Bok cure, ja vam se pomalo pridružujem 🙃 Vadila sam betu 2 puta i za sada je sve dobro🤭 trenutno sam 5+4, prvi pregled mi je 23.05., pa ćemo vidjeti dalje.
Od simptoma nemam apsolutno ništa osim što me malo bole cice i to je to 😄
Započela sam trudnoću s 3kg viška, pa sam razmišljala o tome da uzmem neko nutricionisticko savjetovanje jer stvarno želim napraviti sve kako treba. Kako vi pratite prehranu? Gdje ili s kim provjeravate što smijete a što ne smijete konzumirati?
Cestitam 🥰
Mislim da jedete kao i do sada i sve ce biti okej. Ali npr ako imate mucnine, necete niti moci jesti.. u trudnoci neke zene imaju bas zelju za određenom hranom, npr meni se jede samo slano.. gledam da jedem kuhano, ujutro si pojedem sta god, jer sam na poslu, a za veceru ovisi, jer nekad tek stignem jesti oko 17-18 rucak pa niti ne veceram... povrce, meso, riba, mljecno, orasasto.. samo da je raznovrsno.. naravno, sto ti tijelo trazi 😀
M- 10.3.2019. 💙
M- 12.3.2021. ❤️
5.5.2025. ➕️🥰
Dali koja radi obrve u trudnoći ? Imam termin koji sam čekala mjesecima da dobijem i eto.. navodi da je vegan friendly pigment bez teških metala, koji su zdravi te se mogu raditi u trudnoći. Pa se premisljam
Ja nisam obrve, ali sam radila botox čela prije 12 dana, dok jos nisam znala da sam trudna 🤭 rekla je doktorica da neme veze ako dođe do trudnoce..
Najbolje da se savjetujes sa osobom koja radi obrve, oni bi to trebali znati ako su profesionalni u svom poslu 😀
M- 10.3.2019. 💙
M- 12.3.2021. ❤️
5.5.2025. ➕️🥰
Ja ponekad osjecam mucninu, ali ne povracam i ne gadi mi se hrana pa jedem sve, jedino sto osjecam zadnje dane da bih jela kruh i lisnato i sve te nezdrave stvari😂 odupirem se koliko mogu jer to inace izbjegavam
Ivis mislim da je bitno jesti raznoliko i sve dobro oprati i mislim da onda nece biti problema. Meni najteze pada sto inace uzimam sir i vrhnje s placa, a to sada ne smijem, a i suhomesnato, domace kobasice😄
Timi95 barem si to odradila sada prije trudnoce, ja sam taman trebala ici, ali sad ipak nista od toga😂
👱♀️ 31g
🧔🏻♂️34 g
Idiopatska neplodnost
VV
12/24 inseminacija - ❌
2/25 inseminacija - ❌
Betaplus
⏳ 4/25 - IVF (Menopur, Orgalutran, Ovitrelle) - 10 oplodjenih js - 4 blastice, 1 vracena (3 ❄️) 8dnt beta 75, 10 dnt beta 180…imamo ❤️+❤️
Pregledi 🤰🏻💗
13.5. - miniii20, paula210
14.5. - Paola_32, Xoxo23
20.5. - Simm95, Mukii, Blondy
21.5. - jagoda20, PiaBuu
22.5. - dea3
23.5. - Mara5, Timi95, Ivis
26.5. - peppao
29.5. - Tinchy300
10.6. - mamacita
12.6. - bambi27zg
Updateana lista, ako sam nešto zabrijala vičite 🙈
2023. M ❤️
12/25 ❤️⏳
Pozdrav svima, nadam se da sam na dobrom mjestu. U subotu ujutro radila sam rani test za trudnocu (3 dana prije ocekivane menstruacije) i pokazao je blijedu crtu, ali se svejedno lijepo vidjela vidjela. Koristila sam prvi jutarnji urin.
Jučer (dan prije očekivane mastruacije) radila sam navečer 2 testa na trudnoću (ne rana testa) i oba su pokazala da nema trudnoće. Danas je očekivani dan menstruacije. Je li netko imao takvo iskustvo? Lp svima :)
Izgleda da je meni ono povraćanje stvarno bila viroza. I ova trudnoća mi trenutno prolazi bez simptoma 🙏🏻. Malo mi je osjetljiviji zeludac nego prvi put, npr sad mi kava smeta, ali sve drugo je ok, nemam nikakvih bolova. Otvorio mi se apetit nenormalno i imam osjećaj da stalno gladujem jer odbijam jesti velike količine 😅. Šta se tiče odnosa, imali smo ih, al sam ja pod stresom i umislila sam da će nešto biti pa ću pričekati još sljedeći pregled 😅.
2023. M ❤️
12/25 ❤️⏳
Pozdrav svima, nadam se da sam na dobrom mjestu. U subotu ujutro radila sam rani test za trudnocu (3 dana prije ocekivane menstruacije) i pokazao je blijedu crtu, ali se svejedno lijepo vidjela vidjela. Koristila sam prvi jutarnji urin.
Jučer (dan prije očekivane mastruacije) radila sam navečer 2 testa na trudnoću (ne rana testa) i oba su pokazala da nema trudnoće. Danas je očekivani dan menstruacije. Je li netko imao takvo iskustvo? Lp svima :)
Uzmite si digitalni koji pokazuje tjedne.. meni je bilo ujutro sa drugom mokracom jako blijeda, nakon 2-3h sa onim 10ml mi je bio negativan, i onda sam isla po digitalni i pricekala 4h da ne piskim i ne pijem puno i pokazao je 1-2 tjedna.. to je bilo 11-12 dana od O.
Sretno, javi se 🥰
M- 10.3.2019. 💙
M- 12.3.2021. ❤️
5.5.2025. ➕️🥰
Uzmite si digitalni koji pokazuje tjedne.. meni je bilo ujutro sa drugom mokracom jako blijeda, nakon 2-3h sa onim 10ml mi je bio negativan, i onda sam isla po digitalni i pricekala 4h da ne piskim i ne pijem puno i pokazao je 1-2 tjedna.. to je bilo 11-12 dana od O.
Sretno, javi se 🥰
Hvala! 🥰
Mukii ma joj e, dobro je da jesam... jos sam trebala usta, jer nisam bila vise od godinu dana 🙄 i sad nista dok ne prestanem dojiti (a planiram barem 2god) ..
I tetovaze nista, a i to sam imala u plani do ljeta.. moram sve odgoditi 😅🙈
M- 10.3.2019. 💙
M- 12.3.2021. ❤️
5.5.2025. ➕️🥰
Drage moje, evo nisam se javljala od prošlog tjedna jer sam čekala današnji pregled. Nažalost dijagnosticiran je missed ab čime ova naša priča završava. Rekli su da će se rješavati medikamentoznim putem. Danas dobila jednu tabletu, u četvrtak dobivam drugu i to je to. Vama drage trudnice želim svu sreću i dosadne, školske trudnoće i da na zimu dočekate svoje bebice.❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji