Evo cure da se javim i ja malo 😊
Luks, super za velikog bracu Lovru 😍
Ptico, mene ti je isto uhvatila grlobolja i kasalj prije nekih 2, 3 tjedna... Isla sam kod doktorice, vadila mi je krv, sve je u redu ali ocito neki virusi kruze pa mi je rekla da samo pijem caj, med, limun i odmaram. Jos uvijek kasljem povremeno ali me ne boli grlo. Bit ce to sve dobro! 💪
Majana, super su mi te vrece za spavanje! Ja ih nisam uzimala odmah, vidjet cu koliko ce beba biti "mirna" u krevetu pa cu kupiti ako bude potrebe.
Netko se osjeca pregazeno (mislim Blaza i Svjesna), drzite se cure, odmarajte i bit ce sve dobro 😉
Sluzni cep je individualan ne samo od osobe do osobe nego i po trudnocama meni je u prvoj ispa na dan termina, sutra rodila a u drugoj uopce ne, prijateljici 2 tj prije poroda dok nema bolova i krvi mislim da je sve to normalno...
I kod mene se pegla od sinoc i evo sad od jutra zaostatci. Pri kraju sam, a zakeljilo mi se za peglu nesto s majice i sad sam luda.
Inace za to sam vidjela na Youtube-u da je super tableta Paracetamola ( Lupocet).
Probala sam i stvarno sve poskida! Morat cu sad ponoviti.
Za sluzni čep sam procitala da moze ispasti i par tjedana prije poroda. Ako je proziran ili bijele boje moze proci jos nekoliko tjedana do poroda, smede i crvene par dana ili sati cini mi se. Morat cu provjeriti.
Torbu za rodiliste mozda uzmem Uriage koju sam dobila uz kozmetiku, a ako ce mi biti premala mislim uzeti ovu i Nextu. Ta mi se cini dovoljno velika, a posluzit ce i za odlaske na plazu s bebom i neke izlete gdje samo mali ruksak nije dovoljan. https://www.next.co.uk/style/st244151#524308
Evo cure da vas pozdravim malo🤗😘...
Pratim vas tu u tamo kolko uspijem pohvatat...vidim da je sve vise manje spremne za bebice😍😍😍....
Mi smo bili u sri na pregledu hvala Bogu sve je ok ,samo daj Boze da tako i nastavi dalje🙏❤...dns smo 11+2,ali po uzv-u smo sad opet nesto veci ....rekao je dr.da cemo sad redovito kontrolirati KKS i CRP s obzirom na sve sto je iza nas...i da cemo briseve radit barem 3 puta kroz trudnocu...
Ono sto me iznenadilo je da se trbuscic vec nadzire,vec su me pojedinci pitali ima li novosti🙈...
Mi moramo jos po komodu posudenu, prenit cemo je onako sastavljenu pa je odma spremna za upotrebu ,mislim da cu tamo kad prode bozicno ludilo pocet prat i peglat a ako se sta prije pokrene svekrva ce umisto mene iako bi rade ja to odradila
Evo cure da vas pozdravim malo🤗😘…
Pratim vas tu u tamo kolko uspijem pohvatat…vidim da je sve vise manje spremne za bebice😍😍😍….
Mi smo bili u sri na pregledu hvala Bogu sve je ok ,samo daj Boze da tako i nastavi dalje🙏❤…dns smo 11+2,ali po uzv-u smo sad opet nesto veci ….rekao je dr.da cemo sad redovito kontrolirati KKS i CRP s obzirom na sve sto je iza nas…i da cemo briseve radit barem 3 puta kroz trudnocu…
Ono sto me iznenadilo je da se trbuscic vec nadzire,vec su me pojedinci pitali ima li novosti🙈…
💪❤️
bravo bulbi, navijamo za daljnje dobre vijesti ❤️❤️ ja sad oko rucka pa cu popodne peglati, veceras ukljucujem zadnju masinu njezine robice i spremni smo 😍
url=https://lilypie.com]
Evo da se i mi javimo s pregleda,prst otvorena neda se njemu jos vani izgleda ,ali aj jos par dana i tu je bitno da je sve ok😊.Malo je krupniji ali carski je ionako pa je lakse.Cure s pregleda drago mi je da je sve ok ,sad cekamo ko ce krenut prvi.
Za grlo i kasalj nije me jos u trudnoci mucilo nisam sigurna sta moze ,prospan za kasalj moja kuma je pila u trudnoci i pomogao za dalje ne znam.
Bulbi 😘 ti me bas obradujes uvijek ,mislimo na te i bebaca i stvarno vjerujemo da je ovaj put sve ok.Samo se ti kontroliraj pa i bezveze mirnija ces bit.
💜Karla💜Nicol💙Anton
Sortiraj odgovore
Najstariji