Zimske bebe i mame 2018/2019

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    barbiemama
    30. Studeni 2018. 14:38

mislim da nam Teo i Anton dolaze sljedeći 💪😍❤️

• Kani07
    30. Studeni 2018. 14:43

Cure hvala,bome i ja jedva cekam,Teo,Anton,Neo 😁cak se i rimuje.

💜Karla💜Nicol💙Anton

• nali
    30. Studeni 2018. 14:45

Bulbi 💛💛 Sretno
    Pepe kaj to znaci da si otvorena malo? Ja sam to tak skuzila.. Nesto se sprema ocito 😊🤗
    Kani i kod tebe se sprema😊😊 jos sad za vikend kad krene baby boom 😁
    Cure dajte neku sliku hrane, niste dugo. Gladna sam 😁 

Bulbi91
    30. Studeni 2018. 14:51

Hvala vam cure moje❤❤❤❤❤....drzite se....saljemo puse vama i vasim bebicama ja i nas mali bebic😘😘😘😘😘....

Pticaselicazgst
    30. Studeni 2018. 14:55

Bulbi bas me obraduje tvoje javljanje, drago mi je da trudnoca napreduje kako treba i da je sve u redu 😍😊 a neka i trbuscica, nadam se da ce uskoro jos vise narasti pa ces ga ponosno pokazivati ❤
    Kakva je to diskriminacija za sljedece bebe?!  Anton, Neo, Teo a gdje je moja Nika 😂😂😂 moze se ona negdje izmedu ugurat 😁😁

Ptičica
    30. Studeni 2018. 15:04

Kad se Nika iznenadno prisulja, kao i beba od marti 😏😏 kad smo vec kod nje, javi nam se 💕
    Bulbi vrijeme leti! Za cas ce tvoja mrvica biti kraj tebe, vec si u 12om tjednu! Pokusaj sto opustenije mozes, i VJERUJ 🙏 slavimo s tobom 😘
    Pepe drzi se. Nesto se sprema 😚
    Kani Anton nas je posteno iznenadio. Ni makac 😂 jos malo!
    Luks Lovre si je spakovao lijepu kilazu 💪
    Nali lezi, odmaraj. Nista taj cep ne znaci. Ni-sta! 
    Nuni kako je bez prstena 😁
    Ja sam se jutros upisala za pregled neurokirurga, zakazan 11.12., dan nakon pregleda kojeg nikako docekat. Pa da vidimo sta ce bit sa carskim rezom. 

• Kani07
    30. Studeni 2018. 15:05

Pticaselicazgst

Bulbi bas me obraduje tvoje javljanje, drago mi je da trudnoca napreduje kako treba i da je sve u redu 😍😊 a neka i trbuscica, nadam se da ce uskoro jos vise narasti pa ces ga ponosno pokazivati ❤
    Kakva je to diskriminacija za sljedece bebe?! Anton, Neo, Teo a gdje je moja Nika 😂😂😂 moze se ona negdje izmedu ugurat 😁😁

Pticaselicazgst

Kakva je to diskriminacija za sljedece bebe?! Anton, Neo, Teo a gdje je moja Nika 😂😂😂 moze se ona negdje izmedu ugurat 😁😁

Ma Niku ce mo pustit prvu ako treba😘,princeze imaju prednost!

💜Karla💜Nicol💙Anton

Majana
    30. Studeni 2018. 15:17

Juupppiii opet ce nam se zaredat bebice, jedva cekamo ❤️
    Pepe izgleda da se nesto pokrenilo sretno💪😘
    Kani takoder 😘

• Kani07
    30. Studeni 2018. 15:27

Ptičica

Kad se Nika iznenadno prisulja, kao i beba od marti 😏😏kad smo vec kod nje, javi nam se 💕
    Bulbi vrijeme leti! Za cas ce tvoja mrvica biti kraj tebe, vec si u 12om tjednu! Pokusaj sto opustenije mozes, i VJERUJ 🙏 slavimo s tobom 😘
    Ja sam se jutros upisala za pregled neurokirurga, zakazan 11.12., dan nakon pregleda kojeg nikako docekat. Pa da vidimo sta ce bit sa carskim rezom.

Ptičica

Kad se Nika iznenadno prisulja, kao i beba od marti 😏😏kad smo vec kod nje, javi nam se 💕

I dr. jutros kaze da je i nju iznenadio ,da se prevarila,nece on kad mi mislimo😉.Drzim fige da kod neurokirurga bude onako kako zelis.

💜Karla💜Nicol💙Anton

AllieH
    30. Studeni 2018. 15:41

Sljedeci tjedan bi stvarno mogao biti neki baby boom 🤱👶🏽💥

Luka ❤

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.