Klikerice i AllieH, nek ste vi meni dobro curke. 🥰
Stiglo nešto najmekše na svijetu, preodusevljena sam curke. 💙
Noa 💙
I vidim svi muku muce sa dostavama, nama jucer stigao ethereal a u bubamari sam narucila kadicu, stalak, madrac i jastuk dekicu ni traga ni glasa od petka od njih 😏 mi odlucili pokusat sa vrecama za spacanje na preporuku par prija nisam ih za njih dvoje koristila a na etherealu su prekrasne 🙂
Nali, kakav je pregled? Ma nemam nikakv razlog, rekla je dr da se naručim ako stignem (ok, sad je već malo na knap). To bi trebao postati redovan pregled u budućnosti za sve trudnice.
busybee, jeste, ja sam pisala za Mango. Meni jos nista, luda sam vec, a ne da mi se zvati sluzbu za korisnike jer su nenormalni i vjerujem da ih svi zivkaju, cula sam da hrpa paketa kasni! Sretno na pregledu danas!
Cure, prekrasne su stvari! Mi cemo isto koristiti vrecu za spavanje, nasa je s dugackim rukavima koji se po potrebi skidaju, to mi se cinilo zgodno.
luks, Lovre je momak i pol, izgleda da su nam sve veliki decki ovdje!
Luka ❤
Nali, kakav je pregled? Ma nemam nikakv razlog, rekla je dr da se naručim ako stignem (ok, sad je već malo na knap). To bi trebao postati redovan pregled u budućnosti za sve trudnice.
Abdominalni uzv, samo gleda srce i okolne zile. Cca 20ak minuta je kod mene trajalo.
Jutro cure. 😊
M.girl super izgleda sve!
Majana odlicno mi izgledaju ove vrece za spavanje, nisam ih uopce do sad uocila na Etheralu. Bas su lijepe.
Ja za pocetak imam par mini vreca koje sam dobila, a za kasnije sam vidjela da Next ima isto jako lijepe. I svidja mi se swaddler dekica od Ergobaby-ja pa mozda uzmem i nju, jos cu razmisliti.
jutro zene! druga prospavana noc bez ustajanja na wc, ne znam sto se dogadja osim da se Bozic blizi-moje najdraze vrijeme u godini! luks, odlicne vijesti za velikog bebaca! ptico, ja nisam smjela nikakve druge pastile osim isle (zbog secera) i grozne su, nista ne pomaze! Proslo je samo od sebe uz limunadu i caj. A nos mi je jos uvijek povremeno zacepljen, tu nema pomoci 😂😂 kako sam utjesna, to je cudo...doktor je preporucio aqua maris strong, al nista ja to nisam uzimala nego sam se inhalirala. Zaboravila sam sve ostalo, saljem vam pozdrave i drzite se svi! Ja u pon opet na profil secera u bolnicu, nadam se da me nece slati i pred termin 😂😂
url=https://lilypie.com]
e da, imamo i mi dvije zimske vrece, na jednoj se mogu skidati rukavici kao kod allie, druga je bez rukava, kao minky, premekana. ne znam koliko je prakticno za skroz malu bebu obzirom na cesta hranjenja i presvlacenja, to cu vidjet u hodu!
url=https://lilypie.com]
Jutro cure. 😊
M.girl super izgleda sve!
Majana odlicno mi izgledaju ove vrece za spavanje, nisam ih uopce do sad uocila na Etheralu. Bas su lijepe.
Ja za pocetak imam par mini vreca koje sam dobila, a za kasnije sam vidjela da Next ima isto jako lijepe. I svidja mi se swaddler dekica od Ergobaby-ja pa mozda uzmem i nju, jos cu razmisliti.
Ove vrece su im valjda novo u ponudi koliko sam skuzila, imaju i ljetne, u nas nije toliko hladno pa sam mislila da rukavici nece bit potrebni al vidit cemo kako ce funkcionirat, imamo i poplun u pricuvi
Hvala curke! Odo malo leći i onda peglanje i spremanje torbe, samo laganica danas 😊
Noa 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji