Zimske bebe i mame 2018/2019

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Landy
    29. Studeni 2018. 15:20

pepe1907

Kome ono nije dosao paket iz hma? Ja u subotu naručila i još ništa…inaće mi znalo za 2,3 dana..ko dostavlja za njih?

Kod nas DPD dostavlja za njih (Osijek),   kuma nedavno naručila i došlo je za par dana u DPD skladište, ali je onda stajalo tamo narednih 5 dana... nikako da pokrenu dostavu. 

👨‍👩‍👧‍👦
    💃30
    🤵 33
    👧🏼 4

barbiemama
    29. Studeni 2018. 15:25

DPD dostavlja za h&m. meni su uvijek ok bili jer sam, dok sam radila, preusmjerila paket od doma do paketnog dućana. npr, u dućan Denis koji mi je usput u Avenue mallu. Hr pošta mi bubne papirić pa moram čekat u redu s babama koje plaćaju račune. to mi je gore.

menga bolovi  - uobičajeno kod trudnica pred kraj. vjerujem da smo sve spremne na njih od početka. pogotovo one koje su to već prošle. 

Salatica9192
    29. Studeni 2018. 15:26

Ana, 
    😍😍😍 Mika veliki djecak 🤗 Koliki mu je omjer glavice? Kod Lene 31,8 i 2670gr ima 😍🤗 

barbiemama
    29. Studeni 2018. 15:28

spominjale ste vreće za igračke. ja uzela u h&m sivu na bijele zvjezdice. ne zatvara se gore, ali nekako mi to ne smeta. za rublje imam iz jyska. netko je spomenuo već da ima tu za igračke. ja ju koristim za veš u kupaoni i super je. 

barbiemama
    29. Studeni 2018. 15:32

imate na h&m i ove koje se zatvaraju. ova mi je npr slatka za curicu 

Salatica9192
    29. Studeni 2018. 15:39

Cure,
    vi se ne zezate za prenošenje hahah 🤣😋 Vjerujte da je bolje tako, malo strpljenja samo, da je Lena sačekala bar 2 nedelje jos, da ne pricam vise, ne bih se zjb sada ovako. Vijesti su sve super, pocecu sad navijati da svaka 40 napuni hahaha, zamrzicete me 🤣🤣😋😋😍 

• nali
    29. Studeni 2018. 15:40

Mgirl sada miruj, nema vise landranja, ni po doma. Ni ti neznas stati, kao ni ja 😁
    Salatice super za uzv mozga i sto se Lena super razvija, a ovo za svekrvu, samo se ti drzi svoga, nemoj da im popustis, da te nagovore, jer sad ako ne pokazes zube, neces nikad. Hahaha ovo da si upalila ves na sveca zaduzenog za biljege.. vristim, jer sam ja jednom nadrapala jer je bio neki svetac a ja upalila masinu. Ljutnja na najjace. Ko da sam ubila tog sveca 😂😆
    Ana super za Mikaela,veliki decko 💙

Nunii
    29. Studeni 2018. 15:41

Zadranka, ja skoro da nisam imala cervix i eto dogurala sam skoro do kraja. Slusala sam doktore i sve proslo kak treba. Opusti se i uzivaj jos dok mozes.
    Osjecam bolove povremeno,danas na ctgu malo porasla ona druga brojka,ali lagano bez bolova. Kod mene moze biti sad svaki tren i dolje mi je cudan osjecaj.

zadranka86
    29. Studeni 2018. 15:42

Du nema mjesta panici i zaista nisan imala namjeru da imate osjecaj da ja panicarim..nije mene strah da i sad krene porod pa koliko vas je rodilo i ranije...znaci nemam straha od toga jer smatram da smo sad vec sigurni...barbie nisi me skuzila ja to nisan vec prosla zato san pitala..i znamm po vama da je to sasvim normalno za ove tjedne i volila bi da se polako s tim i moje tjelo priprema za taj najlipsi susret u zivotu ..zato napominjem da sam sad pitala cisto iz znatizelje ne iz nikakve panike il straha..nemam straha vise od toga da nesto krene ranije jer sad ovo ranije je sve u sigurnoj zoni...ali ok.....odoh se ja spremat za vidit moju curu doktoru i bacit dir kupit za adventski vjenac sto ce mi trebat....moram se vise kretat def cu sad i to povecat aktivnost..dosta je bilo odmaranja..😊😊😊i mogu vam reci da je super ovaj osjecaj kad napok sve pocnes radit bez straha kad znas da ce zeleno svjetlo uskoro zasvjetlit u cjelosti..jejjjk..jos tj dana...😉😉😉😉.....mozemo mi tooo...cure stojte mi dobro...iden ja al prvo cu pojest koju bananu bass mi se jedu...a onda idemo dalje...cuss cuss

url=https://lilypie.com]

Klikerica
    29. Studeni 2018. 15:43

M.girl6 - poslala sam ti nesto na messenger,pa kad stigneš baci oko. Vezano za ove košare tvoje...

Moj Blog - Mamina čarolija http://bit.ly/maminacarolija-mojblog

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.