Cure, super pregledi danas tko je bio, neka se samo nastavi. Valjda nisam nešto fulala hahaha
Ja u finishu za opremanje, paketi stižu cijeli tjedan...Ima da sakrijem karticu sama od sebe
Ne znam jesam pisala, stigao mi ethereal jučer, to je čudo koliko je sve mekano i nježno, nije mi žao ni kune kad vidim koliko je dobro, i da, bambus nemojte u sušilicu ništa stavljati jer ima prekriženo i upozorenje da će se skupiti. Pa ako netko nije znao za ubuduće
Ja sad idem malo leći pa na kuhanje ručka, pa opet odmor, opet sam landrala okolo po gradu a malo odmarala, moram to sad nadoknaditi ..
Zadranka onda neznam, mozda ti druge cure budi znale rec. Ali mislim da ti je to sve normalno. Pogotovo tebi, jer si vec rodila pa je to opustenije sve.. Ma ne brini se, u super tjednima si i da se sto pokrene, znas da ce sve bit ok.
Jagodica haha i ja moram svoje kartice sakrit. Stvarno neznam kako cu sve platit kad mi dode na naplatu. A jos mi toliko toga faliiii. Muz nema kreditnu , a ja ih skupljam ko pokemone, pa ja peglam svoje, sad nek ih on placa 😁
Ej curke, i ja landram od jutra i stvarno nikud ne mogu vise, imam pritisak i leđa me bole. Rješila HZZO, nakupovala igračke za nećakinju i nećake za Božić, uzela muzu bokserice i bila u kiku za tu vreću ali imaju isto ko i u ikei, otvorenog tipa, tak da ću ipak još malo pričekati. Uzet ću u ikei samo one odjelnike i isto cekam ethernal, trebao bi danas doći.😊
Ajme jagodice ne govori mi o troškovima ni o karticama, najbolje da nikud iz kuće nejdem i da su wi-fi isključim tak da ništa ni preko weba ne naručujem jer ovome nema kraja. 🙈
Izvalila se na kauč i ne mrdam do pon nikud, nisam ja vise za neko dugo landrovsnje, nikak da shvatim.
Curke super za preglede, bas mi je drago da je sve dobro ❤️
Noa 💙
Ja sam na +18, a pazim stalno. Ne znam, samo ide vaga gore 😮
Ma to su nam se vage pokvarile 😁😂
Ja na +9, ali od kad sam u bolnici završila ti mi je stvarno najmanja briga i to i strije
Noa 💙
Da se javim 😍🤗 Danas me nema nigdje za odbranu haha. Isli smo na kontrolu. UZV mozga uredan, ali je mozak jos uvijek u razvoju, kontrola za 2 mjeseca. Onaj strasni nalaz na urodjenu bolest neku - uredan. Ovako bebica uredna. E, ali na vratu, ledjima i nogici ima hemangiom (slicna fora kao "rodin ugriz" ako ste cule) i na nogici i ledjima je bezopasno, estetski problem, ali na vratu moze biti opasno, ne daj Boze da raste i iznutra, zbog disanja, pa u ponedeljak idemo na UZV vrata i poslije neku bronhijalnu pulmologiju, ne znam ni sama, neki pregled kod pulmologa. Ali uredno je disanje, sve opet predostroznost, da se sprijeci. Ukoliko bude tako nesto, lijeci se uspjesno, ukoliko ne bude unutra rastao, samo se prati, obicno krene nestajati poslije prve godine. Lena sikira mamu i tatu... Inace doktorica xD Ja pitam nesto, ona gleda u muza i odgovara 😶 Hahahahha. Cak i on primjetio. Pa se zjb da to nije ipak lose, dobar je neonatlog, zrtvovacu se radi bebe 🤣
Za svekrvu, Nali me pitala. Situacija ista. Ne pričamo i ne penje se. Muz i beba ili mama i beba sidju dole da vidi bebu ona. Moji mi zvocaju da napravim kompromis, ja ne mogu, ne shvataju da mi je gore da popustim, da me zaova gazila 2 godine i da sam sutila joj i bjezala mami i tati i sad trebam ponoviti istoriju, jer svekrva smatra da nista pogrijesila nije, da ona ne zna da li ce meni preci preko ovog, itd. Alo, pa da zgazim ovo malo ponosa u sebi??? A dalje, znam je u dušu, vjer ce naci neki razlog zasto beba ima te biljege, jesam li zapela za mačku slucajno ili upalila ves na svetca zaduzenog za biljege, uglavnom sam ja kriva ahahahh 😏 Znam je predobro. Inace ne zna se razlog nastanka tih biljega, jedino sto jeste ucestalije kod prijevremene djece. Odoh citati zaostatke sada. Pozz svima 😘😘
Cure vi koje imate onaj cudni osjecaj kao pred mengu tkz menga bolovi..ali nisuuu to bolovi…ja san to imala prije par tjedana kad bi se preforsirala..sad vidim ima vec dvi ure imam onaj osjecaj evo dobit cu onaj tupi i traje drzi me par minuta sigurno pa prode pa opet nako bice 20min pa orode..znammm da to nije nista ali ja to nisam s curama imala osima jakee dan prije nego san rodila..pa me zanima jel to ovako ide taj menga odjecaj sto ste spominjale mislim abss ovako u mojim tjednima…sad nezzz mozda ja umisljam ali ima dvi ure da me to onako laganooooo vata…pa pusti pa opet….ono nema pravila..a nisan bass sd tocnoo ni pratila…cisto me zanima jel to tako i jel to ta neka priprema ajmo rec pocetak u ovim tjednima…nadam se da ste me shvatile😂😂😂
Bas kao sta si i sama napisala, nije to nista 😁
Sasvim normalno za te tjedne, tijelo se priprema za porod.
salatice, znaci skicaju ti muza 😂😂 nek je sve dobro s nasom Lenom, idete korak po korak i na kraju ce s to sve lijepo posloziti! A ovo za svekrvu i biljege-umirem 😂😂😂
url=https://lilypie.com]
Salatice, vec se neko vrijeme mislim da cu te pitati pa nikako... Di je zaova nestala?? Nema je u pricama vec dugo..? 😂
Cure super za vijesti s pregleda. Sve sami glavonje, i mojoj je za tjedan i pol veca glava,sad bas gledam, nisam uopce isla gledat kak spada mjere. Glavonjice nase 😆
HahahaPepe zar i ti. Ja isto hrcem i isto samu sebe probudim s tim hrkanjem. 😂 I svaki put se scimam. Nadam se da ce prestat kad odu kile.
znaš kak mi je teško dns bilo zaspati, još mi muž kaže da jako glasno hrčem...ajme meni 😂 sve mi neugodno i onda nikak da zaspim jer mislim kak ću hrkat hahaha
Sortiraj odgovore
Najstariji