To nam je bila soba za goste,pa smo htjeli ostaviti prostor za spavanje,a ujedno da je i dječja sobica,obzirom da često imamo nekoga na spavanju. Za prvi period imamo i near me kolijevku,koja ce na ljeto s nama u vikendicu na more... pa dokle god ne bude sjedio,ona ce nam biti putni krevetic. A što se tiče ove sobice,mislim da ce ona jako puno svojih oblika izmijeniti kako bebač bude rastao,tako da sam ciljano išla s ova 3 elementa komoda prematalica i krevetic... kasnije ce go biti veci krevet prostori za igračke itd. A izlaz na terasu ću mu zatvoriti s stolom ili nečim,jer imamo još izlaza na terasu...a malcu to ni u ludilu ne bi ostavila dostupno😁ali polako... neka njega nama živog i zdravog prvo
Moj Blog - Mamina čarolija http://bit.ly/maminacarolija-mojblog
Citam vas kroz dan u vise navrata pa ssm.pola pozaboravljala
Uglavnom navijamo za 3 decka i 1 princezu pa sto prije dodju jer su u terminu
Za grlobolju pastile Isla al da ima neke pomocini nema, caj, med, limun, juha i sl.
Kad se Nika iznenadno prisulja, kao i beba od marti 😏😏kad smo vec kod nje, javi nam se 💕
Bulbi vrijeme leti! Za cas ce tvoja mrvica biti kraj tebe, vec si u 12om tjednu! Pokusaj sto opustenije mozes, i VJERUJ 🙏 slavimo s tobom 😘
Pepe drzi se. Nesto se sprema 😚
Kani Anton nas je posteno iznenadio. Ni makac 😂 jos malo!
Luks Lovre si je spakovao lijepu kilazu 💪
Nali lezi, odmaraj. Nista taj cep ne znaci. Ni-sta!
Nuni kako je bez prstena 😁
Ja sam se jutros upisala za pregled neurokirurga, zakazan 11.12., dan nakon pregleda kojeg nikako docekat. Pa da vidimo sta ce bit sa carskim rezom.
Super,jucer malo cudno,a danas normlanije. Mislila sam malog van potjerat pa sredila cijelu kucu,napravila rucak i jos isprekla kolacice,ali mali se neda. I peglala sam cak.
Ujutro je bilo malo ko boli menstrualne,ali se vise ne javlja. Cekam neke trudove il neki znak da bi moglo biti uskoro 😂
Klikerice, soba je baš slatka, onak topla. I baš si lijepo složila za svekra i svekrvu di će prespavati, dobra snaha. ;)
du, ja još moram samo oprati tetrice i gotova sam sa svime kaj se pranja tiče.
cure moje, vi se borite kaj ste zacementirane, a ovaj naš mali već 3 tjedna želi van tak da ja na terapiji da što dulje ostane unutra, a vi bi se otvorile, ali shvacam totalno. Mojoj kumi su rekli nek se počne malo više družiti sa mužem jer orgazam potiče kontrakcije i trudove, a moja susjeda je od 36.tt počela raditi čučnjeve da bi se počela otvarati, ali ništa, na kraju je išla na oba poroda inducirana i kaže da joj je bilo super, e sad ti znaj.
Ja danas spremila kofer za bolnicu i ruksak za rađaonu, fali mi još jednokratno odijelo za muža i grudnjaci za dojenje (to idem u lidl u cet po njih) i par energetskih pločica za mužeka.
E cure, koje ste krenule u TA? Od kojeg tjedna i jel ćemo sad od 36.tt morati svaki tj ići?
Noa 💙
m.girl, prvi pregled u TA mi je bio s 37+1. od tada svaki tjedan. znači, s 38+1 ovaj pon, pa idem opet sljedeći pon na 39+1.
Klikerice, soba je preslatka 😍
Klikerica divna sobica 😍
Drago mi je da nam se Bulbi javila ❤️
Barbie ti si bas nestrpljiva 😂 a on za inat nece jos van.
Matej dok je htio van nisu doktori dali,a sad on nece 😂 ajmo drugi tjedan par terminskih beba van
Vidim da terminuše hvata ona manija čišćenja,a to su mi svi rekli da te uhvati nemilice... da si u stanju fasadu zgrade prati četkicom za zube😅 moja mama kaže da je skakala sa stolice na pod samo da brat više krene... nije mogla više izdržati ni spavati,ni jesti... sjedila je na stolici onako obrnuto,da zajašiš naslon .... i na kraju se dobro doma otvorila i istiskala ga relativno brzo i prirodno
Moj Blog - Mamina čarolija http://bit.ly/maminacarolija-mojblog
Bulbi baš mi je drago da si se javila i želimo ti i mi svu sreću 😍
Klikerice sobica je super, i ja sam isto uvije za pomoćne ležajeve za goste, i to bi uvijek zadnje makla iz stana, nama prijatelji i kumovi često dođu.
I ja mislim da idući tjedan imamao nekoliko novih bebača 😉😉
Lovre
Sortiraj odgovore
Najstariji