Ehhh i prijavljujem sluzni cep, sad je sigurno cijeli ispao. Nisam znala da toliko toga ima. 😳 Ajmo terminuse, sto cekate, nemojte da moramo mi prije reda 😆
Gdje ste, nespavalice? Dobro jutro ☺ Ja budna već više od sat vremena.
Ptičice, hvala na lijepim željama! Bilo bi divno da budem već na pola puta kad stignem u rađaonu 😉
Barbie, ni ja ne kužim tu našu poštu..toliko puta su mi to napravili dok nisam rekla poštaru 'ja sam vam trudna i uvijek sam u stanu'. Sad zvoni, popne se na zadnji kat i redovno naplati tih 4,50kn.
Ptico, ne brini, neću ja prije tebe, čekam svoj red 😉 Nisam ništa pametno izguglala vezano za onu oznaku, samo eto značenje. I dosta, tko je vidio trošit vrijeme na google 😉
H&M - ja sam naručila tek u nedjelju, nisu mi još ni poslali mail da je narudžba obrađena. Al ne sekiram se, ipak je bio bf.
Ana, tako je, samo nek on papa i raste..naspavat ćete se već nekad 😉❤
I ja čekam ponovni forumski baby boom! Ajmo terminuše 😉 Vidite da se Nali opasno prijeti zajedno sa svojim sluznim čepom 😁
Jutro, evo budna spremam se za TA, prosli petak sam.dosla u pola 9 pa je bila ogromna guzva, nadam se da ce sad bit malo manja...nisam mogla bas spavati, kukovi me bole od ležanja na boku i sad me nešto želudac zeza(vjerovatno sinoć od žgaravice, morala sam uzeti gastal)
Jutro cure! Kod nas je jutros -6, ne zavidim ovima sto moraju iz kreveta na zimu. Ja sam se isto probudila pregladna, a ne da mi se jos ustati.
Sretno pepe, nadam se da ima nekog pomaka!
Sretno i ostalim curama koje su danas na repertoaru. ☺
nali, kako vec sluzni cep? 🤔
Moj postar je super, donosi sve, donese gore, nekad naplati 4.50kn, nekad ne, to nazalost ovisi o ovima sto pakete salju, a ne o posti. Bar mi je pozitivno sto sad izdaju racun za te 4.50kn, dugo vremena su samo uzimali novce i to je to. 😡
Luka ❤
Jutro cure,sretno svima na pregledima,nadam se da ce mo mo terminuse pocet konacno😉
💜Karla💜Nicol💙Anton
Jutro cure! Kod nas je jutros -6, ne zavidim ovima sto moraju iz kreveta na zimu. Ja sam se isto probudila pregladna, a ne da mi se jos ustati.
Sretno pepe, nadam se da ima nekog pomaka!
Sretno i ostalim curama koje su danas na repertoaru. ☺
nali, kako vec sluzni cep? 🤔
Moj postar je super, donosi sve, donese gore, nekad naplati 4.50kn, nekad ne, to nazalost ovisi o ovima sto pakete salju, a ne o posti. Bar mi je pozitivno sto sad izdaju racun za te 4.50kn, dugo vremena su samo uzimali novce i to je to. 😡
Meni ti je dva dana curio po malo, pa je stao. Nisam tad bila ziher al po svemu je bio sluzni cep. Ali sad je skroz u cijelosti ispao ostatak. Nemozes ga fulat. Rekla mi je doktorica prekjucer na pregledu (kad jos nije cijeli ispao) da to nije problem, da mogu bit i bez njega. Obzirom da skoro ni nemam cerviks, za mene nije nista cudno sto je ispao skroz. Skupljam noge i nista vise nesmije van u skorije vrijeme 😁
Jutro curke! Sretno svima po pregledima danas! I hoću čuti da će brzo forum doživjeti baby boom opet😊😊.
Moj bebi opet ne spava malo dulje, vjerojatno još taj skok u razvoju traje. Samo nek je on meni zdrav i snažan 😊😊 Rambo mamin.
Jutro curke! Sretno svima po pregledima danas! I hoću čuti da će brzo forum doživjeti baby boom opet😊😊.
Moj bebi opet ne spava malo dulje, vjerojatno još taj skok u razvoju traje. Samo nek je on meni zdrav i snažan 😊😊 Rambo mamin
💜Karla💜Nicol💙Anton
Meni ti je dva dana curio po malo, pa je stao. Nisam tad bila ziher al po svemu je bio sluzni cep. Ali sad je skroz u cijelosti ispao ostatak. Nemozes ga fulat. Rekla mi je doktorica prekjucer na pregledu (kad jos nije cijeli ispao) da to nije problem, da mogu bit i bez njega. Obzirom da skoro ni nemam cerviks, za mene nije nista cudno sto je ispao skroz. Skupljam noge i nista vise nesmije van u skorije vrijeme 😁
Hahahaha, slazem se, ima dosta cura koje su prije nas na redu. 😊
Mene sinoc satrala neka mucnina i cudni bolovi, prepala sam se da se nesto pokrece i sad me ulovio strah da ja to nista necu znati prepoznati 😅😂
I ruksak za radjaonu mi je vec 2-3 tjedna spreman, dok su ostale stvari za rodiliste pripremljene, ali ih nisam stavila u torbu tako da to moram danas obavezno rijesiti, ovo sinoc me bas stiltalo.🤦🏽♀️
Luka ❤
Sortiraj odgovore
Najstariji