Smirilo se, Bogu hvala!
Za grlo, probaj sljezov caj ili sirup, ako se ne varam, to smijemo u trudnoci. Nadam se da ce brzo biti bolje, cuvaj se sad!
Luka ❤
Jutro svima 🤗
Klikerice kako kod tebe?
Ej,ma puno bolje...odnosno kao da nista nije ni bilo... prebacio je nogice sastrane i sada sam de fino najela griza i mislim da cu jos zeru odspavati. 100% nije nikakva viroza,samo se mi ispružio u moj pun želudac. Hvala ti na brizi!
Nemam pojma šta ti preporučiti za grlo... osim čaja,du je čini mi se imala problema s grlom i nosom,pa ce znati što su joj dali.
Moj Blog - Mamina čarolija http://bit.ly/maminacarolija-mojblog
Jutro cure. Mi smo doruckovali,sad kavu pijem. Osjecam se ko da me je netko vlakom pregazio. Mislim da cu cijeli dan prelezat.
Sretno na pregledima,nestrpljivo cekamo vijesti
Nali jesi ti bila doktoru zbog toga sto sumljas na sluzni...nekako mi nije jos vrime da on krene..iako on pocne kad je zena otvorena i trudnoca zrela..Sad evo nezz nekako mi to rano da ti je vec ispao..Pa nezz jesam propustila negdi ako si pisala da si bila doktoru..Ako nisi mislim da bi valjalo onda poc..Ne da panicaris..ali cisto radi provjere s obzirom na tjedne....Ja imam iskustvo dva put ali to je bilo u 40 i 41 tj.ti je ono bass vec zrelo za porod a otvorena san bila ranije ali mi nije ispa nego tek tak kad je to valjda bas belo sve zrelo za van...
url=https://lilypie.com]
Nalijesi ti bila doktoru zbog toga sto sumljas na sluzni…nekako mi nije jos vrime da on krene..iako on pocne kad je zena otvorena i trudnoca zrela..Sad evo nezz nekako mi to rano da ti je vec ispao..Pa nezz jesam propustila negdi ako si pisala da si bila doktoru..Ako nisi mislim da bi valjalo onda poc..Ne da panicaris..ali cisto radi provjere s obzirom na tjedne….Ja imam iskustvo dva put ali to je bilo u 40 i 41 tj.ti je ono bass vec zrelo za porod a otvorena san bila ranije ali mi nije ispa nego tek tak kad je to valjda bas belo sve zrelo za van…
Bila prekjucer, na redovnom pregledu, ali tada nije cijeli ispao nego je po malo curio. Tad je rekla da je to ok, desava se i ne znaci da cu roditi ranije. (prije zbog tlaka ili cerviksa,sluzni cep nije neka frka po njoj tako da sam sto se tog tice skroz opustena, brine me vise taj tlak koji varira ko lud) Jutros je bas pravi komad iscurio, mislim da je to sve otislo sto je moglo. Ma rano je, ali ja sam skoro bez cerviksa, tako da nije bed, znaju proci tjedni da zene budu bez sluznog cepa. Nisam sad ni zvala ni isla kod gin nakon sto je cijeli ispao, dok nema podivljalog tlaka, krvi ili plodne vode je sve ok, ja sam samo malo cudan slucaj 😁 Al eto, ako se jos kojoj to desi ranije, netrebate se brinuti dok nema svjeze krvi.
Jutro cure, evo i mi pijemo kaficu, zadnjih dana lijepo spavam ali bez obzira kad ustanem ujutro kao da cu se sva rasklopiti i kao da me kamion pregazio, tabani me ispod bole jedva stajem na noge dok se malo ne razradim 😁
Gledam kako ovo vrijeme leti, sutra je vec decembar, meni najljepsi mjesec u godini iako ne slavim Bozic, ali volim svu tu euforiju, i malom cu obvezno kititi jelku kad poraste ☺️
Nakon 30. tjedni pocinju zaista brzo da prolaze. Sinoc sam sortirala robicu za pranje koju sam kupila, i uzela sam dosta toga ali nista od toga ne mogu da iskoristim da bebu iznesem iz bolnice. Kupiti cu neku gegicu i neki bodi ispod, a kakvom dekicom ga mogu prekriti u autosjedalici, kupila sam onu jednu full debelu i toplu ali mi je preveika, 100x120, a ove manje imam samo su dosta tanke, cime ste ih planirale pokriti?
Nali,znam curu kojoj je sluzni ispao par tjedana prije i rodila je u terminu. Ne mora nist sad znaciti da si sljedeca u radaoni. Samo lagano.
Mene bolovi deru vec dobrih tjedan dana,ali nist da bi bilo za paniku. Prstena nema pa se cekamo 🥰
Jutro po drugi put, ja uspila jos odspavat..
Mgirl stize i moj paket danas, eto bas me razvedrila poruka 😁😁
Ptico caj med limun, ja sam uzela u ljekarni pastile dr.thessis ili tako nekako se zove, imaju neko novo pakiranje i par okusa, mani su ful dobre bile 😁🤗 cuvaj se ❤️
Se javila pepe?
svjesna, nisi na kraju stavljala slike kinderbeta i ostalog sto si kupovala! Dajte cure, podijelite to ovdje, ja uvijek volim vidjeti novitet tko je sto kupio!
Luka ❤
Allie naravno da cu staviti, kupili smo ga i cekamo da nam ga dovezu i da ga muz sklopi preko vikenda, a komodicu kupujemo za vikend tako da u nedjelju sve spremamo i sklapamo, cim bude gotovo ide fotkica. ❤️☺️
Sortiraj odgovore
Najstariji