Pozdrav mame,
Pisem u ovoj grupi jer vjerujem da ste najsvjezije s temom.
Ja sam 12+1 trenutno i imam velike mucnine non stop, hranu a pogotovo pice jedva unosim i dosta toga i povratim.
Kada prestaje ovaj pakao? :(
Par puta sam vec bila i na infuziji i vec sam izgubila 5kg.
Antimetil, djumbir caj i sl ne pomaze
2021 Baby girl 💕
03/25 missed ab 💔
06/25 Baby girl 💕
Ja sam isto danas s pregleda, sve je uredno, beba fino napreduje, sad je procjena da smo na 737 g, to je za tjedan više. Kaze sve idealno za sad 😊
👫
36/36
10/2024 biokemijska
Pozdrav mame,
Ja sam 12+1 trenutno i imam velike mucnine non stop, hranu a pogotovo pice jedva unosim i dosta toga i povratim.
A meni su negdje sa 14tj prestali ili 15tj al uglavnom tako nesto u 4mj trudnoce..
A nekom traje i duze, nekom krace to je bas skroz sve do osobe..
Dao Bog da ti uskoro prestane, vjerujem da ti je vise dosta i da mislis da nema kraja, ali brzo će to sve proci!!🥰☺️
Pozdrav mame,
A meni su negdje sa 14tj prestali ili 15tj al uglavnom tako nesto u 4mj trudnoce..
Dao Bog da ti uskoro prestane, vjerujem da ti je vise dosta i da mislis da nema kraja, ali brzo će to sve proci!!🥰☺️
Imam osjecaj da nikad nece prestat i svakim danom sve manje snage imam da guram kroz ovo, uopste ne funkcionisem, samo lezim u krevetu i bilo kakva aktivnost tjera me na povracanje :(
Iskreno se nadam poboljsanju bilo kakvom, bar par sati u danu da sam normalna...
2021 Baby girl 💕
03/25 missed ab 💔
06/25 Baby girl 💕
Cure cestitam na super pregledima, bas lijepo za pročitati 🥰
Meni ova trudnoća isto leti, imam i ja osjećaj da će od 9. do 12. mj. proći za čas.
Je li neka od vas imala kašalj/prehladu u trudnoći? Evo trebalo je 2-3 mjeseca da me dohvati klima 😒. Je li znate provjereno šta možemo uzimati za grlobolju i kašalj? Šta god imam u kući da sam uzela u ruku piše da se ne preporučuje trudnicama 🙄. Htjela bih srezati ovo šta prije, inače imam problema sa sinusima i par puta godišnje umirem od kašlja.
2023. M 🎀🧸
12/25 🎀🎄⏳
Pozdrav mame,
Imam osjecaj da nikad nece prestat i svakim danom sve manje snage imam da guram kroz ovo, uopste ne funkcionisem, samo lezim u krevetu i bilo kakva aktivnost tjera me na povracanje :(
Iskreno se nadam poboljsanju bilo kakvom, bar par sati u danu da sam normalna…
Znam kako ti je🙁 ali vjeruj proci će..Ni ja takoder nisam mogla funkcionirat, nisam ustajala iz kreveta, bas mi je to bilo grozno…Stalno sam se tjesila dobro muka mi je, povracam znaci da je moja beba dobro i da napreduje i sve ću zbog nje izdrzat..
Saljem tiii puno puno snage da izdrzis to❤️
Lezi, miruj, spavaj, pij gutljaj po gutljaj vode, pazi da ne dehidriras, pokusaj tost ili nesto tako slicno jest ali polako..Kad jedes samo disi i nemoj odma lec kad jedes pokusaj malo sjedit i smirit se..Meni je tako nekad znalo pomoc.
Sretno! ❤️
Cure cestitam na super pregledima, bas lijepo za pročitati 🥰
Meni ova trudnoća isto leti, imam i ja osjećaj da će od 9. do 12. mj. proći za čas.
Je li neka od vas imala kašalj/prehladu u trudnoći? Evo trebalo je 2-3 mjeseca da me dohvati klima 😒. Je li znate provjereno šta možemo uzimati za grlobolju i kašalj? Šta god imam u kući da sam uzela u ruku piše da se ne preporučuje trudnicama 🙄. Htjela bih srezati ovo šta prije, inače imam problema sa sinusima i par puta godišnje umirem od kašlja.
Mene ti je spasila guscja mast koju sam mazala na prsa i gornji dio leđa. Pazi da ne uzimaš svašta jer znaju dodavat eterična ulja. Kupila sam čistu, ovu za prehrambene svrhe u Gligori. Inhalirala se na kamilicu, topli čaj, toplo mlijeko s medom ili uprzenim secerom i maslacem ponekad kad dobijrm napadaje kaslja, aquamaris za nos, spavanje na povisenom i to je vise manje to. Preporučivali su mi islandski lišaj u ljekarni, ali nisam željela. Nadam se da ces brzo ozdraviti 🥰
👩🏽 29 AMH 23,6 - hipo/hashi
🧔🏽♂️ 30 asthenozoospermia
- ICSI 🐣 - transfer 8.5. 🌸 beta 11dnt 165, 13dnt 403 🥹🙏🏼💗 6+2 imamo ♥️ 9+2 ♥️ 12+3 ♥️ 16+6 🩵
riamarro@hotmail.com
Makarena provjereno smiješ sirup od sljeza za kašalj, Isla pastile ljubičaste i lupocet ako dođe do povišene temperature. Klasika voće, čaj+med.
Sassy meni su mučnine ostale s 15 tj. Nadam se da će tako biti i tebi.
Čestitam svima na urednim pregledima ❤️🩵
👩🏼35g-PCOS,AMH-27 pmol/L;Th:Oleovit D3, Euthyrox, Novalac, Cyclogest
🧔37g- OAT
🟡Vinogradska
👦🏼-iz IVF/ICSI (2023)💙
Beba br 2 🙏
🟡Vinogradska
2/2025 💔❌
4/2025 IVF/ICSI -13🥚;10 oplođenih, 4❄️;ET 1bc-7dpt ➕;
1beta(11dpt)=342
2beta(13dpt)= 691
1UZV-28.5. 6+4-imamo ❤️