Zimske bebe i mame 2018/2019

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mina93
    30. Studeni 2018. 07:00

Pepe sretnooo 🤗🤗 bilo  bi lijepo da se pokrene jedan val terminusa 😉😁

• Kani07
    30. Studeni 2018. 07:02

Ana89

Jutro curke! Sretno svima po pregledima danas! I hoću čuti da će brzo forum doživjeti baby boom opet😊😊.
    Moj bebi opet ne spava malo dulje, vjerojatno još taj skok u razvoju traje. Samo nek je on meni zdrav i snažan 😊😊 Rambo mamin.

Ana89

Jutro curke! Sretno svima po pregledima danas! I hoću čuti da će brzo forum doživjeti baby boom opet😊😊.
    Moj bebi opet ne spava malo dulje, vjerojatno još taj skok u razvoju traje. Samo nek je on meni zdrav i snažan 😊😊 Rambo mamin

💜Karla💜Nicol💙Anton

AllieH
    30. Studeni 2018. 07:06

nali

Meni ti je dva dana curio po malo, pa je stao. Nisam tad bila ziher al po svemu je bio sluzni cep. Ali sad je skroz u cijelosti ispao ostatak. Nemozes ga fulat. Rekla mi je doktorica prekjucer na pregledu (kad jos nije cijeli ispao) da to nije problem, da mogu bit i bez njega. Obzirom da skoro ni nemam cerviks, za mene nije nista cudno sto je ispao skroz. Skupljam noge i nista vise nesmije van u skorije vrijeme 😁

Hahahaha, slazem se, ima dosta cura koje su prije nas na redu. 😊
    Mene sinoc satrala neka mucnina i cudni bolovi, prepala sam se da se nesto pokrece i sad me ulovio strah da ja to nista necu znati prepoznati 😅😂
    I ruksak za radjaonu mi je vec 2-3 tjedna spreman, dok su ostale stvari za rodiliste pripremljene, ali ih nisam stavila u torbu tako da to moram danas obavezno rijesiti, ovo sinoc me bas stiltalo.🤦🏽‍♀️ 

Luka ❤

• Kani07
    30. Studeni 2018. 07:13

AllieH

nali

Meni ti je dva dana curio po malo, pa je stao. Nisam tad bila ziher al po svemu je bio sluzni cep. Ali sad je skroz u cijelosti ispao ostatak. Nemozes ga fulat. Rekla mi je doktorica prekjucer na pregledu (kad jos nije cijeli ispao) da to nije problem, da mogu bit i bez njega. Obzirom da skoro ni nemam cerviks, za mene nije nista cudno sto je ispao skroz. Skupljam noge i nista vise nesmije van u skorije vrijeme 😁

Mene sinoc satrala neka mucnina i cudni bolovi, prepala sam se da se nesto pokrece i sad me ulovio strah da ja to nista necu znati prepoznati 😅😂
    I ruksak za radjaonu mi je vec 2-3 tjedna spreman, dok su ostale stvari za rodiliste pripremljene, ali ih nisam stavila u torbu tako da to moram danas obavezno rijesiti, ovo sinoc me bas stiltalo.🤦🏽‍♀️

AllieH

nali

Ma hoces,razlika je da mi sto smo vec radale znamo otprilike sta se sprema i kad,a vi mame s prvim idu malo dulje pripreme ,tijelo se priprema i normalno da osluskujes i pitas se jel to to ali znat ces prepoznat to je to,rijetko vrlo rijetko da to ide extra brzo.😉

💜Karla💜Nicol💙Anton

• nali
    30. Studeni 2018. 07:20

AllieH

Ja sam sve na pola napravila, dio torbe za bolnicu spakiran, pa sam robicu za bebu kupila ali nisam oprala.. I te neke sitnice nisam jos kupila.. Nekako mislim ako sve pripremim, onda je to to. Ovak nema sto bebu docekati, pa se nece pozuriti 😁 Cekam nadobudno 36 tjedan haha. Ma vjerujem da cemo znati prepoznati. 

m.girl6
    30. Studeni 2018. 07:23

Mina93, ja sam kupila te MALE tetrice u dm i čine mi se ok, jer ove velike su mi ko plahte. Makar sam čula da poslije pranja budu koma, ali vidjet ćemo.
    Kaj se tiče dostave, cekala jučer ethernal ali ništa od njega. Danas perem tetrice i peglam sve za bolnicu i spremam, nek to bude za svaki slučaj jer u pon torbe idu sa nama. 
    Opet spavala na rate i sanjala preuzasan san tak da sam još uvijek u šoku. 😔 nekakvu vješticu tj staru babu koja je imala dogovor sa sveki da zakopa pola stvari na dvoru jer ova nije htjela speci kolače, a ja to sve gledala iz kuhinje, znaci užas živi. Otkud mi samo tak nest dođe na pamet. 
    Curke svima koje su danas na pregledima sretno i svi mi koje čekamo pakete, nek nam stignu čim prije. Pusee 😘😘

Noa 💙

Mina93
    30. Studeni 2018. 07:25

AllieH

nali

Samo ti spremi torbu  neka ona ceka, al iskreno sumnjam da necemo prepoznat bolove kad krene 🤗

AllieH
    30. Studeni 2018. 07:27

E da, ja sam pitala neki dan za te manje tetrice, ali u mom dm-u ih neki dan nije bilo, samo 80x80, morat cu opet potraziti. 
    m.girl, meni je Ethereal stvarno ekspresno stigao, mozda jos nadolaze od sajma i svega pa su malo usporeniji. Sto si sve na kraju narucila? Zaboravila sam jesi pisala. 

Luka ❤

Mina93
    30. Studeni 2018. 07:28

Nali dada tako sam i ja razmisljala 😂 kao ne moze pozurit jer nije jos sve spremno 😂
    Mgirl da vidila sam i ja one velike.. Ja ti imam ove male, al sam ih dobila, i normalne su ful nakon pranja  mislim da sam njih prala zajedno sa velikima bijelima na 90

m.girl6
    30. Studeni 2018. 07:40

AllieH, na kraju sam uzela 3 bambus krpice i ono minky srce plavo, nisam mogla odoliti. 
    Mina, ajde super onda ako su ok te MALE, na dodir mi se čine mekane i nekak praktičnije od onih velikih.
    Evo curke upravo mi poruka stigla, ko da smo ga prozvale hehe. 😊

Noa 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.