Zimske bebe 2025./2026. ❄️⛄️🎄🎁🤰🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Tinchy300
    12. Svibanj 2025. 20:28

Eto ja se javljam. Sve je ok. Cekamo taj famozni 12ti tjedan  mislim si mozda se tada malo opustim hahaha.
    Ja sam u prvoj trudnoci imala gestacijski dijabetis. Jel to znaci da cu i u ovoj. 
    Inace obozavam slatko al sad mi se uopce to ne jede. Vidjeti cemo kasnije kakva ce biti situacija 

Timi95
    13. Svibanj 2025. 07:04

miniii20

Timi95 meni se iskreno ni neda pazit, okej necu jest biftek krvavi i sushi losos al ovo klasično zašto ne, pa bebe su nam dovoljno zaštićene u stomaku valjda.

Ujutro sam na pregledu pa ima li nešto posebno da pitam ginekologicu neka određena pitanja ?

Pa to da.. ja sam cak i bila jela tartar za vikend, jer ga obozavam, ali malo.. i vise necu do kraja trudnoce.. a sushi ionako ne jedem bas..
    Ostalo sve jedem 🤭 

Pa gle, pitaj sve sto te zanima.. ako imas neke nejasnoce, pitaj 😀

Cure, dal imate odnose? Vec su mi krenuli erotski snovi 😅 i probudim se pred orgazam 🙈 

M- 10.3.2019. 💙
    M- 12.3.2021. ❤️
    5.5.2025. ➕️🥰

• Tinchy300
    13. Svibanj 2025. 08:07

Timi95

miniii20

Timi95 meni se iskreno ni neda pazit, okej necu jest biftek krvavi i sushi losos al ovo klasično zašto ne, pa bebe su nam dovoljno zaštićene u stomaku valjda.

Ujutro sam na pregledu pa ima li nešto posebno da pitam ginekologicu neka određena pitanja ?

Pa to da.. ja sam cak i bila jela tartar za vikend, jer ga obozavam, ali malo.. i vise necu do kraja trudnoce.. a sushi ionako ne jedem bas..
    Ostalo sve jedem 🤭

Pa gle, pitaj sve sto te zanima.. ako imas neke nejasnoce, pitaj 😀

Cure, dal imate odnose? Vec su mi krenuli erotski snovi 😅 i probudim se pred orgazam 🙈

Ja cekam da faza mucnina prestane pa se onda baca na posao hahahaha.
    Sad mi je to nezamislivo. Pogotovo jer navecer povracam i bas mi je lose

PiaBuu
    13. Svibanj 2025. 08:13

Dali koja radi obrve u trudnoći ? Imam termin koji sam čekala mjesecima da dobijem i eto.. navodi da je vegan friendly pigment bez teških metala, koji su zdravi te se mogu raditi u trudnoći. Pa se premisljam 

29👩🏻
    35👦🏻
    Mom of 3 angel in heaven
    Spontani 31.07.2021 - 10 tj
    Spontani 08.02.2022 - 9 tj
    04.01.2024, stigla mamina djevojčica 💜🌈👨‍👩‍👧
    23.5.2025- molarna trudnoca 7+3
    -Hashimoto, terapija 100 eurotirox
    PAI-1 heterozigot 4g/5g Aspirin 100
    God will carry you trought the storm 🌈

peppa0
    13. Svibanj 2025. 08:28

Evo da se i ja malo javim. Ono sto sam proslj tj rekla da nema simptoma, sad me sustizu i mucnine i umor i sve pomalo. 
    Ne znam sta bi jela, a stalno sam gladna, najbolje prolaze sendvici, sir, jogurt, kiselo. Ne pije mi se kava pa sam umorna, pa pijem colu. 🫣
    Kad kuham, sve mi se gadi i onda mi se vise ni ne jede to. 
    Brzo to sve prodje, ali treba izdrzat 😄
    Sretno curke na pregledima, moj je bas daleko, jos ni ne odbrojavam 😅

• jagoda20
    13. Svibanj 2025. 08:40

Jutro svim trudnicama,

vrijeme leti, ja sam danas 6+6, i dalje bez simptoma osim bolnih grudi.
    Jedino mi se otvorio apetit dosta, jučer sam za večeru smazala dva ogromnaa sendviča, imam osjećaj da sam mogla još dva haha.
    Valjda će se apetiti smanjiti.
    Uvela sam si probiotike i omegu 3 svaki drugi, treći dan uz novalac.

Što se tiče odnosa, trenutno sam glavom u tome da bude sve u redu i ne mislim na to :D

• Mukii
    13. Svibanj 2025. 08:41

Tinchy300

Eto ja se javljam. Sve je ok. Cekamo taj famozni 12ti tjedan mislim si mozda se tada malo opustim hahaha.
    Ja sam u prvoj trudnoci imala gestacijski dijabetis. Jel to znaci da cu i u ovoj.
    Inace obozavam slatko al sad mi se uopce to ne jede. Vidjeti cemo kasnije kakva ce biti situacija

Super! Bitno da je za sada sve dobro😊

👱‍♀️ 31g
    🧔🏻‍♂️34 g
    Idiopatska neplodnost
    VV
    12/24 inseminacija - ❌
    2/25 inseminacija - ❌
    Betaplus
    ⏳ 4/25 - IVF (Menopur, Orgalutran, Ovitrelle) - 10 oplodjenih js - 4 blastice, 1 vracena (3 ❄️) 8dnt beta 75, 10 dnt beta 180…imamo ❤️+❤️

Ivis
    13. Svibanj 2025. 09:09

Bok cure, ja vam se pomalo pridružujem 🙃  Vadila sam betu 2 puta i za sada je sve dobro🤭 trenutno sam 5+4, prvi pregled mi je 23.05., pa ćemo vidjeti dalje.
    Od simptoma nemam apsolutno ništa osim što me malo bole cice i to je to 😄
    Započela sam trudnoću s 3kg viška, pa sam razmišljala o tome da uzmem neko nutricionisticko savjetovanje jer stvarno želim napraviti sve kako treba. Kako vi pratite prehranu? Gdje ili s kim provjeravate što smijete a što ne smijete konzumirati?

👩🏻35👦🏻34
    👩🏻 Sve ok
    👦🏻 oligoasthenozoospermia, kariogram: recipročna translokacija
    Pokušavamo od 2021.
    Vuk Vrhovec - obrada od 01/2024. Upućeni na inozemstvo
    PFC Prag
    ICSI- 01/25. Pergoveris,Orgalutran,Clexane, DecAPEPTYL 0.1 mg 3x
    Punkcija: 17 oocita, 15 zdravih🥚, 11 oplođeno, 2 blastociste ❄️❄️, PGT analiza🧬, ostaje 1 ❄️
    04/25 FET 🤍1.beta (14dpt):1354, 2.beta (16dnt): 4294, imamo ❤️
    ivis11062@gmail.com

• Tinchy300
    13. Svibanj 2025. 09:42

Ivis

Bok cure, ja vam se pomalo pridružujem 🙃 Vadila sam betu 2 puta i za sada je sve dobro🤭 trenutno sam 5+4, prvi pregled mi je 23.05., pa ćemo vidjeti dalje.
    Od simptoma nemam apsolutno ništa osim što me malo bole cice i to je to 😄
    Započela sam trudnoću s 3kg viška, pa sam razmišljala o tome da uzmem neko nutricionisticko savjetovanje jer stvarno želim napraviti sve kako treba. Kako vi pratite prehranu? Gdje ili s kim provjeravate što smijete a što ne smijete konzumirati?

dobrodošla i čestitam:)

inače pazim da jedem zdravo, ali trenutno jedem što mi se jede zbog mučnina. bitno ti je da ne jedeš sirovo meso, sushi, da sirevi budu pasterizirani a meso dobro pečeno.
    ako ćeš imati mučninu vidjeti će da će ti biti teško paziti što jedeš pogotovo ako će ti se neka hrana gaditi. ali kada prođu mučnine možeš više pažnje obraditi na to što jedeš. bitno da je raznoliko. obzirom da te brine viška kg, možeš šetati više i slično, u biti radi ono što ti odgovara u tom trenutnu i ne brini o kilaži, sve će doći na svoje. :)

ja sam recimo tek u prvoj trudnoći počela jesti salate, prije ih nisam jela hahaha :)

• Tinchy300
    13. Svibanj 2025. 09:42

Mukii

Tinchy300

Eto ja se javljam. Sve je ok. Cekamo taj famozni 12ti tjedan mislim si mozda se tada malo opustim hahaha.

Super! Bitno da je za sada sve dobro😊

daaaa, idemo dan po dan :)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.