Zimske bebe 2025./2026. ❄️⛄️🎄🎁🤰🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • minaaaa
    16. Kolovoz 2025. 19:45

dea3

minaaaa

Timi95

minaaaa

Cao žene nova sam, ne znam gdje da postavim pitanje pa evo ovdje
    Uglavnom kasni mi 5 dana, prvi dan izostanka radila sam test, koji je pokazao negativno, stalno idem na wc skoro svako pola sata, osjecam pritisak u donjem dijelu stomaka, grudi pred menstruaciju su me znale boliti i na prije 5 dana, a sad nista samo su kao "nadosle"
    sta vi kazete, pomoziteee

Ponovite test. Ali ako Vam kasni 5 dana, vec bi trebalo biti pozitivno

Opet negativno 😩, znaci da se ne nadam da je to razlog kasnjena

A gle, ti znaš postoji li ikakva nogućnost da je bila toliko kasnija ovulacija, jel ste imali i kasnije odnose i slicne informacije.
    Ukoliko je ta mogućnost onda možda postoji šansa, ukoliko nije i smatraš da je više manje bilo sredinom ciklusa onda uistinu nije trudnoca jer bi se odavno pokazalo.

Kod mene je npr. Na dan ocekivane menstruacije bio negativan test, 7 dana kasnije pozitivan u sekundi. Znači ciklus je bio zamakmut što su i uzv pokazivali da postoji odstojanje pa smo i malo korigirali termin.

Sretno!

Sad mi se pojavilo nesto kao smjedji iscjedak, sukrvica ne mogu skontati niakko sta je, sta bi to moglo znaciti, pomozite???

• mamacita
    16. Kolovoz 2025. 22:12

Hej cure!
    Jel koja od vas poslije spolnog odnosa imala blago tockasto krvarenje kod mokrenja kad se obrisete i to je to, vise se nije pojavljivalo..?
    Osjetim bebu kao i inace pa ne znam uopce jel znak za uzbunu ili šta da radim? 
    Inace nismo otpocetka imali spolni odnos i sad nakon toliko odlucimo i bude tockasto krvarenje, sad me uhvatila i griznja savjest, za poludit….

peppa0
    17. Kolovoz 2025. 07:36

mamacita

Hej cure!
    Jel koja od vas poslije spolnog odnosa imala blago tockasto krvarenje kod mokrenja kad se obrisete i to je to, vise se nije pojavljivalo..?
    Inace nismo otpocetka imali spolni odnos i sad nakon toliko odlucimo i bude tockasto krvarenje, sad me uhvatila i griznja savjest, za poludit….

Mislim da ne trebas brinuti, ako je bilo blago, nije se ponavljalo, nemas bolova i beba se javlja, sve je ok. Sve je osjetljivo dolje pa se desava. Znalo je i meni biti, ili kod velike nuzde, zato jako pazim da ne dodje do zatvora. Vjerujem da nije ugodan osjecaj, ali ne trebas se gristi, nista se nece lose desiti :)

• eni233
    17. Kolovoz 2025. 08:32

Hrabrica

Pozdrav svima, opet ja sa žicanjem iskustva :( nakon jačeg smeđarenja u ponedjeljak, danas sam na 14+1 imala izljev sviježe krvi. Dok smo jurili u bolnicu osjećala sam povremene grčeve. Tamo su me odmah primili i rekli da je sve zatvoreno, da je beba ok, otkucaji uredni i da im nije jasno zašto me moj gin u tak ranim tjednima plašio sa niskom posteljicom kad je u većini slučajeva ona u tak ranim tjednima nisko i kasnije se podiže. I također je vidio hematom za koji misli da curi van. Najjaču terapiju već dobivam i nemaju mi šta dati i poslali me kući jer je do bolnice krvarenje stalo. Nakon ležanja doma se desilo novo krvarenje (malo slabije od prethodnog) i stalo. Za sad idu samo smeđi ostaci što mi je logično. Ima li neka cura slično iskustvo i da je na kraju bilo ok? I ono teže pitanje….sponatni su nažalost česta pojava…kakvi su simptomi?Mene prirodno hvata panika da ovo nije uvod u ono najgore, tim više što su rekli da sad i krene nešto loše da nemaju šta napraviti jer je prerano za serklaž i bilo kakve intervencije… :(

Ja sam imala izljev krvi u 9 tjednu trudnoće , samo što meni nisu skuzili od kud je .. ja nisam imala ni grčeve ni ništa .. beba je bila ok na ultrazvuku , hvala Bogu do sad mi se nije desilo vise i nadam se da ni neće , Uglavnom ja sam mirovala , jedino sam išla na wc , i po vodu ako sam bila sama , a inače mi je sve muž pomagao . Tako da miruj i sve će biti uredu ❤️ to je jedino što možeš napraviti 

👩35
    Pokušavamo od 08/2022
    Ciklusi 32/33
    Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
    AMH 23.19
    👨35
    Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
    10/2023 oligozoospermia
    12/2023 uredan spermiogram
    IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
    IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
    IVF 5/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
    IVF 6/2025 Vinogrdska ✅

Barrrbi
    17. Kolovoz 2025. 09:18

Hrabrica

Pozdrav svima, opet ja sa žicanjem iskustva :( nakon jačeg smeđarenja u ponedjeljak, danas sam na 14+1 imala izljev sviježe krvi. Dok smo jurili u bolnicu osjećala sam povremene grčeve. Tamo su me odmah primili i rekli da je sve zatvoreno, da je beba ok, otkucaji uredni i da im nije jasno zašto me moj gin u tak ranim tjednima plašio sa niskom posteljicom kad je u većini slučajeva ona u tak ranim tjednima nisko i kasnije se podiže. I također je vidio hematom za koji misli da curi van. Najjaču terapiju već dobivam i nemaju mi šta dati i poslali me kući jer je do bolnice krvarenje stalo. Nakon ležanja doma se desilo novo krvarenje (malo slabije od prethodnog) i stalo. Za sad idu samo smeđi ostaci što mi je logično. Ima li neka cura slično iskustvo i da je na kraju bilo ok? I ono teže pitanje….sponatni su nažalost česta pojava…kakvi su simptomi?Mene prirodno hvata panika da ovo nije uvod u ono najgore, tim više što su rekli da sad i krene nešto loše da nemaju šta napraviti jer je prerano za serklaž i bilo kakve intervencije… :(

Ukoliko su se bolovi smirili onda ne bi trebalo biti daljnjih problema. Ja sam krvarila 10-13 tj u prvoj trudnoći i nisu mi nasli uzrok. Zabetonirala sam se u krevet i samo isla na wc i stalo je.
    Mirovanje i propisana terapija. Sretno 🍀

👩🏼35g-PCOS,AMH-27 pmol/L;Th:Oleovit D3, Euthyrox, Novalac, Cyclogest
    🧔37g- OAT
    🟡Vinogradska
    👦🏼-iz IVF/ICSI (2023)💙
    Beba br 2 🙏
    🟡Vinogradska
    2/2025 💔❌
    4/2025 IVF/ICSI -13🥚;10 oplođenih, 4❄️;ET 1bc-7dpt ➕;
    1beta(11dpt)=342
    2beta(13dpt)= 691
    1UZV-28.5. 6+4-imamo ❤️
    Panorama-LOW RISK 🎀Baby girl M🎀🙏

• mamacita
    17. Kolovoz 2025. 09:27

peppa0

mamacita

Hej cure!

Mislim da ne trebas brinuti, ako je bilo blago, nije se ponavljalo, nemas bolova i beba se javlja, sve je ok. Sve je osjetljivo dolje pa se desava. Znalo je i meni biti, ili kod velike nuzde, zato jako pazim da ne dodje do zatvora. Vjerujem da nije ugodan osjecaj, ali ne trebas se gristi, nista se nece lose desiti :)

Hvala ti☺️

Timi95
    17. Kolovoz 2025. 12:04

minaaaa

dea3

minaaaa

Timi95

minaaaa

Cao žene nova sam, ne znam gdje da postavim pitanje pa evo ovdje
    Uglavnom kasni mi 5 dana, prvi dan izostanka radila sam test, koji je pokazao negativno, stalno idem na wc skoro svako pola sata, osjecam pritisak u donjem dijelu stomaka, grudi pred menstruaciju su me znale boliti i na prije 5 dana, a sad nista samo su kao "nadosle"
    sta vi kazete, pomoziteee

Ponovite test. Ali ako Vam kasni 5 dana, vec bi trebalo biti pozitivno

Opet negativno 😩, znaci da se ne nadam da je to razlog kasnjena

A gle, ti znaš postoji li ikakva nogućnost da je bila toliko kasnija ovulacija, jel ste imali i kasnije odnose i slicne informacije.
    Ukoliko je ta mogućnost onda možda postoji šansa, ukoliko nije i smatraš da je više manje bilo sredinom ciklusa onda uistinu nije trudnoca jer bi se odavno pokazalo.

Kod mene je npr. Na dan ocekivane menstruacije bio negativan test, 7 dana kasnije pozitivan u sekundi. Znači ciklus je bio zamakmut što su i uzv pokazivali da postoji odstojanje pa smo i malo korigirali termin.

Sretno!

Sad mi se pojavilo nesto kao smjedji iscjedak, sukrvica ne mogu skontati niakko sta je, sta bi to moglo znaciti, pomozite???

Meni tako nekad zna pocet menstrucija. 

M- 10.3.2019. 💙
    M- 12.3.2021. ❤️
    5.5.2025. ➕️🥰

Timi95
    17. Kolovoz 2025. 12:06

mamacita

Hej cure!

Ja, ali ne iz rodnice, nego mi popuca međica 🙈 jesi sigurna da je bas iz rodnice?

M- 10.3.2019. 💙
    M- 12.3.2021. ❤️
    5.5.2025. ➕️🥰

Timi95
    17. Kolovoz 2025. 12:07

Mene vec 2 dana boli zeludac, sta god pojedem 😒 vjerovatno od promjene vremena..
    Kako ste vi?

M- 10.3.2019. 💙
    M- 12.3.2021. ❤️
    5.5.2025. ➕️🥰

• paula210
    17. Kolovoz 2025. 14:00

Meni je ubzadnje vrijeme malo cesce muka ali okej izdrzivo,cola spasi😂
    Meni je sad isto bilo tockasto krvarenje nakon sto sam piskila,doduse nez od cega jer par dana nismo imali odnose,sad cu popratit pa vidit ak ce se opet javljat,nekako zasad prepisujem to da je mozda pukla neka zilica ili nesto🤷‍♀️😩

💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.