sve je ok za sada 😘
Danas se vagala i 2 kg u 2tjedna, uf uf
Sad sam na +16 znaci
Startala sam sa 73 kg na 178 cm
Sad sam na 89 a kako je krenulo do poroda cu doc do 95
A svi mi kazu samo ti se stomak vidi, kao nista se nisi zdebljala ali vaga kaze drugacije
Pepeee, držim fige da je to to ☺☺
Mamice2, tako sam i ja u 8.mj. dobivala po 1kg tjedno, nisam mogla vjerovat.. Ali meni je na početku išlo jako sporo tako da sam na +10 sad. Ne brini, lako za kg..
Danas se vagala i 2 kg u 2tjedna, uf uf
Sad sam na +16 znaci
Startala sam sa 73 kg na 178 cm
Sad sam na 89 a kako je krenulo do poroda cu doc do 95
A svi mi kazu samo ti se stomak vidi, kao nista se nisi zdebljala ali vaga kaze drugacije
Ma ne brini se, ja sam se danas vagala, na +20 sam. Ici ce to brzo dole.
Nigdje nikog od popodne? Jeste se to na fb prebacile? Posla su nakon 1.trudnoce sva 32kg dobivena u trudnoci u prvih 6mj al isto sam se sokirala sa kilima
Sutra opet nosim urin radi proteina i urinolulturu
Iduci pon pregled. Nikako docekat
Vecer cure mi bili u diru..kile..ja san startala sa 74 sad imam 89..😂😂...ma ne opterecujem se nit malooo....a dobit cu sigurno jos par kg do poroda ako rodim oko termina...lako ce mo to skidat kad rodimo sad nam je opresten svaki kil...😉😉
url=https://lilypie.com]
Tri posta otkako me nema? 😱 Gdje ste, curke?
Pepe, ima li kakvih promjena kod tebe?
ja nekako nemam volje za tipkanje...troma sam , pospana, vrijeme mi leti prebrzo i tako...sutra sam opet na profilu secera 24 sata i bas mi je tlaka. Gladna sam, jede mi se slatko i tako...eto bas zbog kuknjave se ni ne javljam 😂
url=https://lilypie.com]
ja nekako nemam volje za tipkanje…troma sam , pospana, vrijeme mi leti prebrzo i tako…sutra sam opet na profilu secera 24 sata i bas mi je tlaka. Gladna sam, jede mi se slatko i tako…eto bas zbog kuknjave se ni ne javljam 😂
Ja isto imam samo kuknjavu za prijaviti 😅 već neko vrijeme koliko god malo ili puno pojela loše mi sjedne i onda navečer kad se umirim ne znam što mi je gore, neka konstantna blaga muka ili leđa i kukovi koji me rasturaju... Uskoro će mi trebati dizalica za dizanje iz kreveta 😂
Baš je neobično tiho danas ovdje...
Sortiraj odgovore
Najstariji