Cure,
vi se ne zezate za prenošenje hahah 🤣😋 Vjerujte da je bolje tako, malo strpljenja samo, da je Lena sačekala bar 2 nedelje jos, da ne pricam vise, ne bih se zjb sada ovako. Vijesti su sve super, pocecu sad navijati da svaka 40 napuni hahaha, zamrzicete me 🤣🤣😋😋😍
Navijaj za mene, ja bi rade da rodim i u 42tt nego sad. Kaze mi moja doktorica, vidimo se za 2 tjedna na pregledu, ako ne i ranije.. Meni panika odmah. Mislim definitivno da je roditi u 42 tjednu bolje nego ranije.
Za hm dpd dostavlja kako je Barbie napisala. Meni je jučer stigao paket naručen u četvrtak, dan prije bf. Stiglo bi i prije ali je stajalo kod dpd-a dan dva, javili su mi mailom da im je gužva...
Duda kod tebe ima pomaka, ja sanjam taj 1 cm otvorenosti 😁 u koju bolnicu ides, oprosti ako si vec pisala nisam popratila. Bitno da je sve drugo ok, doci cemo i mi do poroda nekako i nekada valjda 😅😅
Nadam se da cemo ipak sve prije 42 tjedna, ako cu u 42 tjednu za Bozic sam u bolnici 😂
Tko ima sutra preglede?
Ana,
😍😍😍 Mika veliki djecak 🤗 Koliki mu je omjer glavice? Kod Lene 31,8 i 2670gr ima 😍🤗
34 cm promjer. Ali on je glavonja, rodio se sa 31 cm promjerom. Glavonja na mamu 😆😆
url=https://lilypie.com]
url=https://daisypath.com]
Da me ne bi krovo shvstile zaista ne panicarim ovaj put dapace volila bi da to krene s nekom uvertirom i da da sam za par tj s bebacom..tako od 37tj moze slobodno…tako da uvaj put ne pitam jer se bojim i jer san u panici nego cisto eto ono racunam aj kad je vako mozda cu za par tj imat i prave….😂😂😂…znam da se naveliko pisalo o tome ali mene onda to nije copalo tako pa nisan nit obracala pozornost pa eto volila bi sad cuti ee da tako je meni bilo..hahaaaa….ja bi volila tamo okp 15.12 rodit ako bi se mene pitalo…ali ko ce mene pitat..u jednu san pree zadovoljna da san dosla do ovih tjedana jer s obzirom da je moj cerviks kraci i labilniji od vasih jer je operiran bilo je i pitanje dokle cu uspit dogurat..sad san ja zaista ono bass opustena po pitanju poroda….sad svaki tjedan je plus a ako krene i prije nije bed uopce..😉
Da me ne bi krovo shvstile zaista ne panicarim ovaj put dapace volila bi da to krene s nekom uvertirom i da da sam za par tj s bebacom..tako od 37tj moze slobodno…tako da uvaj put ne pitam jer se bojim i jer san u panici nego cisto eto ono racunam aj kad je vako mozda cu za par tj imat i prave….😂😂😂…znam da se naveliko pisalo o tome ali mene onda to nije copalo tako pa nisan nit obracala pozornost pa eto volila bi sad cuti ee da tako je meni bilo..hahaaaa….ja bi volila tamo okp 15.12 rodit ako bi se mene pitalo…ali ko ce mene pitat..u jednu san pree zadovoljna da san dosla do ovih tjedana jer s obzirom da je moj cerviks kraci i labilniji od vasih jer je operiran bilo je i pitanje dokle cu uspit dogurat..sad san ja zaista ono bass opustena po pitanju poroda….sad svaki tjedan je plus a ako krene i prije nije bed uopce..😉
Zadranka to je normalno,imas vec dvoje djece ,znas proceduru😉.
💜Karla💜Nicol💙Anton
Hahahahahha, ne javlja se u zadnje vrijeme. U Njemackoj bude ona. Slava Njemackoj hahahaha 😍🤗
A stvarno za doktoricu xD Mozda zato sto zna da muz radi gore, ali opet veze, nije on doktor haahhahaha, niti bilo sta u vezi medicine. Moram ga proruznjati, definitivno. Jos mu budala kupi premocnu jaknu hahahha 🤣
Zadranka,
slažem se sa Brunom. Pa ti si u visokim nedeljama. Ziganja, probadanja i ostale fore su normalne. To obrisi sa popisa zalbi, ukoliko je sve ok sa plodnom vodom, posteljicom, bebom - ne panici vise i uživaj u spremanju i dočeku bebe 😘
Hahahahahha, ne javlja se u zadnje vrijeme. U Njemackoj bude ona. Slava Njemackoj hahahaha 😍🤗
A stvarno za doktoricu xD Mozda zato sto zna da muz radi gore, ali opet veze, nije on doktor haahhahaha, niti bilo sta u vezi medicine. Moram ga proruznjati, definitivno. Jos mu budala kupi premocnu jaknu hahahha 🤣
Zadranka,
slažem se sa Brunom. Pa ti si u visokim nedeljama. Ziganja, probadanja i ostale fore su normalne. To obrisi sa popisa zalbi, ukoliko je sve ok sa plodnom vodom, posteljicom, bebom - ne panici vise i uživaj u spremanju i dočeku bebe 😘
Salatice gdje je u Njemackoj😂😂😂
💜Karla💜Nicol💙Anton
Ona je na izlasku imala 30,5. Znaci rodjena je sa 30 negdje. Majena glavica - i onoliko ispuca hahaha 🤣
A Karlsruhe 🤣 Ti?
Cure hvala vam na utjehi al ja zaista sad nisam tetila tome jer znam da je to normalno..totalno ste me krivo shvatile ovaj put..al necu vise ponavljat da ovaj put nije uopce bilo pitanje upuceno panikom..ali za svu moju paniku od ranije u jednu imam pravo..s obzirom da san prosla u prijasnjim trudnocama zastoj u rastu lose ctg tj.suzene ranije sazrijevanje posteljice i to su strahovi koji su me pratili i pratu i dana danas..a izmedu ostalog moja prija s kojom san svaki dan je prije tj dana izgubila bebu u 33tj trudnoce s njom san od pocetka prolazila sve..i moji strahovi su u jednu bili opravdani..cisto eto sad kad vidim da me tolilom panicarkom smatrate..samo nilad nisam tila to spominjat nit vama na neki nacin dizat paniku il strah..al sad kad san pistavila pitanje bez straha i panike vi mi up9rno pisete da he to normalno..i da bi trebala znat..znamm da je normalno ali evo ja to nisan imala..i ne bojim se upoce...i eto samo neke cinjenice zasto strepim svih skoro devet mjeseci...ali hvala Bogu evo nas na kraju i jedva cekam da rodim u terminu naravno ne trazim ni ja prike 37tj.da vidim moju bebusaru zivu i zdravu...eto tolilo...mozda jesan mozda nisan tribala ovo napisat ali nekako nakon svih tih poruka da san panicna i u grcu..jednostavno san morala...jer ne bi nikom bilo bass svejedno na sve ovo sto san navela..samo sto nisan za ti da bass sve pisem tu..ali eto nekam sam...i da nije me strah i ne bojim se toga da i rodim ranije...bojim se dr.stvari..
url=https://lilypie.com]
Ona je na izlasku imala 30,5. Znaci rodjena je sa 30 negdje. Majena glavica - i onoliko ispuca hahaha 🤣
A Karlsruhe 🤣 Ti?
A Karlsruhe 🤣 Ti?
Stuttgart mislila sam da je blize😝neka nje tamo .
💜Karla💜Nicol💙Anton
Hajmo cure, nema nam beba dugo, dajte malo te bebace u terminu razbudite da nam koji dodje ❤️
Maggie hvala ti na odgovorima na moja pitanja, uvijek me ispostujes iako znam da si u obavezama oko malog ❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji