Zimske bebe 2025./2026. ❄️⛄️🎄🎁🤰🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    PiaBuu
    13. Svibanj 2025. 11:01

Larchi, prošla sam to dva puta ali tada nisam imala curicu pa je to sve teze izgledalo, a vidim da i ti imaš dijete pa će ti to dodatnu snagu dat :)
    Kada dobiješ prvu menstruaciju obavi si briseve ako nisi, kks, eurinokulturu i obavezno provjeri štitnjaču, držim fige da za 2/3 mjeseca budeš opet trudna i sve bude kako spada 💕

29👩🏻
    35👦🏻
    Mom of 3 angel in heaven
    Spontani 31.07.2021 - 10 tj
    Spontani 08.02.2022 - 9 tj
    04.01.2024, stigla mamina djevojčica 💜🌈👨‍👩‍👧
    23.5.2025- molarna trudnoca 7+3
    -Hashimoto, terapija 100 eurotirox
    PAI-1 heterozigot 4g/5g Aspirin 100
    God will carry you trought the storm 🌈

Makarena
    13. Svibanj 2025. 11:07

Larchi29

Drage moje, evo nisam se javljala od prošlog tjedna jer sam čekala današnji pregled. Nažalost dijagnosticiran je missed ab čime ova naša priča završava. Rekli su da će se rješavati medikamentoznim putem. Danas dobila jednu tabletu, u četvrtak dobivam drugu i to je to. Vama drage trudnice želim svu sreću i dosadne, školske trudnoće i da na zimu dočekate svoje bebice.❤️

Jako mi je zao 🫂

2023. M ❤️
    12/25 ❤️⏳

• m_rosie
    13. Svibanj 2025. 11:09

Larchi29 žao mi je! Sretno u budućnosti 

Ja prijavljujem pregled 19.05. (11+4), nifty i UZV. I isti dan idem kod hematologa, zbog fragmina - do petka ću obaviti komplet KKS, trudničku obradu, urin, serologiju, urinokulturu.

Meni se od neki dan jelo slatko i samo slatko i sve iz pekare, sad me malo više vuče na slano. Ali kontroliram se - s tim da svako jutro stajem na vagu  Stomak mi se već primjeti, to sam baš iznenađena - mislila sam da je prerano. I po vagi variram +/- 200-300 grama. Meni je to zasad ok, iako mi baš nije jasno jer mi se stomak vidi 

Što se odnosa tiče, mi smo otkad smo saznali za trudnoću aktivni cijelo vrijeme. Sve je ok, nisam krvarila, nije me stah što se toga tiče - tako da smo nastavili po starom. S tim da ja dođem do vrhunca za manje od 2 minute  možda hormoni - ne znam, prva trudnoća pa mi je sve novo 

miniii20
    13. Svibanj 2025. 11:13

Evo da javim cure bila na pregledu vidi se GV odgovara za 5+5 ovulaciju je očito bila kasnije. Opet na pregled sljedeći tjedan 

Simm95
    13. Svibanj 2025. 11:39

Larchi29

Drage moje, evo nisam se javljala od prošlog tjedna jer sam čekala današnji pregled. Nažalost dijagnosticiran je missed ab čime ova naša priča završava. Rekli su da će se rješavati medikamentoznim putem. Danas dobila jednu tabletu, u četvrtak dobivam drugu i to je to. Vama drage trudnice želim svu sreću i dosadne, školske trudnoće i da na zimu dočekate svoje bebice.❤️

Žao mi je, drži se. ☹️💕

2023. blighted ovum 8tt 💔
    2024. missed ab 14 tt 💔

-dvoroga maternica
    1.05.2025. ➕ 🙏

Timi95
    13. Svibanj 2025. 11:56

Larchi29 zao mi je zbog gubitka 😏❤️ 

m_rosie i meni se vec izbocio trbuh 🙈 sta ce tek biti.. dobro pa je toplije vrijeme i stavim si haljinu 😅
    E to je jer ti je dole sve nateceno, zato tako brzo dozivis vrhunac.. morat cu veceras napast muza 🫣😅 

M- 10.3.2019. 💙
    M- 12.3.2021. ❤️
    5.5.2025. ➕️🥰

• jagoda20
    13. Svibanj 2025. 12:29

Larchi29, jako mi je žao, baš tužne vijesti. Budi jaka i hrabra!

Mara5 ja sam se malo raspitivala na ovu temu, i naišla na to da neki saloni rade s manje štetnim lakovima koji su u redu u trudnoći. Probaj malo googlat ili raspitat se po salonima.

• Mukii
    13. Svibanj 2025. 12:31

Mara5

I ja sam imala u planu prvi put na baby botox i da se rijesim dosadne bore između obrva i lagano popunit usne isto prvi put, ali dobro pricekati ce lako za to 😊
    Ide li tko na trajni lak u trudnoći?

Ja idem na trajni, citala sam da to nije problem, jedino mozda pred kraj maknuti..

Larchi jako mi je zao..nadam se da ces se sto manje patiti i da ce sve biti okej..

👱‍♀️ 31g
    🧔🏻‍♂️34 g
    Idiopatska neplodnost
    VV
    12/24 inseminacija - ❌
    2/25 inseminacija - ❌
    Betaplus
    ⏳ 4/25 - IVF (Menopur, Orgalutran, Ovitrelle) - 10 oplodjenih js - 4 blastice, 1 vracena (3 ❄️) 8dnt beta 75, 10 dnt beta 180…imamo ❤️+❤️

• Tinchy300
    13. Svibanj 2025. 12:36

Larchi29

baš mi je žao draga, sretno u budućnosti 

PiaBuu
    13. Svibanj 2025. 12:44

Mara, ja radim gel i ne mislim odustat od njega, jedino ću ga skinuti prije poroda i to je to :) 

29👩🏻
    35👦🏻
    Mom of 3 angel in heaven
    Spontani 31.07.2021 - 10 tj
    Spontani 08.02.2022 - 9 tj
    04.01.2024, stigla mamina djevojčica 💜🌈👨‍👩‍👧
    23.5.2025- molarna trudnoca 7+3
    -Hashimoto, terapija 100 eurotirox
    PAI-1 heterozigot 4g/5g Aspirin 100
    God will carry you trought the storm 🌈

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.