Jutro po drugi put, ja uspila jos odspavat..
Mgirl stize i moj paket danas, eto bas me razvedrila poruka 😁😁
Ptico caj med limun, ja sam uzela u ljekarni pastile dr.thessis ili tako nekako se zove, imaju neko novo pakiranje i par okusa, mani su ful dobre bile 😁🤗 cuvaj se ❤️
Se javila pepe?
svjesna, nisi na kraju stavljala slike kinderbeta i ostalog sto si kupovala! Dajte cure, podijelite to ovdje, ja uvijek volim vidjeti novitet tko je sto kupio!
Luka ❤
Allie naravno da cu staviti, kupili smo ga i cekamo da nam ga dovezu i da ga muz sklopi preko vikenda, a komodicu kupujemo za vikend tako da u nedjelju sve spremamo i sklapamo, cim bude gotovo ide fotkica. ❤️☺️
Ma ok onda ja stvarnoo nezz ono sto ako on tako u ranijim tj.ispadne zato san te bass pitala jesi se savjetovala s dokijem...ne neeee ne triba se bojat radi toga pa rekla san ti ja san s prvom jedan il dva tj.sad nezz tocno ali nakon njegovog postepenog ispadanja tek rodila..ali ako nemas uopce cerviksa a tooo nisam znala onda je to i ocekivano...nista lipo odmaraj koliko mozes bar eto jos koji tj.i to je to....samo tako pozitivno naprijed😉😉...
url=https://lilypie.com]
Ana, baš mi je lijepo čitati tvoje dobre vijesti i kako s pozitivna i bebač dobro napreduje <3
AllieH, jesi ti pisala za Mango narudžbu? Ili sam te pomiješala s nekim. Ja nisam dobila nikakav mail, baš nikakav i sad me zove dostavljač da je tu. Naravno, nisam doma i naravno, nemam spreman keš jer od dana kupnje nisam dobila ni jedan mail, već sam mislila da ništa od paketa...
Inače, ja danas idem na fetalni eho srca. Netko od vas je već bio?
Sretno svima na redovnim pregledima :)
Jutro svima, zaostatke ću čitati kasnije kad dođem doma.
gotova s pregledom. Sve je ok. Malac se namjestio lijepo kako treba, procjenjen na 3250g. Ja 35+3, a on odgovara 37+3... Ukinut mi duphaston, napravljen bris, zatvorena. Kontrola za 2ipo tjedna. 💪🏻 Idem sad na kavu s prijateljicom i kući na ležarinu ☺
Lovre
Nali,znam curu kojoj je sluzni ispao par tjedana prije i rodila je u terminu. Ne mora nist sad znaciti da si sljedeca u radaoni. Samo lagano.
Mene bolovi deru vec dobrih tjedan dana,ali nist da bi bilo za paniku. Prstena nema pa se cekamo 🥰
Ma ja imam dogovor s bebom da moze tek onaj tjedan prije Bozica, nedam ju van jos. Do sad me nista nije slusala, al za ovo bude 😊 Prvo ste vi terminuse na redu 😁
Jel zna koja, ne mogu sad naci tablicu, jel ima koja da joj je prosao termin a nije rodila? Mogli bi neku okladu koja ce prva, ima vas sad stvarno dosta koje mozete svaki tren
Jutro cure
Da se i mi malo javimo, u nas sunce prelijep dan je hladno al draze mi je ovo nego juzina 😊
Nesto sam uspila povatat ugl same dobre vijesti s pregleda, s bebicama sve super, cestitke svima😘
i ja sam odma pozitivnija, poceli su i meni ti menga bolovi ranije nego u prve dvi trudnoce i bh kontrakcije hodat duze od 15 min mi je nemoguca misija al znam da je to sve priprema za nesto sta sve dugo cekamo pa mi je odma lakse, i da i ja sam uspila natuc 13 kg tako da ni to ne pomaze..
Ptico bezalkoholni propolis,caj s medom i limunom i bit ce bolje 💪😉
Bussybee bila sam ja na fetalnoj eho, ali puno ranije, zasto te sad salju? Inace to rade oko 24tt.
Luks- super za pregled 😊 Veeliki bebac
Sortiraj odgovore
Najstariji