Predivne su ove vrece iz etherala.
Ja sam kupila u c&a, ima rukavice, jako je slatka.
Ja sam planirala torbu za pelene kupiti kad vidim hoce mi trebati i kad vidim kako se prikaci na stokke kolica, al sad vidim da se i to ceka 100 godina, pa bi trebala pozuriti.
Cure, gdje jos ima lijepih torbi za bolnicu? Ja bi kao polusportsku, meku ali da nije sportski uzorak. Womens secret mozda?
Nije mi samo zbog bolnice, generalno mi treba.
Predivne su ove vrece iz etherala.
Ja sam kupila u c&a, ima rukavice, jako je slatka.
Ja sam planirala torbu za pelene kupiti kad vidim hoce mi trebati i kad vidim kako se prikaci na stokke kolica, al sad vidim da se i to ceka 100 godina, pa bi trebala pozuriti.
Cure, gdje jos ima lijepih torbi za bolnicu? Ja bi kao polusportsku, meku ali da nije sportski uzorak. Womens secret mozda?
Nije mi samo zbog bolnice, generalno mi treba.
dosta nas je uzelo u Viktoru, ali one nisu sportske (ali mekane jesu). Mozda women's secret ili Decathlon 🤔
url=https://lilypie.com]
Curke hvala na savjetima za grlobolju 🤗 Du mislim da nista nece pomoc kak si i sama napisala, al moram barem probat nesto 😂😂 sam se nadam da se nece razbuktat jace taman pred porod. Da ne odem tam smrkljava i sluzava 😰😅😅
Duda sam ti ajde, nemam ja nista protiv sam da i kod mene krene uskoro.
A mislim si sad moze jos maksimalno 3 tjedna, pa valjda cu izdrzat toliko ako sam uspjela 9 mjeseci 😅😅
Lijepe su mi ove vrece za spavanje 😍😍 netko je ovdje pisao da ne trebaju bebama dok su malene skroz, tek sa nekih 2,3 mjeseca da se pocnu koristit. Ja nisam uzela jer nisam sigurna da li cu ih onda uopce koristit 😢
Bhsybee mozda ove iz dechatlona, izgledaju bas dobro 💪
Bussybee ja imamtorbu za pelene/rodiliste woman s. I mogu ti reci da je prakticna jakoooo ima punooo depuca vanka i unutra..dosta je siroka i veliks i lipa je srebrna s nekim fensi uzorkom...ja san ju uzela na akciji tj.snizenju 200kn..nju nosim u rodiliste a posli ce bit za kolica...meni je superrr....
Hm, da vidim šta sam svašta pročitala..
Blažu kao da je pregazio vlak, a Svjesnu kamion 😁 I meni je cudno u glavi nekako, sinusi me peku.. A ništa, morat ćemo lijepo laganini danas, šta nas briga 😉
Svjesna, isto tako stojim s dekicama. Mislim da ću tu veliku debelu ponijeti svejedno, presmotati je i fino bebu ušuškati, vjerujem da će baš biti hladno. A opet, blizu će nam sigurno biti auti, u autima toplo..mislim da ne možemo pogriješiti. Meni najvažnije da joj glavicu dobro utoplim.
Busybee, sretno na tom pregledu. I svima ostalima koji idu danas! ☺ I dobro izgledaju te torbe iz dechatlona 👍
Majana, vreće za spavanje su baš lijepe, ja sam dobila jednu manju pa ćemo vidjeti za dalje..
M.girl, super da si jastučić naručila, znam kako je kad si nešto zamisliš pa si misliš hoću-neću. E ovako nećeš misliti 'joj trebala sam ipak'. Divan je ☺
Luks, bravo za super pregled, veliki dečko, hihi ☺
Majana ove vrece za spavanje su preslatke. Bas sam se zaljubila u njih
Duda super si ti popamtila... ja sta sam procitala,sve sam zaboravila
Ja imam vreću za spavanje, i da, nije baš praktična još. Radije ga stavim u onaj jastučić za nošenje. A vreću ćemo kasnije...tako da, mislim da vam to nije nužno za kupovat već sad
Imamo fala bogu sve opcije i vrece i jastuk i poplun pa cemo vidit sta bude najzgodnije s ovo dvoje sam bila vise pod utjecajem baba i svekrve ono nemoj ovo nemoj ono pa sam se sad malo razuzdala hahahaha mozda sam i pretjerala al eto kad mi je sve preslatko 😅
Curke ne sekirajte se oko tog sluznog cepa nemora nista znaciti...meni je prije par dana ispalo u par navrata po malo...a presisala sam termin...nekome to uopce ne ispadne a nekome zna ispasti par tjedana prije poroda...
Sortiraj odgovore
Najstariji