Pozdrav mame,
Pisem u ovoj grupi jer vjerujem da ste najsvjezije s temom.
Ja sam 12+1 trenutno i imam velike mucnine non stop, hranu a pogotovo pice jedva unosim i dosta toga i povratim.
Kada prestaje ovaj pakao? :(
Par puta sam vec bila i na infuziji i vec sam izgubila 5kg.
Antimetil, djumbir caj i sl ne pomaze
A meni su negdje sa 14tj prestali ili 15tj al uglavnom tako nesto u 4mj trudnoce..
A nekom traje i duze, nekom krace to je bas skroz sve do osobe..
Dao Bog da ti uskoro prestane, vjerujem da ti je vise dosta i da mislis da nema kraja, ali brzo će to sve proci!!🥰☺️
Hvala na ohrabrenju🙏 nadam se da ce biti bolje u narednih par sedmica...
2021 Baby girl 💕
03/25 missed ab 💔
06/25 Baby girl 💕
Pregledi: 🤰🏻💗
20.8. - paula210 m_rosie
21.8. - Timi95 barrrbi
22.8. - bubica_0706
25.8. - Tinchy300
27.8. - Giovanna32
28.8. - eni233, Zeka26, Srculence
03.09. - Newgirl
Termini:
m_rosie - 3.12. 🩷
Mokica - 3.12. 💙
Ditaa - 5.12. 💙
dea3 - 7.12. 💙
Tinchy300- 10.12. 🩷
Josipella2025 - 12.12. 💙
EllaMS - 13.12 💙
taratara25 - 13.12. 🩷
lamise38 - 20.12.
Blondy - 23.12. 💙
Makarena - 24.12. 🩷
mamacita - 24.12. 💙
jagoda20 - 31.12.
paula210 - 01.01. 💙
peppao - 4.1. 💙
Paola32 - 9.1. 🩷
Ivis - 9.1. 🩷
Timi95 - 13.1. 🩷
anamarija8888 - 15.1. 💙
Faksimila - 17.1.
Barrrbi - 17.1. 🩷
bubica_0706 - 17.1. 🩷
Zeka26 - 21.1. 🩷
riamaro - 27.1. 💙
Srculence - 04.02. 💙
Newgirl - 10.02. 💙
a2025 - 15.2.
Donna9
👫
36/36
10/2024 biokemijska
Pozdrav mame,
Pisem u ovoj grupi jer vjerujem da ste najsvjezije s temom.
Ja sam 12+1 trenutno i imam velike mucnine non stop, hranu a pogotovo pice jedva unosim i dosta toga i povratim.
Kada prestaje ovaj pakao? :(
Par puta sam vec bila i na infuziji i vec sam izgubila 5kg.
Antimetil, djumbir caj i sl ne pomaze
Cao Sassy,
ja imam dijagnozu Hypermesis gravidarum persistent i evo sad sam 20ta sedmica i tek zadnjih par dana kao da mi je lakse i nemam toliko mucnine.
Dobila sam tablete Nuperal od ginekologa i to uzimam da mogu funkcionisati i ici na posao.
Inace djumbir, dvopek, Iso, akupresura ruku i sta sve nisam probala, ne pomaze. Ako nisam uzela tabletu navece povracanje krece nocu ili ujutro rano i traje cijeli dan, cirka od 15x pa na dalje. Na svako pola sata dok se ne pocnes gusiti od zuci i svega a stomak ne pocne boljeti od napinjanja. Po licu mi svi kapilari ispucaju od napona pa izgledam haos. Ne mos gledati u mene.
Dok ne popijem tabletu i ako je ne povratim onda pocne da djeluje za nekih pola sata ili u bolnicu na infuziju ako ne ostane.
Pitaj svog doktora, to su tablete za trudnice, nemoj da se patis ako ne mozes izdrzati.
Jer zaista ko nije prosao kroz ovaj oblik, tesko je pomisliti da moze biti ovako. Ja sam mislila, ma sta trudnoca nisam bolesna sve cu ja to hrabro i lako....
🧍42 sve u redu
🧚44 Endometrioza, prim.sterilitet AMH 1.37 ng/ml
- Pokusavamo od 2020.
- 2021 OP, Endometrioza, Miom, Polipi, Jajovodi OK.
- 08/2023 prirodna trudnoca, biohemijska
- 2022-2024 8 embrio transfera, svi negativni
2025 April Prag, donacija js
Evo i mene, cestitam na dobrim pregledima 🥰
Malo sam u šoku, jer ne znam ako ste culi za ono dijete na koje je palo stablo, mi smo ih poznavali i bili su kod nas prije 2tj.. i jako mi je tesko, taj dan nisam spavala, nervozna sam.. i tako.. jos mi je mala jucer imala temp i povracala, srecom pa je danas dobro.. ali umjesto da su u vrticu jos para dana, meni vise na glavi, a ja ih nemam volje nigdje voditi, jer su nemoguci.
Beba je aktivna, stalno se mrda. Za 2 dana imam pregled, proslo je skoro 5tj od proslog pregleda.. ali bolova nemam, osim ako dugo stojim pa osjetim da me dole u rodnici boli, drugo mi je okej..
Sto se tice mucnina, imala sam ih ovaj put cca do 13.tt, sad mi zna jos malo biti onako cudno u ustima..
M- 10.3.2019. 💙
M- 12.3.2021. ❤️
5.5.2025. ➕️🥰
Jucer sam bila na head spa, i bas mi je trebalo.. isla bi svaki tjedan koliko mi je bilo dobro 🙈💆
M- 10.3.2019. 💙
M- 12.3.2021. ❤️
5.5.2025. ➕️🥰
Hvala cure, evo spricam aquamaris i uzela sam sirup od sljeza 🙂.
Zana ajme ne mogu zamisliti. Ja sam imala virozu na početku trudnoće, dva dana povraćanja i mislila da ću umrijeti. I još uz sve to i radiš. Svaka čast.
Timi a vjerujem, potrese nas sve takva vijest, a posebice kad poznaješ dijete. Još sad u trudnoći sve emotivnije proživljavam. Super za head spa, to mi izgleda bas dobro, nisam nikad bila.
Mene danas užasno bolio donji dio trbuha skroz nisko, već sam se zabrinula i onda sam skužila da imam malu boksačicu u trbuhu 🤭. Skužila sam od jučer da se očito skroz zarotirala i promijenila položaj, do sad sam je osjećala desno i evo od jučer udara lijevo i danas je valjda udarala sve te organe dolje pa me bas boljelo. Očito se moram naviknuti na nove udarce 😅
2023. M 🎀🧸
12/25 🎀🎄⏳
Zana ajme ne mogu zamisliti. Ja sam imala virozu na početku trudnoće, dva dana povraćanja i mislila da ću umrijeti. I još uz sve to i radiš. Svaka čast.
Timi a vjerujem, potrese nas sve takva vijest, a posebice kad poznaješ dijete. Još sad u trudnoći sve emotivnije proživljavam. Super za head spa, to mi izgleda bas dobro, nisam nikad bila.
Mene danas užasno bolio donji dio trbuha skroz nisko, već sam se zabrinula i onda sam skužila da imam malu boksačicu u trbuhu 🤭. Skužila sam od jučer da se očito skroz zarotirala i promijenila položaj, do sad sam je osjećala desno i evo od jučer udara lijevo i danas je valjda udarala sve te organe dolje pa me bas boljelo. Očito se moram naviknuti na nove udarce 😅
E da, mozes Isla pastile, ima vise vrsta, a trudnice ih mogu koristiti.
M- 10.3.2019. 💙
M- 12.3.2021. ❤️
5.5.2025. ➕️🥰
Ista situacija i kod mene....sad sam isto skuzila da se zarotiro i bas me poceo dosta udarat, cim sjednem ili legnem javlja se da je tu🥹🥹🥹cak sam uspjela i snimit, sam bi lezala i gledala u trbuh i divila se🤣🤣
Da prijavim iduci pregled mi je
2.9.
Meni je beba na zadak, ali mene ionako ceka carski pa mi je svejedno. Ja ga znam zezat da se diram po trbuhu pa on odgovara. Meni prezabavno. Inače ne znam kako vama, ali meni je trbuh bas lagano počeo smetati. Brijati se dole vise bas i ne vidim, a i skuzila sam da manje jedem jer ne mogu, valjda se to sve sad skupa stisnulo gore.
👫
36/36
10/2024 biokemijska
Meni je beba na zadak, ali mene ionako ceka carski pa mi je svejedno. Ja ga znam zezat da se diram po trbuhu pa on odgovara. Meni prezabavno. Inače ne znam kako vama, ali meni je trbuh bas lagano počeo smetati. Brijati se dole vise bas i ne vidim, a i skuzila sam da manje jedem jer ne mogu, valjda se to sve sad skupa stisnulo gore.
Isto 😅 brijem se cca svakih 7 dana..i sad zadnji put mi je bas smetao, vise se ne vidim dole 🙈 sve na pamet.. isto kad sam se nesto sagnula, bas me stiskao.. cekaj kad naraste pa necemo moci carape staviri ni obucu 🤣
M- 10.3.2019. 💙
M- 12.3.2021. ❤️
5.5.2025. ➕️🥰
Sortiraj odgovore
Najstariji