Larchi29 zao mi je,nadam se da ces sto prije doci sebi i da ce se ostvariti brzo druga trudnoca koja ce biti dosadna i uredna..
Da se javim s pregleda,sve je okej trudnoca je manja nego sto je po m,naci 6+5,srceko kuca,pregled opet za mj dana
Pozz, evo i mene na zimskim bebama… testic pokazao pozitivno 1.5., beta se pravilno dupla, jucer na 22DPO bila 8000. Jos cu sutra vaditi i 20.5. smo naruceni na prvi pregled. Citamo se ☺️
Ja radim gel, i radit cu ga uvijek. Bitno da nemate na nogama nista na porodu, jer se po boji nokta vidi stanje rodilje..
Paula210 super, drago mi je da je sve u redu 🥰 koliko si po M?
M- 10.3.2019. 💙
M- 12.3.2021. ❤️
5.5.2025. ➕️🥰
I ja sam imala u planu prvi put na baby botox i da se rijesim dosadne bore između obrva i lagano popunit usne isto prvi put, ali dobro pricekati ce lako za to 😊
Ide li tko na trajni lak u trudnoći?
Ja idem na trajni i planiram sve do pred porod. Ja ću morati na carski i tad je preporučljivo doći bez ičega na noktima, radi cirkulacije. Čitala sam da se može, pitala doktora rekao da mogu. Čak sam i pramenove vadila pred Uskrs. I to si neću uskraćivati. Čak u drugom tromjesečju planiram nastaviti u teretanu ili na grupne treninge za trudnice, to budem još vidjela. Dozirano i s oprezom - i idem. Osjećam se dobro i trudnoću ne doživljavam kao bolest. I tako ću se i ponašati
kako smo rekli da se stavlja traka ispod?
29👩🏻
35👦🏻
Mom of 3 angel in heaven
Spontani 31.07.2021 - 10 tj
Spontani 08.02.2022 - 9 tj
04.01.2024, stigla mamina djevojčica 💜🌈👨👩👧
23.5.2025- molarna trudnoca 7+3
-Hashimoto, terapija 100 eurotirox
PAI-1 heterozigot 4g/5g Aspirin 100
God will carry you trought the storm 🌈
Uspjela sam, mozete i vi cure staviti pa da se lakse pratimo :)
goggle, ukucate ticker factory i kliknete pregnancy i odaberete koju traku i ikonicu zelite i onda onaj drugi po redu kopirate i stavite na opis profila :)
29👩🏻
35👦🏻
Mom of 3 angel in heaven
Spontani 31.07.2021 - 10 tj
Spontani 08.02.2022 - 9 tj
04.01.2024, stigla mamina djevojčica 💜🌈👨👩👧
23.5.2025- molarna trudnoca 7+3
-Hashimoto, terapija 100 eurotirox
PAI-1 heterozigot 4g/5g Aspirin 100
God will carry you trought the storm 🌈
Uspjela sam, mozete i vi cure staviti pa da se lakse pratimo :)
goggle, ukucate ticker factory i kliknete pregnancy i odaberete koju traku i ikonicu zelite i onda onaj drugi po redu kopirate i stavite na opis profila :)
Ja se nisam bila snasla, hvala na objašnjenju. Nadam se da sada pišu tjedni.
A gdje se nalazi taj opis u koji moram kopirati link :)
nema veze vidim da sam uspjela :)
Sortiraj odgovore
Najstariji