Zimske bebe i mame 2018/2019

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    barbiemama
    30. Studeni 2018. 16:06

nisam danas previše hodala, oko dva sata max. no, baš me sve zateže. nadam se da se otvaram 😂😂

Blaza26
    30. Studeni 2018. 16:11

barbiemama

nisam danas previše hodala, oko dva sata max. no, baš me sve zateže. nadam se da se otvaram 😂😂

Ti se uvijek nadas Neo ce nama vanka kad se najmanje budes nadala
    Bulbi  uvijek jedva docekam da se javis. U mislima si i molitvama

barbiemama
    30. Studeni 2018. 16:13

je, uvijek se nadam. a rodit ću u 43.tt 😂

Ptičica
    30. Studeni 2018. 16:35

Dođem, odradim "turu valjanja od smijeha" i odem. 😂😂😂 mini ce lose doc jer je propisno zacementirana, barbie se uvijek nada a rodit ce u 43 tt 😂😂 urnebes.
    Klikerice, dosla na slater s uputnicom, rekla zasto me salju na pregled i teta na salteru ko iz topa kaze- kad god vam odgovara! I mene iznenadilo 👍

Klikerica
    30. Studeni 2018. 17:30

Ptičica

Dođem, odradim "turu valjanja od smijeha" i odem. 😂😂😂 mini ce lose doc jer je propisno zacementirana, barbie se uvijek nada a rodit ce u 43 tt 😂😂 urnebes.
    Klikerice, dosla na slater s uputnicom, rekla zasto me salju na pregled i teta na salteru ko iz topa kaze- kad god vam odgovara! I mene iznenadilo 👍

Rekla sam ti da je mene ta praksa dočekala i na Rebru i u Vinogradskoj. Doslovno, u trenu kada sam se pojavila sestra je izašla pred mene i uvela me unutra,i kod interniste i kod reumatologa,fizijatra... i na svakom vađenju krvi,ogtt itd. Trudnice iz koga iskustva ne čekaju nigdje osim u TA.😅

Moj Blog - Mamina čarolija http://bit.ly/maminacarolija-mojblog

Klikerica
    30. Studeni 2018. 17:35

Objesila sam zavjese i pripremila krevet za svekra i svekrvu koji stižu večeras. Pa da vidite i ostatak klikerove sobice. Nije prevelika,ali mi je bitno da bake imaju gdje prespavati kad budu čuvale. 

du1988
    30. Studeni 2018. 17:38

klikerice, sobica je preslatka! 😍😍💙

url=https://lilypie.com]

• Kani07
    30. Studeni 2018. 18:09

Klikerice sobica je super,nekako topla bas😍

💜Karla💜Nicol💙Anton

Klikerica
    30. Studeni 2018. 18:17

To nam je bila soba za goste,pa smo htjeli ostaviti prostor za spavanje,a ujedno da je i dječja sobica,obzirom da često imamo nekoga na spavanju. Za prvi period imamo i near me kolijevku,koja ce na ljeto s nama u vikendicu na more... pa dokle god ne bude sjedio,ona ce nam biti putni krevetic. A što se tiče ove sobice,mislim da ce ona jako puno svojih oblika izmijeniti kako bebač bude rastao,tako da sam ciljano išla s ova 3 elementa komoda prematalica i krevetic... kasnije ce go biti veci krevet prostori za igračke itd. A izlaz na terasu ću mu zatvoriti s stolom ili nečim,jer imamo još izlaza na terasu...a malcu to ni u ludilu ne bi ostavila dostupno😁ali polako... neka njega nama živog i zdravog prvo

Mamica2
    30. Studeni 2018. 18:22

Citam vas kroz dan u vise navrata pa ssm.pola pozaboravljala
    Uglavnom navijamo za 3 decka i 1 princezu pa sto prije dodju jer su u terminu
    Za grlobolju pastile Isla al da ima neke pomocini nema, caj, med, limun, juha i sl.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.