Sto se tice spavanja i ja sam uzela 2 zimske vrece u c&a gdje se rukavici mogu skinuti ali nekako imam osjecaj da ce se utopiti u tome 😏..mislila sam mozda umjesto popluna ostavit je u onom jastuku za nosenje? Ionak vele da oni vole biti zamotani 😊
Predivne su ove vrece iz etherala.
Ja sam kupila u c&a, ima rukavice, jako je slatka.
Ja sam planirala torbu za pelene kupiti kad vidim hoce mi trebati i kad vidim kako se prikaci na stokke kolica, al sad vidim da se i to ceka 100 godina, pa bi trebala pozuriti.
Cure, gdje jos ima lijepih torbi za bolnicu? Ja bi kao polusportsku, meku ali da nije sportski uzorak. Womens secret mozda?
Nije mi samo zbog bolnice, generalno mi treba.
https://www.vitapur.hr/putna-torba-scandinavia
Meni je ova super, htjela sam ju sebi naručiti ali sam odustala od kupnje jer sam našla doma ipak nešto prikladno, ali super je i za putovanja kasnije, moja sestra ju ima, super je.
Ja sam danas u peglanju i samoj sebi govorim dobro da si počela. Inače volim peglati i mislila sam da će to ići brzinski, ali... Evo treća mašina pere, ja tek prvu popeglala i crkavam 😅 ali dobro, polako...
Evo cure da se javim i ja malo 😊
Luks, super za velikog bracu Lovru 😍
Ptico, mene ti je isto uhvatila grlobolja i kasalj prije nekih 2, 3 tjedna... Isla sam kod doktorice, vadila mi je krv, sve je u redu ali ocito neki virusi kruze pa mi je rekla da samo pijem caj, med, limun i odmaram. Jos uvijek kasljem povremeno ali me ne boli grlo. Bit ce to sve dobro! 💪
Majana, super su mi te vrece za spavanje! Ja ih nisam uzimala odmah, vidjet cu koliko ce beba biti "mirna" u krevetu pa cu kupiti ako bude potrebe.
Netko se osjeca pregazeno (mislim Blaza i Svjesna), drzite se cure, odmarajte i bit ce sve dobro 😉
Sluzni cep je individualan ne samo od osobe do osobe nego i po trudnocama meni je u prvoj ispa na dan termina, sutra rodila a u drugoj uopce ne, prijateljici 2 tj prije poroda dok nema bolova i krvi mislim da je sve to normalno...
I kod mene se pegla od sinoc i evo sad od jutra zaostatci. Pri kraju sam, a zakeljilo mi se za peglu nesto s majice i sad sam luda.
Inace za to sam vidjela na Youtube-u da je super tableta Paracetamola ( Lupocet).
Probala sam i stvarno sve poskida! Morat cu sad ponoviti.
Za sluzni čep sam procitala da moze ispasti i par tjedana prije poroda. Ako je proziran ili bijele boje moze proci jos nekoliko tjedana do poroda, smede i crvene par dana ili sati cini mi se. Morat cu provjeriti.
Torbu za rodiliste mozda uzmem Uriage koju sam dobila uz kozmetiku, a ako ce mi biti premala mislim uzeti ovu i Nextu. Ta mi se cini dovoljno velika, a posluzit ce i za odlaske na plazu s bebom i neke izlete gdje samo mali ruksak nije dovoljan. https://www.next.co.uk/style/st244151#524308
Evo cure da vas pozdravim malo🤗😘...
Pratim vas tu u tamo kolko uspijem pohvatat...vidim da je sve vise manje spremne za bebice😍😍😍....
Mi smo bili u sri na pregledu hvala Bogu sve je ok ,samo daj Boze da tako i nastavi dalje🙏❤...dns smo 11+2,ali po uzv-u smo sad opet nesto veci ....rekao je dr.da cemo sad redovito kontrolirati KKS i CRP s obzirom na sve sto je iza nas...i da cemo briseve radit barem 3 puta kroz trudnocu...
Ono sto me iznenadilo je da se trbuscic vec nadzire,vec su me pojedinci pitali ima li novosti🙈...
Mi moramo jos po komodu posudenu, prenit cemo je onako sastavljenu pa je odma spremna za upotrebu ,mislim da cu tamo kad prode bozicno ludilo pocet prat i peglat a ako se sta prije pokrene svekrva ce umisto mene iako bi rade ja to odradila
Evo cure da vas pozdravim malo🤗😘…
Pratim vas tu u tamo kolko uspijem pohvatat…vidim da je sve vise manje spremne za bebice😍😍😍….
Mi smo bili u sri na pregledu hvala Bogu sve je ok ,samo daj Boze da tako i nastavi dalje🙏❤…dns smo 11+2,ali po uzv-u smo sad opet nesto veci ….rekao je dr.da cemo sad redovito kontrolirati KKS i CRP s obzirom na sve sto je iza nas…i da cemo briseve radit barem 3 puta kroz trudnocu…
Ono sto me iznenadilo je da se trbuscic vec nadzire,vec su me pojedinci pitali ima li novosti🙈…
💪❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji