Jutro cure, evo i mene s pregleda... Zatvorena skroz, malena se nije spustila u zdjelicu, nece ona vani skoro 🙄😁 a ja vec luda...
Sad pijemo kavicu na rivi na suncu pa nosim zadnje doznake na hzzo 💪
Ugodan dan zelim svima 😘
Curke javljam vijesti s pregleda.
Zatvorena skroz, tu nema pomaka. Ctg super, radili smo uzv imamo 3350 g, plodne vode dovoljno, posteljica uredna. Sve kak treba 😊 sam nece tak skoro vanka 😅
Rekla mi je da trudnoca traje 42 tjedna i da imam jos vremena i da je bitno da je sve u redu, a ja jedva cekam da ju vidim 😍
Pticice moja vrijeme ce ti proletit, vidit ces. Neces se ni okrenut vec ces bit u terminu 🤗
Nali ja sam na +10 to je kao ok, al se ne opterecujem time. Bitno da ti je sve ok 😊
Bruna jos jednom dobro dosla u klub 😍
e da i pise na nalazu vodi glava 😂
Du ali i ja sam na dijeti haha za inzulinsku, ali nemogu se suzdrzat nekad. Ova trudnoca cijela mi je kao najveci pms ikad po hrani.
Pticice za taj tren ces ti doc u moje tjedne, brzo ce ti to sad ic.
Ptica i Bruna super za preglede.
Pozdrav svima ☺
Evo prvi pregled u TA je prošao dobro, došla u Vinogradsku u 7h, otišla u 9. Ipak me nisu slali još na ctg (mada je na uputnici pisalo), dobila od njih internu uputnicu za dalje. Bila mi je dr. Gall. Sljedeća kontrola za 2 tjedna, što me malo razočaralo, al valjda kad je 'vidjela' moj cerviks je odlučila da nema potrebe prije (dok me čačkala rekla je 'pa gdje je?!' haha). Očito sve koje se nadamo da ćemo malo ranije ipak nećemo. Otvorena sam jedan prst. I dva puta mi je rekla da pratim pokrete bebe.
Nali, ja sam na +10kg. Zadovoljna sam, a mislim da cu do kraja još koju skupiti 😉 Ma ne treba nas to zamarati..moramo papati, poslije ćemo skidati što bude trebalo ☺
Ptičice, ja sam isto noćas, za promjenu, tako lijepo spavala..probudila se možda dvaput, imala neku noćnu moru..jutros zvoni alarm a ja bi spavalaaa, baš me trglo iz čvrstog sna.. Dok sam jučer u to vrijeme već šetala po stanu iz dosade. 😒
Ptico, i ja sam robicu složila odokativno, te veličine nemaju veze s vezom, pogotovo nakon perilice i sušilice 😁 Igrat ćemo se modne revije 😉
A sad idem pregledat taj lidl katalog, iako mislim da mi ne treba više ništa..
Ptica i Bruna, drago mi je za dobre preglede! ☺
Izgleda da će na ovom forumu najviše biti prijevremenih i prenešenih bebica 😂 Iako, što kaže ta doktorica, i 42.tt je u terminu. Uh, pa tko bi to dočekao.. 😉
Curke, samo da vas pozdravim! :)
Jučer Du, danas Duda, Ptica, Bruna… Dobre vijesti s pregleda! Super! Čini mi se i nali i martina, ali pročitala sam brzinski pa ne zamjerite ako sam fulala 😊
Ja se osjećam onak, kao da bi se mogla razbolit ali ne dam se!
Krenula sam konačno pravit reda u dječjoj sobici, prvo nisam znala od kud da krenem od krša, alnevo sad već imam neki plan pa lagano...
Veselim se Božiću, super su vam adventski! Allie minimalizam kod tvog ali svejedno je lijep 😉 nama je naš iz kućne radinosti prošle godine planuo 😂 pa svakako podržavam stil od Allie!
Curke uživajte u danu! 😘
Ptica i Bruna, drago mi je za dobre preglede! ☺
Izgleda da će na ovom forumu najviše biti prijevremenih i prenešenih bebica 😂 Iako, što kaže ta doktorica, i 42.tt je u terminu. Uh, pa tko bi to dočekao.. 😉
Dada kao i 42 tt je termin, al meni je cim predjem onaj zadani termin od pocetka, u glavi odma da sam prenijela.. I ne zelim to 😂
E pa sad sam se sjetila, nedavno smo raspravljale o tabletama za štitnjaču i dojenju, kako nismo sigurne ide li jedno s drugim... Maggie, vidim ti uspješno dojiš, a piješ euthyrox ako se ne varam, znači nije problem?
Vidim dobre vijesti s pregleda, nedaju se te zimske bebe, i glavice vode ko kod mene 😀 ja nikak nisam spavala noćas jer sam počela hrkat 🙄😂 i to me probudi...ma koma..i to sve zbog kila koje sam dobila 😏
i mene zanima dojenje i euthyrox! i odlicno za sve dobre vijesti s pregleda, ne damo se mi zimske mame 🤗🤗
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji