Čitam vaša iskustva s kilogramima i odlučila sam malo rigoroznije pripaziti jer sam sad već na + 9 😳
Vidim i da su nam dječaci poveli ponovno 😇🩵
👩🏽 29 AMH 23,6 - hipo/hashi
🧔🏽♂️ 30 asthenozoospermia
- ICSI 🐣 - transfer 8.5. 🌸 beta 11dnt 165, 13dnt 403 🥹🙏🏼💗 6+2 imamo ♥️ 9+2 ♥️ 12+3 ♥️ 16+6 🩵
riamarro@hotmail.com
Donna ja dva puta godišnje umirem od kašlja i odgađam piti antibiotik i kad nisam trudna i na kraju prođe tek kad ga popijem. Sad mi još nije tako kriticno, opremila sam se sirupom i aquamarisom pa se nadam da neće na gore 🤞🏻.
Ista stvar za antibiotik🤣 Nadam se da će ti pomoći aquamaris za nos😁
A za dojenje evo ne znam šta bi mislila. Ja sam kratko dojila, 2-3 mjeseca, i sjećam se da sam tada bila nenormalno gladna i žedna. Baš mi je apetit bio ko nikad u životu. Da je potrajalo, mislim da bi na kraju završila u još većem plusu s kg🤣
💃ok 🤵oligoastheno/azoo
05/24 - IVF/ICSI - Stigao dečko☺️
05/25 ➕
Čitam vaša iskustva s kilogramima i odlučila sam malo rigoroznije pripaziti jer sam sad već na + 9 😳
Vidim i da su nam dječaci poveli ponovno 😇🩵
Ma i ja sam trenutno na +8, a moja je prehrana dosta balansirana, više je naglasak na proteinima, jer meni tako odgovara. Meni je moj ginekolog rekao da je to sve ok, dok god se beba razvija i sve je uredno.
Moja šogorica je mršava ima 57 kila inače na svojih 170, dobila je 20 kila i sad nakon mjesec dana od poroda jos su joj ostale 4.
Sve je to individualno.
👫
36/36
10/2024 biokemijska
Ja sam 13 tjedan i još sam na 0 .. pa me nekad to brine .. trbuh mi se ne vidi bas . Da ne kažem ljudi nebi ni skuzili da sam trudna .. ja jedva čekam da mi se vidi malo trbuščić pa da mogu imati onaj filing trudnički .. ali još stignem se napuhnuti pa ću i ja govoriti kako mi smeta trbuh .. jedva čekam pregled pa da vidim da je sve ok s mojom malom djevojčicom 🥰🥰🥰ja sam trenutno na moru pa malo uživam , sunce i more baš mi paše ..primjetila sam da sam jako cmizdrava🙄🙄 za svaku glupost plačem to je strašno .. ovako sam bila emotivna a sad sam jos gore 🤦🏼♀️🤦🏼♀️🤦🏼♀️drago mi je da ste mi sve dobroooo 🥰🥰🥰 i da je s bebicama sve u redu .
👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
AMH 23.19
👨35
Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
10/2023 oligozoospermia
12/2023 uredan spermiogram
IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 5/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 6/2025 Vinogrdska ✅
Evo ja sam gotova s pregledom na +3 kg sam,sve je uredu,posteljica se dize hvala Bogu,malac ima 402 grama,zatvorena sam tako da sve je okej,sljedeci pregled 18.09.,pitala me cak za porod jel bi voljela probat prirodno,a posto se meni u mom slucaju cijeli porod i “prirodni” i carski zamjerio,rade bi carski def onda jer mi je u ljepsem sjecanju,ja sam rekla da prirodno nikako ne zelim i da bi carski,tako da eto prvi put da mi je netko potvrdio da ce vjv biti carski,oa sam odahnula
💙
Pozdrav svima ☺️🤗
Na brzaka sam preletila stranice nije me bilo nekoliko dana.
Pa da napišem za mučnine meni je prvih nekoliko tjedana pomagala coca cola,kviki štapići i slana juha kokosija doslovno sam na tome živjela. Jela sam na silu ono sto mi je koliko toliko pasalo i povracala,prestalo mi je u 15tj. Iako mi se cinilo da nikad nece prestat! I doslovno se probudis i bude ti nesto cudno 😂 kao nisam to ja i onda skuzis da je sve otislo kao rukom odneseno! Izdrzi! Dodatno sam uzela one zvakalice od đumbira anitmetil ( pomogu one malo i ublaze al smijes dvije na dan,a meni je u tim fazama trebala valjda cijela tabla 😆) i narukvicu protiv mucnine sam imala za voznju sto se djeci kupuje (meni nije pomoglo) najvise mi je pomogla infuzija tu sam bila dva dana mirna.
I jos mi je pomagala voda od jane limun limeta.
Inace zenama pomaze i limunada al meni je tesko sjedala na zeludac kad je uvijek bio prazan 🙆🏻♀️
Evo nadam se da ce bar nesto od ovoga pomoc,drzi se ❤️
🙋🏻♀️32 god. endometrioza koja nije operativna,trombofilija
🙋🏻♂️37god. (sve uredno)
2/2023 prvi postupak,biokemijska ❌
6❄️
07/2023 transfer, u 7tj spontani 😔💔
10/2023Transfer + embryoglue,spontani u 8 tjednu💔
•01/2024 Trombofilija/Heparin💉
•⌛️ 2mj. 2024 Konzultacije ŠKVORC
07.03. FET /Beta❌ 09.05 FET/beta❌ 16.10.FET/BETA 28.10.❌ 10.12.FET/BETA❌
08.02. FET dva embrija/BETA✅ spontani 6tj.💔19.05.FET 1bc ❄️ BETA 12dnt/759 14dnt/1519 19dnt/6758 UVZ 6+5 imamo❤️stiže nam dječak💙🥰
Mislim da već lagano možemo na temu spavacica za porod i dojenje 😂 ja se moram lagano početi spremati za nedaj Bože... Očito sam stare pobacala i sad tražim, ali nigdje ne nalazim provjereno da ima baš velike brojeve...
Imam jaka prsa koja su sad jos i veća i to je onda problem. Sjećam se da sam za prošli porod kupila 2 nove i sve super..i onda dođem na porod (koji je bdw. bilo ranije ) i jedva si navucem na sebe u kabini 😂😂😂 a bile su xxl... 🙈
Pa nebi da mi se desi isto...
Hvala cure, evo spricam aquamaris i uzela sam sirup od sljeza 🙂.
Zana ajme ne mogu zamisliti. Ja sam imala virozu na početku trudnoće, dva dana povraćanja i mislila da ću umrijeti. I još uz sve to i radiš. Svaka čast.
Timi a vjerujem, potrese nas sve takva vijest, a posebice kad poznaješ dijete. Još sad u trudnoći sve emotivnije proživljavam. Super za head spa, to mi izgleda bas dobro, nisam nikad bila.
Mene danas užasno bolio donji dio trbuha skroz nisko, već sam se zabrinula i onda sam skužila da imam malu boksačicu u trbuhu 🤭. Skužila sam od jučer da se očito skroz zarotirala i promijenila položaj, do sad sam je osjećala desno i evo od jučer udara lijevo i danas je valjda udarala sve te organe dolje pa me bas boljelo. Očito se moram naviknuti na nove udarce 😅
Izdrzacu i mucnine i sve, kad smo vec uspjeli ostvariti trudnocu nakon toliko vremena i neuspjeha. Bitno da je bebac dobro i da bude sve u redu.
Da se i ja nadovezem na kilograme, ja imam od prije visak od nekih 6kg.
A sada u trudnoci sam na +2.
Kad mi nije muka apetit imam haos.
🧍42 sve u redu
🧚44 Endometrioza, prim.sterilitet AMH 1.37 ng/ml
- Pokusavamo od 2020.
- 2021 OP, Endometrioza, Miom, Polipi, Jajovodi OK.
- 08/2023 prirodna trudnoca, biohemijska
- 2022-2024 8 embrio transfera, svi negativni
2025 April Prag, donacija js
Mislim da već lagano možemo na temu spavacica za porod i dojenje 😂 ja se moram lagano početi spremati za nedaj Bože… Očito sam stare pobacala i sad tražim, ali nigdje ne nalazim provjereno da ima baš velike brojeve…
Imam jaka prsa koja su sad jos i veća i to je onda problem. Sjećam se da sam za prošli porod kupila 2 nove i sve super..i onda dođem na porod (koji je bdw. bilo ranije ) i jedva si navucem na sebe u kabini 😂😂😂 a bile su xxl… 🙈
Pa nebi da mi se desi isto…
Ja sam si gledala one frida mom, a i malo sam gledala od unabridged njene. Nisam pametna. Kao sve nesto mislim imam vremena.
👫
36/36
10/2024 biokemijska
Timi i Dona, mi smo baš tu negdje po danima, a vidim da već imate iskustvo prijašnjih trudnoća i da niste još skoro ništa kila dobile. Je li mojih +4 previše za sad? Kad se uglavnom najviše kg dobije? Voljela bih znati da malo pripazim ako treba jer dosta sam se opustila u zadnje vrijeme s pekarskim proizvodima i sladoledom 😔
To sve ovisi.. ja sam pocela dobivati nakon 24.tt svaki mjesec po 4kg.. i u prijasnjim trudnocama sam do 20.tt dobila 2kg, i onda do kraja jos sigurno 18kg.. ali, sad ne vjerujem da cu toliko dobiti, jer vise nemam 50kg, kao prije.. ali, nisam bila nigdje puna osim grudi i trbuh.. tako mi je i sada.. ostali dijelovi tijela su mi isti kao prije 🙈
Za prehranu, nisam u prve dvije trudnoce pazila, jela sam stalno nesto.. sad bas nemam apetita, jedem 3 puta dnevno- zitarice, povrce, meso, riba, grcki jogurt..voce tesko, i slatko me bas ne privlaci.. pijem samo vodu i ponekad mlijeko
M- 10.3.2019. 💙
M- 12.3.2021. ❤️
5.5.2025. ➕️🥰
Sortiraj odgovore
Najstariji