Zimske bebe i mame 2018/2019

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    zadranka86
    02. Prosinac 2018. 11:20

Jutro curee..mene muce ocito bolovi okruglih ligamenata...kroz cijelu trudnocu ali onako postepeno par noci za redom to je uzas grcevi na desnoj strani koji me probudu iz sna..strasnooo nesto....jednostavno se ne mozes pomaknut od boli nego cekat da popusti..evo par veceri za redom vec...bass me te izluduje jer nije ni malo ugodna i totalno me razbudi i onda imam problem ponovo zaspat....i ocito mg nema utjecaj na to nikakav...bass san isla citat pise da prestaje nakon porodaja i da zna biti jakooo bolno i neugodno..pise smanjit aktivnost...😂😂😂a kud bi vise smanjila jedino da se ne micem s kreveta😣....to su izgleda cari zadnjeg mjeseca..bar kid mene😐🙄😥..ugl.mi zapalili prvu adventsku svijecicu a bor cu sacekat bar do 15 pa bi ga onda kitila...moram curama uzet poklone u slucaju da za Bozic budem u bolnici vjera u djeda mraza mora i dalje zivit😉😉..imam ja jos punooo planova..i izmedu ostalog poc se farbat...ugl.pocela san sa generalkom kuce..sad cu samo krizat s popisa...raspricala se ja...nista odoh kuhat bolje bi mi bilo.😊😊😊

url=https://lilypie.com]

zadranka86
    02. Prosinac 2018. 11:23

Ana znaci pisulinac u pelenici nakon sto pupak otpadne gore..ok..cisto ono da znam bar nesto...ma uhodat ce mo se ne sumljam u to samo eto ipak me zanima cure san diplomirala sad ipak nesto novo..😉😉

Ptičica
    02. Prosinac 2018. 12:34

Dobro jutro!
    Allie prekrasno, as always.
    Jedva cekam kititi bor, inace je tradicija na Badnjak. S obzirom da nisam u terminu, vjerojatno cu do tad i pricekati. 
    Svi oko mene pricaju o Novoj Godini i doceku. Cudno mi je, nakon 6 godina prvi put  cu bit doma 🙄

pepe1907
    02. Prosinac 2018. 13:08

barbiemama

ja sam sutra na pregledu, ali ne očekujem neki pomak. po noći me je stvarno jako bolilo. čak neka probadanja kao da me nožem netko pika. ali meni to sve prestane ujutro i od jutra bude prisutna samo neka lagana bol. osjećam se evo kao da već 3 tjedna imam neku mengu iz pakla.

mene je sinoć jednom tolko probolo da sam skoro pala na krevet kolko sam poskočila..drž fige da si otvorena barem malo 🤞

AnnaO
    02. Prosinac 2018. 15:44

Pozdrav cure vidim pisete o pisulincima nama su u rodilistu rekli kako padne da ga tako stavimo kod mene uopce nema pravila nekad gore nekad dolje i sve je ok za sada 😘

Mamica2
    02. Prosinac 2018. 16:04

Danas se vagala i 2 kg u 2tjedna, uf uf
    Sad sam na +16 znaci
    Startala sam sa 73 kg na 178 cm
    Sad sam na 89 a kako je krenulo do poroda cu doc do 95
    A svi mi kazu samo ti se stomak vidi, kao nista se nisi zdebljala ali vaga kaze drugacije

Duda
    02. Prosinac 2018. 16:10

Pepeee, držim fige da je to to ☺☺
    Mamice2, tako sam i ja u 8.mj. dobivala po 1kg tjedno, nisam mogla vjerovat.. Ali meni je na početku išlo jako sporo tako da sam na +10 sad. Ne brini, lako za kg..

• nali
    02. Prosinac 2018. 16:29

Mamica2

Danas se vagala i 2 kg u 2tjedna, uf uf
    Sad sam na +16 znaci
    Startala sam sa 73 kg na 178 cm
    Sad sam na 89 a kako je krenulo do poroda cu doc do 95
    A svi mi kazu samo ti se stomak vidi, kao nista se nisi zdebljala ali vaga kaze drugacije

Ma ne brini se, ja sam se danas vagala, na +20 sam. Ici ce to brzo dole. 

Mamica2
    02. Prosinac 2018. 21:08

Nigdje nikog od popodne? Jeste se to na fb prebacile? Posla su nakon 1.trudnoce sva 32kg dobivena u trudnoci u prvih 6mj al isto sam se sokirala sa kilima
    Sutra opet nosim urin radi proteina i urinolulturu
    Iduci pon pregled. Nikako docekat

zadranka86
    02. Prosinac 2018. 21:12

Vecer cure mi bili u diru..kile..ja san startala sa 74 sad imam 89..😂😂...ma ne opterecujem se nit malooo....a dobit cu sigurno jos par kg do poroda ako rodim oko termina...lako ce mo to skidat kad rodimo sad nam je opresten svaki kil...😉😉

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.