Zimske bebe 2025./2026. ❄️⛄️🎄🎁🤰🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Simm95
    12. Svibanj 2025. 18:14

Timi95

I meni dođe da vadim betu, da vidim kako se dupla.. mozda odem sutra ujutro, ako mi se bude dalo..
    Samo da javim da mi je pregled sa 20.5., prebacen na 23.5., jer nema doktora tog datuma.. jos 11 dana 🙄 ali mozda i bolje, sigurno ce se bolje vidjeti..
    Simm95svakako su trebali dati neku terapiju ako krvaris.. ja sam u drugoj trudnoci imala smeđi iscjedak 10 dana i bolove i bilo je sve u redu.. tako da je vjerovatno sve okej..
    A u srijedu na cetvrtak u ovoj trudnoci sam imala blago smeckasto, vjerovatno se ugnjezdavalo..bez bolova..

Ma ako je sve u redu ne moraš vadit..  Bit će sve dobro kod tebe. 😊

Ma inače sam na terapiji od pozitivnog testa, Utrogestan i Duphastone.. Vidjet ćemo dalje, još se nekako nadam da će na kraju sve biti dobro.. 🙏

2023. blighted ovum 8tt 💔
    2024. missed ab 14 tt 💔

-dvoroga maternica
    1.05.2025. ➕ 🙏

• Tinchy300
    12. Svibanj 2025. 18:20

Dada suhi i nadrazujuci kasalj. :)

Hvala cure. Evo upravo cekam na pregled

miniii20
    12. Svibanj 2025. 18:37

Nadam se da će biti sve uredu. 

Mene zanima trudnički šećer kako šta ? Ima li to veze sa slatkim u trudnoći, šta jest šta pazit. Ništa nekuzim i neznam 😂😂

• Paola_32
    12. Svibanj 2025. 18:40

Xoxo23

Tinchysretno na pregledu 🤞🏼🫶🏻

PiaBuneznan odakle si izvukla ove vrijednosti za betu, i o kojoj se mjernoj jedinici radi ali za 5 tjedan trudnoće ovo nisu vrijednosti. Nebi tila da netko vidi sa manjom betom pa da se pripadne da to nije okej.
    Po internetu samo nalazim ove vrijednosti sa vise izvora:https://poliklinika-labplus.hr/%CE%B2hcg-humani-korionski-gonadotropin-2/

Paola32 jedan uzorak bete nemozes tumačiti jer on ništa ne predstavlja, treba se uvijek tumačiti dva broja i da je između njih 48 sati. Ako ti je beta bila 40,prije dva tjedna točno a danas 18000 to bi trebalo biti dobro i pravilno duplanje. 👍🏼🥰 Šta se tiče čekanja sve znam, ja isto nemogu dočekati tu sridu. U koliko si ti sati ? 😅😅

Tek u 18 nažalost, da sam bar ujutro, onda bi znala ajde još samo sutra i to je to, a ovako je to još skoro jedan dodatni dan 😁 A ti?

🙋🏻‍♀️ 35, antifosfolipidni sindrom
    08/2024 spontani 5+6 💔
    28. 4. 2025. ➕ 🥰 🙏
    14. 5. 2025. prvi UZV, 5+5, imamo ❤️ 🤗

• Paola_32
    12. Svibanj 2025. 18:46

Simm95

Hej cure, evo mene nakon par dana. Za vikend sam počela lagano krvariti i otišla sam na hitnu. Pošto je još jako rano nisu ništa vidjeli, samo zadebljani endometrij 19mm.. Krvarenje se nastavlja i dalje, malo stane, pa opet i tako u krug.. Nemam nikakvih bolova ni ništa.. Danas sam išla vaditi betu koja iznosi 257.0..
    Uopće se nekako ne razumijem u to sve, samo čekam srijedu da vidim drugu betu.. Kad bi barem sve ovo dobro završilo.. 😏

Jako mi je žao zbog krvarenja, ali nadam se da će to biti sve u redu. Javi nam u srijedu rezultat, navijam da se podupla 🤞😊

🙋🏻‍♀️ 35, antifosfolipidni sindrom
    08/2024 spontani 5+6 💔
    28. 4. 2025. ➕ 🥰 🙏
    14. 5. 2025. prvi UZV, 5+5, imamo ❤️ 🤗

PiaBuu
    12. Svibanj 2025. 18:48

Xoxo, otprilike su i meni bile toliko al to stvarno nema veze jer može biti i niza i viša, vidi se kad se ponovi opet drugi put. Samo sam htjela joj napisati da je uredu trenutna, al velim svaka od nas je različita i ovisi kad je bila ovul :) 
    Ugl, nije bitna vrijednost nego da raste 
    Joj sjećam se sebe kada sam ju 3 x zaredom vadila i pratili, nervoza tjedan dana 😂

29👩🏻
    35👦🏻
    Mom of 3 angel in heaven
    Spontani 31.07.2021 - 10 tj
    Spontani 08.02.2022 - 9 tj
    04.01.2024, stigla mamina djevojčica 💜🌈👨‍👩‍👧
    23.5.2025- molarna trudnoca 7+3
    -Hashimoto, terapija 100 eurotirox
    PAI-1 heterozigot 4g/5g Aspirin 100
    God will carry you trought the storm 🌈

Simm95
    12. Svibanj 2025. 18:54

Paola_32

Simm95

Hej cure, evo mene nakon par dana. Za vikend sam počela lagano krvariti i otišla sam na hitnu. Pošto je još jako rano nisu ništa vidjeli, samo zadebljani endometrij 19mm.. Krvarenje se nastavlja i dalje, malo stane, pa opet i tako u krug.. Nemam nikakvih bolova ni ništa.. Danas sam išla vaditi betu koja iznosi 257.0..
    Uopće se nekako ne razumijem u to sve, samo čekam srijedu da vidim drugu betu.. Kad bi barem sve ovo dobro završilo.. 😏

Jako mi je žao zbog krvarenja, ali nadam se da će to biti sve u redu. Javi nam u srijedu rezultat, navijam da se podupla 🤞😊

Hvala.🫶 Javit ću naravno.. 

2023. blighted ovum 8tt 💔
    2024. missed ab 14 tt 💔

-dvoroga maternica
    1.05.2025. ➕ 🙏

Timi95
    12. Svibanj 2025. 19:44

miniii20

Nadam se da će biti sve uredu.

Mene zanima trudnički šećer kako šta ? Ima li to veze sa slatkim u trudnoći, šta jest šta pazit. Ništa nekuzim i neznam 😂😂

Nista ja nisam pazila. U prvoj trudnoci sam jela skoro pa samo slatko, po 2 krafne dnevno 😅 uzas.. secer mi je bio savrsen.. u drugoj slatko manje, ali opet ugh dosta.. stvarno ne znam s cim ima veze trudnicki secer... i sad cemo vidjeti kakav ce mi biti na pocetku i nakon 20.tt kad se pije glukoza.. za sad mi se ne jede slatko, a inace obozavam 🫣 
    Inace sam uvijek jela sve sto mi se jelo i sve je bilo super.

M- 10.3.2019. 💙
    M- 12.3.2021. ❤️
    5.5.2025. ➕️🥰

miniii20
    12. Svibanj 2025. 20:14

Timi95 meni se iskreno ni neda pazit, okej necu jest biftek krvavi i sushi losos al ovo klasično zašto ne, pa bebe su nam dovoljno zaštićene u stomaku valjda. 

Ujutro sam na pregledu pa ima li nešto posebno da pitam ginekologicu neka određena pitanja ? 

Xoxo23
    12. Svibanj 2025. 20:22

PiaBu ma da u globalu nije bitan broj nego to duplanje, je svak je individualan 😊 

Paola32 ja sam ujutro u sridu u 11 😅 trenutno mi je to utjeha 🤣 al bole me leđa nešto, i onako grudi su mi se dosta ispucale. Pa trenutno nisam nešto previše optimistična 🥲 al ja tako svako malo padnem  zbog prijašnjih trudnoća .. 

29yo👩🏼‍🦰 PCOS, IR , AMH 33, lijevi jajovod prohodan, desni neprohodan (sumnja na hydrosalpinx ?)
    32yo 👱🏼‍♂️10/24 spermiogram uredan ✅
    01/23- ectopic 👼🏻 (mtx)
    1.KBC Split - IVF 12/24 - 16 js, 12 oplođeno, 8 ❄️ (hiper, freeze all)
    FET 01/25 - 7dpt ➕.. 11dpt beta 26💔
    FET 04/25 - 7dpt ➕… 13dpt beta 580, 15 dpt 1016, 5+6 💔

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.