Zimske bebe i mame 2018/2019

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mina93
    29. Studeni 2018. 20:46

dm male tetrice, nzn vise koja je pitala.. Jutros bila pa taman naletila

barbiemama
    29. Studeni 2018. 20:47

apropo dostave, napizdila sam se na Poštu danas. vidjela papirić da su pokušali dostavu u 9 ujutro i da paket mogu preuzet u pošti. doma sjedila cijelo jutro. nitko nije zvonio. i sad ja moram u poštu po paket bezveze 🙄

Mina93
    29. Studeni 2018. 20:49

barbiemama

apropo dostave, napizdila sam se na Poštu danas. vidjela papirić da su pokušali dostavu u 9 ujutro i da paket mogu preuzet u pošti. doma sjedila cijelo jutro. nitko nije zvonio. i sad ja moram u poštu po paket bezveze 🙄

Tako je i meni uvijek.. Budale niti ne zvone, a cujem kad dodje jer je na motoru a mi smo na uzbrdici.. 

du1988
    29. Studeni 2018. 20:52

barbiemama

navodno nisu obavezni nositi pakete sa sobom...nisam istrazivala, ali dogodila mi se ista stvar i to ne jednom!

url=https://lilypie.com]

barbiemama
    29. Studeni 2018. 21:08

a ništa, sutra ću se otkotrljat do pošte 😂

• nali
    29. Studeni 2018. 21:11

Meni nije jasna ta posta i to njihovo ostavljanje papirica. Skupo platim postarinu iz njemacke, 15 eur, vidim postara kroz video nazor da mi ostavlja papiric, znaci ja doma, paketa nigdje, samo postar i papiric. I onda mi jos naplate lezarinu. Ajd da je free shipping, ali masno sam ga platila.

mmama2
    29. Studeni 2018. 21:27

barbiemama

a ništa, sutra ću se otkotrljat do pošte 😂

Ajde, ajde ionako moras setat cim vise😂😂

url=https://lilypie.com]

barbiemama
    29. Studeni 2018. 21:49

mmama2

i kao za inat, zadnjih par dana mi se ne seksa ni ne hoda 😂 moram makar hodati 😂

Pticaselicazgst
    29. Studeni 2018. 21:59

barbiemama

mmama2

i kao za inat, zadnjih par dana mi se ne seksa ni ne hoda 😂 moram makar hodati 😂

Ja danas zaboravila pitat doktoricu danas jel se smijemo seksati 🤦‍♀️ to bi sigurno pomoglo 😁

Pticaselicazgst
    29. Studeni 2018. 22:04

Duda blago ti se, nadam se da ces skoro 😊 bas sam isla gledat na nalaz dal imam tu mjeru, meni nis ne pise. Jesi jos sta guglala i dosla do neke info?
    Pticice hahaha ma izgleda da ne zeli bit ni purgerica 😂😂 svojeglava je vec sad 😊 bitno da je sve u redu, slazem se 🤗 jesi nam ti dobro? Antonela?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.