Hej cure!
Jel koja od vas poslije spolnog odnosa imala blago tockasto krvarenje kod mokrenja kad se obrisete i to je to, vise se nije pojavljivalo..?
Osjetim bebu kao i inace pa ne znam uopce jel znak za uzbunu ili šta da radim?
Inace nismo otpocetka imali spolni odnos i sad nakon toliko odlucimo i bude tockasto krvarenje, sad me uhvatila i griznja savjest, za poludit….
Ja, ali ne iz rodnice, nego mi popuca međica 🙈 jesi sigurna da je bas iz rodnice?
Iskreno ne znam
Bas kada sam mokrila i obrisala se bilo par tockica krvi..Ali me malo i peckalo moguce da mi je isto tak bilo..Danas kao da nista nije bilo, bas sad pratim, ali nema nikakvog simptoma..
Cure hvala vam na utjehi ❤️ za sad je ok, curi povremeno smede al to su valjda ti ostaci ..grceva nema samo povremeno stigne al možda je to i normalni feel jer pusem i na hladno. Uglavnom samo ležim i od terapije sam pokrivena sa utricima 4x200, 3 x spasmex, magnezij i prenatali..točno na momente moram stat i razmislit sta guram a šta gutam 🤦♀️
JA: 37 g, endometrioza
MM: 38 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
04/2019 –gonali, decapeptyl, štoperica , ET bez ❄️, stigla nam curica ❤️🙏
10/2021 – puregon, cetrotide, štoperica , zadnji FET, stigla nam curica ❤️🙏
05/2025 Gonali, cetrotide, FET ❄️ 1. beta 346, 2. beta 1172. 3. beta 2959 6+0 imamo ❤️
Sve u Božje ruke da I do kraja bude sve ok ❤️
Pregledi: 🤰🏻💗
18.8. - riamaro, EllaMS
20.8. - paula210 m_rosie
21.8. - Timi95 barrrbi
22.8. - bubica_0706
25.8. - Tinchy300
27.8. - Giovanna32
28.8. - eni233, Zeka26, Srculence
03.09. - Newgirl
Termini:
m_rosie - 3.12. 🩷
Mokica - 3.12. 💙
Ditaa - 5.12. 💙
dea3 - 7.12. 💙
Tinchy300- 10.12. 🩷
Josipella2025 - 12.12. 💙
EllaMS - 13.12 💙
taratara25 - 13.12. 🩷
lamise38 - 20.12.
Blondy - 23.12. 💙
Makarena - 24.12. 🩷
mamacita - 24.12. 💙
jagoda20 - 31.12.
paula210 - 01.01. 💙
peppao - 4.1. 💙
Paola32 - 9.1. 🩷
Ivis - 9.1. 🩷
Timi95 - 13.1. 🩷
anamarija8888 - 15.1. 💙
Faksimila - 17.1.
Barrrbi - 17.1. 🩷
bubica_0706 - 17.1. 🩷
Zeka26 - 21.1. 🩷
riamaro - 27.1.
Srculence - 04.02. 💙
Newgirl - 10.02. 💙
a2025 - 15.2.
Donna9
👫
36/36
10/2024 biokemijska
Evo ja se mentalno spremam za ogtt sutra. Srećom radim ga u dnevnoj bolnici pa dok čekam ležim na krevetu, a ne trebam sjediti u hodniku na stolici.
Budući da sam već 2x izdrzala taj šećer vjerujem da ću uspjeti i ovaj puta.
Znam da dok pijem jednostavno začepim nos da ne osjetim i nekako to progutam.
Sad si jedino mislim jel smijemo između piti vodu da si svakako ponesem, ali mislim da smijemo...
Budući da radi svoje situacije doslovno odbrojavam tjedne, baš sam nekako sretna jer sam danas 24 tt ili kako se to popularno kaže dostigla sam onaj viability week. 🎉
Sretno i ostalima u novom tjednu, vjerujem da će biti puno lakši budući da neće biti toliko vruče. Baš me to ovaj tjedan satralo.
Evo ja se mentalno spremam za ogtt sutra. Srećom radim ga u dnevnoj bolnici pa dok čekam ležim na krevetu, a ne trebam sjediti u hodniku na stolici.
Budući da sam već 2x izdrzala taj šećer vjerujem da ću uspjeti i ovaj puta.
Znam da dok pijem jednostavno začepim nos da ne osjetim i nekako to progutam.
Sad si jedino mislim jel smijemo između piti vodu da si svakako ponesem, ali mislim da smijemo…
Budući da radi svoje situacije doslovno odbrojavam tjedne, baš sam nekako sretna jer sam danas 24 tt ili kako se to popularno kaže dostigla sam onaj viability week. 🎉
Sretno i ostalima u novom tjednu, vjerujem da će biti puno lakši budući da neće biti toliko vruče. Baš me to ovaj tjedan satralo.
Sretno sutra!!
Javi nam kako je proslo🥰
Dea, sretno sutra javi kako je proslo i kako izgleda to. Ja se isto blizim 24.tjednu, mozes nam napisati koja je procedura narucivanjs za ogtt, koliko si cekala termin?
Ako se ne varam to je obvezna pretraga u trudnoci?
12.12. dolazi nam Luka 💙
Dea, sretno na ogtt-u. Javi kako je prošlo.
I ja sam ove vrućine baš teško podnosila ovaj tjedan, one prije još nekako, ali valjda kako idu tjedni, sve je teže.
Cure, ima li neka od vas problema s povišenim otkucajima srca? Ne znam iz kog razloga, nekad nešto radim i samo osjetim neki nemir, slabost i kako imam tlakomjer, uglavnom je tlak ok, inače imam niži pa sam na to navikla, ali otkucaji znaju ići i do 120, a u mirovanju mi više ne padaju ispod 80.
🙋🏻♀️ 35, antifosfolipidni sindrom
08/2024 spontani 5+6 💔
28. 4. 2025. ➕ 🥰 🙏
14. 5. 2025. prvi UZV, 5+5, imamo ❤️ 🤗
Panorama - low risk, stiže curica 💗🎀
Hej trudnice,
Mi lagano u pripremama za školu,moramo 2 sobe preuredit pa smo išli namještaj kupiti i sad to sve čekamo pa kad stigne da krene muž s radovima i da bude gotovo sve prije škole.
Idući tjedan najmlađi puni 1.godinu a druga kćer 17,veselo 🤩
Ja sam dobro,tu i tamo žgaravica ulovi,beba lijepo aktivna, sad sam na +5 kila ali se osjećam ogromno🤪
Cure s tockastim krvarenjima nadam se da je sve ok,ja nemam s tim iskustva,odnose imamo normalno ali nema nikakvih tragova krvi. Dea3 sretno na ogtt-u
Paola_32 u prošloj trudnoći mi se par puta dogodilo da me iz čista mira ulovilo tako i bili bi visoki otkucaji,trajalo bi par minuta i samo.bi prestalo
Lamise, tako i meni iz čistog mira, nekad nakon obroka što je baš čudno, ali srećom isto se smiri, samo ne tako brzo. Ali ja sam paničarka po prirodi pa se sigurno uplašim dodatno 😁
Inače i meni se žgaravica počela javljati, jednu noć nisam mogla spavati kolko je to peklo. Zaspala sam skoro sjedečki, ali srećom nije svakodnevno, bar zasad 😊
🙋🏻♀️ 35, antifosfolipidni sindrom
08/2024 spontani 5+6 💔
28. 4. 2025. ➕ 🥰 🙏
14. 5. 2025. prvi UZV, 5+5, imamo ❤️ 🤗
Panorama - low risk, stiže curica 💗🎀
Evo mene iz dnevne. Nalaz ogtt-a sasvim uredan i to sasvim lijepo par vrijednosti ispod graničnih. Tako da barem me u ovoj trudnoći to zaobišlo. Radilo smo i uzv i iako sam danas 24+1 malac ima 880 g kao za punih 26 tt. U 10 dana dobio 180 g 🫣 veli doktor genetika...
Sreća ili nesreća pa ja rađam ranije inaće bi bila baš krupna beba.
Vezano uz serklažu e tu sam vezano uz unutar je ušće baš cijela otvorena. Pokazivao mi je doslovno uvala i onda šav koji jedini to sve drži. E sad, s Božjom pomoći dalje...jer trudnoća će opstati tako dugo dok će taj šav držati. Veli doktor barem do 32 da izdrzim...
Sortiraj odgovore
Najstariji