Ajme super za odlivne vijesti s pregleda bitno da je sve okej. Brzo ce vam to sve proc 😁😁
Evo curke mene na pregledu i skidanju prstena. Idemo doma,sve ok. Samo da ctg naprave.
Mjere bebe super sve osim glave koja je 9.9 i odgovara 40 tt. Nasalila sam se da idem na carski😂 to bude pucanja ko za Novu godinu 🎉
Cureee pozdrav...drago mi je da su sve superrr vjesti s pregleda i samo tako neka se nastavi...ja odoh dalje samo san usla vidim sve je u pozitivnoj vibri i odma se i ja bolje osjecam....meni je starija u virozi tako da eto...bit ce bolje danas ipak idemo doktorici..saljem pozdrave...😊😊😊...cujemo seee...
url=https://lilypie.com]
Evo curke mene na pregledu i skidanju prstena. Idemo doma,sve ok. Samo da ctg naprave.
Mjere bebe super sve osim glave koja je 9.9 i odgovara 40 tt. Nasalila sam se da idem na carski😂 to bude pucanja ko za Novu godinu 🎉
A masaža, caj, gel... hehe ja se svim opremila a nit se masiramo, samo namazem ulje dolje, caj nisam.pila par dana... uzdam se u Dinatal...e da nama je glava 7.11 bila na 9.8cm 🤔
A masaža, caj, gel… hehe ja se svim opremila a nit se masiramo, samo namazem ulje dolje, caj nisam.pila par dana… uzdam se u Dinatal…e da nama je glava 7.11 bila na 9.8cm 🤔
Bitno da si se opremila 😂 ja masiram dva drugi dan,nekad i treci. Caj danas idem uzeti. Ako ima jos ko kakvu metodu nek javi. Treba tu glavu istisnuti 😂
A masaža, caj, gel… hehe ja se svim opremila a nit se masiramo, samo namazem ulje dolje, caj nisam.pila par dana… uzdam se u Dinatal…e da nama je glava 7.11 bila na 9.8cm 🤔
Bitno da si se opremila 😂 ja masiram dva drugi dan,nekad i treci. Caj danas idem uzeti. Ako ima jos ko kakvu metodu nek javi. Treba tu glavu istisnuti 😂
ja sam uzela to weledino ulje o kojem ste pricale, ali nemam pojma kako ce ta masaza izgledati 😂
Cure super za vijesti s pregleda. Sve sami glavonje, i mojoj je za tjedan i pol veca glava,sad bas gledam, nisam uopce isla gledat kak spada mjere. Glavonjice nase 😆
Hahaha Pepe zar i ti. Ja isto hrcem i isto samu sebe probudim s tim hrkanjem. 😂 I svaki put se scimam. Nadam se da ce prestat kad odu kile.
Pilates lopta? 😁 Ne znam kad bi smjele početi skakutati po njoj i jel postoji neki poseban način, al znam da ih i u bolnici imaju pa se cure posluže koje su pred porodom.. Jel zna tko točno šta o tome?
Pilates lopta? 😁 Ne znam kad bi smjele početi skakutati po njoj i jel postoji neki poseban način, al znam da ih i u bolnici imaju pa se cure posluže koje su pred porodom.. Jel zna tko točno šta o tome?
Za skakutanje ti ne znam točno, ali kad vidim u kojim si tjednima rekla bih da svakako smiješ već :)
Znam da je cijelu trudnoću preporučljivo sjediti na lopti i raditi vježbice lagane - npr kružiti guzom po njoj ili ići lijevo desno i naprijed nazad, da se kukovi i zdjelica razgibaju. Ja sam to radila od 5 mjeseca negdje, sad sam se malo ulijenila ali budem počela opet obavezno...
Cure vi koje imate onaj cudni osjecaj kao pred mengu tkz menga bolovi..ali nisuuu to bolovi...ja san to imala prije par tjedana kad bi se preforsirala..sad vidim ima vec dvi ure imam onaj osjecaj evo dobit cu onaj tupi i traje drzi me par minuta sigurno pa prode pa opet nako bice 20min pa orode..znammm da to nije nista ali ja to nisam s curama imala osima jakee dan prije nego san rodila..pa me zanima jel to ovako ide taj menga odjecaj sto ste spominjale mislim abss ovako u mojim tjednima...sad nezzz mozda ja umisljam ali ima dvi ure da me to onako laganooooo vata...pa pusti pa opet....ono nema pravila..a nisan bass sd tocnoo ni pratila...cisto me zanima jel to tako i jel to ta neka priprema ajmo rec pocetak u ovim tjednima...nadam se da ste me shvatile😂😂😂
Sortiraj odgovore
Najstariji