Jutro curke! Sretno svima po pregledima danas! I hoću čuti da će brzo forum doživjeti baby boom opet😊😊.
Moj bebi opet ne spava malo dulje, vjerojatno još taj skok u razvoju traje. Samo nek je on meni zdrav i snažan 😊😊 Rambo mamin.
url=https://lilypie.com]
url=https://daisypath.com]
Jutrooo. Evo ja spavam u ratama, izmedu 20 minuta i 2 sata vec drugi dan. Zanimljivo. I tako red spavanja, pa zderem,malo prozujim i opet spavanac. Ko beba 😊 Zapravo mi se svida takav tempo, brze mi prolazi vrijeme, ali ni jedan film ne mogu pogledat, odmah zaspim.
Di su nam nase mame koje se nisu dugo javile? Kako bebice?
I jel strudlica jos u bolnici?
Jutro i od nas 😁😉
Muz me probudio i kako sam se digla za wc, sad nemoguce zaspat.. I gladna sam 😂
Ehhh i prijavljujem sluzni cep, sad je sigurno cijeli ispao. Nisam znala da toliko toga ima. 😳 Ajmo terminuse, sto cekate, nemojte da moramo mi prije reda 😆
Gdje ste, nespavalice? Dobro jutro ☺ Ja budna već više od sat vremena.
Ptičice, hvala na lijepim željama! Bilo bi divno da budem već na pola puta kad stignem u rađaonu 😉
Barbie, ni ja ne kužim tu našu poštu..toliko puta su mi to napravili dok nisam rekla poštaru 'ja sam vam trudna i uvijek sam u stanu'. Sad zvoni, popne se na zadnji kat i redovno naplati tih 4,50kn.
Ptico, ne brini, neću ja prije tebe, čekam svoj red 😉 Nisam ništa pametno izguglala vezano za onu oznaku, samo eto značenje. I dosta, tko je vidio trošit vrijeme na google 😉
H&M - ja sam naručila tek u nedjelju, nisu mi još ni poslali mail da je narudžba obrađena. Al ne sekiram se, ipak je bio bf.
Ana, tako je, samo nek on papa i raste..naspavat ćete se već nekad 😉❤
I ja čekam ponovni forumski baby boom! Ajmo terminuše 😉 Vidite da se Nali opasno prijeti zajedno sa svojim sluznim čepom 😁
Jutro, evo budna spremam se za TA, prosli petak sam.dosla u pola 9 pa je bila ogromna guzva, nadam se da ce sad bit malo manja...nisam mogla bas spavati, kukovi me bole od ležanja na boku i sad me nešto želudac zeza(vjerovatno sinoć od žgaravice, morala sam uzeti gastal)
Jutro cure! Kod nas je jutros -6, ne zavidim ovima sto moraju iz kreveta na zimu. Ja sam se isto probudila pregladna, a ne da mi se jos ustati.
Sretno pepe, nadam se da ima nekog pomaka!
Sretno i ostalim curama koje su danas na repertoaru. ☺
nali, kako vec sluzni cep? 🤔
Moj postar je super, donosi sve, donese gore, nekad naplati 4.50kn, nekad ne, to nazalost ovisi o ovima sto pakete salju, a ne o posti. Bar mi je pozitivno sto sad izdaju racun za te 4.50kn, dugo vremena su samo uzimali novce i to je to. 😡
Luka ❤
Jutro cure,sretno svima na pregledima,nadam se da ce mo mo terminuse pocet konacno😉
💜Karla💜Nicol💙Anton
Jutro cure! Kod nas je jutros -6, ne zavidim ovima sto moraju iz kreveta na zimu. Ja sam se isto probudila pregladna, a ne da mi se jos ustati.
Sretno pepe, nadam se da ima nekog pomaka!
Sretno i ostalim curama koje su danas na repertoaru. ☺
nali, kako vec sluzni cep? 🤔
Moj postar je super, donosi sve, donese gore, nekad naplati 4.50kn, nekad ne, to nazalost ovisi o ovima sto pakete salju, a ne o posti. Bar mi je pozitivno sto sad izdaju racun za te 4.50kn, dugo vremena su samo uzimali novce i to je to. 😡
Meni ti je dva dana curio po malo, pa je stao. Nisam tad bila ziher al po svemu je bio sluzni cep. Ali sad je skroz u cijelosti ispao ostatak. Nemozes ga fulat. Rekla mi je doktorica prekjucer na pregledu (kad jos nije cijeli ispao) da to nije problem, da mogu bit i bez njega. Obzirom da skoro ni nemam cerviks, za mene nije nista cudno sto je ispao skroz. Skupljam noge i nista vise nesmije van u skorije vrijeme 😁
Sortiraj odgovore
Najstariji