dm male tetrice, nzn vise koja je pitala.. Jutros bila pa taman naletila
apropo dostave, napizdila sam se na Poštu danas. vidjela papirić da su pokušali dostavu u 9 ujutro i da paket mogu preuzet u pošti. doma sjedila cijelo jutro. nitko nije zvonio. i sad ja moram u poštu po paket bezveze 🙄
apropo dostave, napizdila sam se na Poštu danas. vidjela papirić da su pokušali dostavu u 9 ujutro i da paket mogu preuzet u pošti. doma sjedila cijelo jutro. nitko nije zvonio. i sad ja moram u poštu po paket bezveze 🙄
Tako je i meni uvijek.. Budale niti ne zvone, a cujem kad dodje jer je na motoru a mi smo na uzbrdici..
navodno nisu obavezni nositi pakete sa sobom...nisam istrazivala, ali dogodila mi se ista stvar i to ne jednom!
url=https://lilypie.com]
Meni nije jasna ta posta i to njihovo ostavljanje papirica. Skupo platim postarinu iz njemacke, 15 eur, vidim postara kroz video nazor da mi ostavlja papiric, znaci ja doma, paketa nigdje, samo postar i papiric. I onda mi jos naplate lezarinu. Ajd da je free shipping, ali masno sam ga platila.
a ništa, sutra ću se otkotrljat do pošte 😂
Ajde, ajde ionako moras setat cim vise😂😂
url=https://lilypie.com]
i kao za inat, zadnjih par dana mi se ne seksa ni ne hoda 😂 moram makar hodati 😂
i kao za inat, zadnjih par dana mi se ne seksa ni ne hoda 😂 moram makar hodati 😂
Ja danas zaboravila pitat doktoricu danas jel se smijemo seksati 🤦♀️ to bi sigurno pomoglo 😁
Duda blago ti se, nadam se da ces skoro 😊 bas sam isla gledat na nalaz dal imam tu mjeru, meni nis ne pise. Jesi jos sta guglala i dosla do neke info?
Pticice hahaha ma izgleda da ne zeli bit ni purgerica 😂😂 svojeglava je vec sad 😊 bitno da je sve u redu, slazem se 🤗 jesi nam ti dobro? Antonela?
Sortiraj odgovore
Najstariji