Zimske bebe i mame 2018/2019

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mina93
    30. Studeni 2018. 09:34

Jutro po drugi put, ja uspila jos odspavat.. 
    Mgirl stize i moj paket danas, eto bas me razvedrila poruka 😁😁
    Ptico caj med limun, ja sam uzela u ljekarni pastile dr.thessis ili tako nekako se zove, imaju neko novo pakiranje i par okusa, mani su ful dobre bile 😁🤗 cuvaj se ❤️
    Se javila pepe?

AllieH
    30. Studeni 2018. 09:36

svjesna, nisi na kraju stavljala slike kinderbeta i ostalog sto si kupovala! Dajte cure, podijelite to ovdje, ja uvijek volim vidjeti novitet tko je sto kupio! 

Luka ❤

_svjesna
    30. Studeni 2018. 09:39

Allie naravno da cu staviti, kupili smo ga i cekamo da nam ga dovezu i da ga muz sklopi preko vikenda, a komodicu kupujemo za vikend tako da u nedjelju sve spremamo i sklapamo, cim bude gotovo ide fotkica. ❤️☺️

zadranka86
    30. Studeni 2018. 09:40

Ma ok onda ja stvarnoo nezz ono sto ako on tako u ranijim tj.ispadne zato san te bass pitala jesi se savjetovala s dokijem...ne neeee ne triba se bojat radi toga pa rekla san ti ja san s prvom jedan il dva tj.sad nezz tocno ali nakon njegovog postepenog ispadanja tek rodila..ali ako nemas uopce cerviksa a tooo nisam znala onda je to i ocekivano...nista lipo odmaraj koliko mozes bar eto jos koji tj.i to je to....samo tako pozitivno naprijed😉😉...

url=https://lilypie.com]

busybee
    30. Studeni 2018. 09:41

Ana, baš mi je lijepo čitati tvoje dobre vijesti i kako s pozitivna i bebač dobro napreduje <3

AllieH, jesi ti pisala za Mango narudžbu? Ili sam te pomiješala s nekim. Ja nisam dobila nikakav mail, baš nikakav i sad me zove dostavljač da je tu. Naravno, nisam doma i naravno, nemam spreman keš jer od dana kupnje nisam dobila ni jedan mail, već sam mislila da ništa od paketa...

busybee
    30. Studeni 2018. 09:44

Inače, ja danas idem na fetalni eho srca. Netko od vas je već bio?

Sretno svima na redovnim pregledima :)

luks

Jutro svima, zaostatke ću čitati kasnije kad dođem doma. 
    gotova s pregledom. Sve je ok. Malac se namjestio lijepo kako treba, procjenjen na 3250g. Ja 35+3, a on odgovara 37+3... Ukinut mi duphaston, napravljen bris, zatvorena. Kontrola za 2ipo tjedna. 💪🏻 Idem sad na kavu s prijateljicom i kući na ležarinu ☺ 

Lovre

• nali

Nunii

Nali,znam curu kojoj je sluzni ispao par tjedana prije i rodila je u terminu. Ne mora nist sad znaciti da si sljedeca u radaoni. Samo lagano.

Mene bolovi deru vec dobrih tjedan dana,ali nist da bi bilo za paniku. Prstena nema pa se cekamo 🥰

Ma ja imam dogovor s bebom da moze tek onaj tjedan prije Bozica, nedam ju van jos. Do sad me nista nije slusala, al za ovo bude 😊 Prvo ste vi terminuse na redu 😁

Jel zna koja, ne mogu sad naci tablicu,  jel ima koja da joj je prosao termin a nije rodila? Mogli bi neku okladu koja ce prva, ima vas sad stvarno dosta koje mozete svaki tren 

Majana
    30. Studeni 2018. 09:49

Jutro cure 
    Da se i mi malo javimo, u nas sunce prelijep dan je hladno al draze mi je ovo nego juzina 😊
    Nesto sam uspila povatat ugl same dobre vijesti s pregleda, s bebicama sve super, cestitke svima😘
    i ja sam odma pozitivnija, poceli su i meni ti menga bolovi ranije nego u prve dvi trudnoce i bh kontrakcije hodat duze od 15 min mi je nemoguca misija  al znam da je to sve priprema za nesto sta sve dugo cekamo pa mi je odma lakse, i da i ja sam uspila natuc 13 kg tako da ni to ne pomaze..
    Ptico bezalkoholni propolis,caj s medom i limunom i bit ce bolje 💪😉

• nali
    30. Studeni 2018. 09:49

Bussybee bila sam ja na fetalnoj eho, ali puno ranije, zasto te sad salju? Inace to rade oko 24tt.
    Luks- super za pregled 😊 Veeliki bebac

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.