Zimske bebe 2025./2026. ❄️⛄️🎄🎁🤰🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • lamise38
    22. Srpanj 2025. 16:10

EllaMS

Mislim da zakon počinje vrijediti od 01.08. tako da ćemo te povećane isplate dobiti 17.09.
    Ali da sad bi trebalo biti povećanje.

Ja sam danas evo prvi put osjetila bebu, kliknuo me tri puta. Ja se rasplakala od sreće 🥰

Ne znam jesi već pisala,jel tebi posteljica  sprijeda? Ja evo iščekujem pokrete,iako mi se čini da je počelo lagano! Ma to je poseban osjećaj🥰

• lamise38
    22. Srpanj 2025. 16:14

Cure koje ćete imati malu razliku među djecom,kakva kolica planirate kupiti/imate?

EllaMS
    22. Srpanj 2025. 16:52

lamise38

EllaMS

Mislim da zakon počinje vrijediti od 01.08. tako da ćemo te povećane isplate dobiti 17.09.
    Ali da sad bi trebalo biti povećanje.

Ja sam danas evo prvi put osjetila bebu, kliknuo me tri puta. Ja se rasplakala od sreće 🥰

Ne znam jesi već pisala,jel tebi posteljica sprijeda? Ja evo iščekujem pokrete,iako mi se čini da je počelo lagano! Ma to je poseban osjećaj🥰

Je, sprijeda je. Bas sam se iznenadila, cijelo vrijeme iščekujem i onda sad napokon. Bas je poseban 🥰

👫
    36/36
    10/2024 biokemijska

Timi95
    22. Srpanj 2025. 17:20

Ja sad bas lezim i osjetim desno dole da se mrda.. ne vidi se preko trbuha, ali ja osjetim unutra 😍  
    Predivno je sve to, dok mi ne izbije sve organe 😅

M- 10.3.2019. 💙
    M- 12.3.2021. ❤️
    5.5.2025. ➕️🥰

• eni233
    22. Srpanj 2025. 17:21

Baš mi je drago da ste mi sve dobro i da vec osjecate svoje bebice.. ja isto jedva cekam da osjetim 🥰🥰 mene su danas mucnine satrale.. al dobro je dokle je bebica dobro i ja sam dobro 🥰❤️

👩35
    Pokušavamo od 08/2022
    Ciklusi 32/33
    Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
    AMH 23.19
    👨35
    Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
    10/2023 oligozoospermia
    12/2023 uredan spermiogram
    IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
    IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
    IVF 5/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
    IVF 6/2025 Vinogrdska ✅

• lamise38
    22. Srpanj 2025. 17:30

Timi95

Ja sad bas lezim i osjetim desno dole da se mrda.. ne vidi se preko trbuha, ali ja osjetim unutra 😍
    Predivno je sve to, dok mi ne izbije sve organe 😅

Hahaha a gle to je isto kao kad ti prvi put kažu mama,sva se rastopim,ali čim su malo veći i to mamkanje bude svaki tren više nije tako slatko🤣

• Tinchy300
    22. Srpanj 2025. 20:12

Pozdrav cure, ja sam dns imala pregled i sve je ok. Posteljica je iza. 
    Osjetim pokrete vec neko vrijeme. Sad me cak i udari pa se vidi i premo trbuba udarac. Bas je to brzo doslo. Mislim da mi tako nije bilo u prvoj trudnoci.

U biti sljedeci pregled je 25.8.
    Bitno da je sve ok.
    Cestitam na dobrim pregledima.

• mimica777
    22. Srpanj 2025. 20:13

EllaMS

mimica777

Pozdrav svima! Ne znam sjećate li me se, imala sam prije 2 mjeseca biokemijsku trudnoću. Naime, zanima me je li netko od vas koje ste prošle kroz biokemijsku trudnoću imao nakon toga anovulacijske cikluse? Od tada, moja oba ciklusa bila su anovulacijska i ne znam je li to u redu ili bih trebala kontaktirati ginekologinju. 🥺

Oprosti na pitanju, ali kako znaš da su anovulacijski? Ja sam nakon svoje, kad je krvarenje proslo otišla kod ginekologice i rekla mi je da sam ovulirala, što je mene iznenadilo jer je bilo bas brzo nakon. S tim da meni beta nije prešla 25, dakle bila je jako mala. Tada mi je ona rekla da je to ipak trudnoca i da su to hormoni i da sad mogu očekivati čudne cikluse. Iako ja bi na tvom mjestu otišla, bolje je provjeriti da je sve ok, pa si mirna.

Jer znam kako mi inače izgleda ovulacija i plodni dani. Konkretno na dan ovulacije imam školski iscjedak, točno kakav bi trebao biti i bol u jajnicima te nekoliko dana kreću boljeti grudi i bole točno do menstruacije. Takav mi je apsolutno svaki ciklus i imam vrlo uredne cikluse. Nažalost, zadnja dva mjeseca niti imam svoje klasične simptome plodnih dana niti pms-a... hvala ti na savjetu, evo nadat ću se ovaj mjesec da će se vratiti na staro, ukoliko ne otići ću na pregled. 😊

• donna9
    22. Srpanj 2025. 22:13

lamise38

Cure koje ćete imati malu razliku među djecom,kakva kolica planirate kupiti/imate?

Kolica - kod mene će biti razlika cca godinu dana. Beba je trenutno u Mast m2 (jako smo zadovoljni), za kišobran smo baš njih kupili jer za njih postoji twin adapter pa ću mlađem s 4-5 mjeseci kupiti ista takva i spajati po potrebi. Dok je mlađa beba skroz mala bit će u kolicima s košarom koja smo koristili za prvu bebu. Pa ću u šetnju uvijek s mužem ili sestrom ili kome već da pomogne gurati dvoja kolica. Ne pada mi napamet nešto pametnije. Gledala sam one neke kombinacije na kat, ali to mi se nekako ne sviđa. Ako ima netko bolji prijedlog, slušam🤣

Čestitam svim curama na urednim pregledima🥰. Bila sam i ja danas, sve je u redu, ja se super osjećam bez ikakvih simptoma i nisam dobila još ništa kila tako da top. Ono što sam prije mislila da su pokreti, izgleda da ipak nisu jer mi se poslije nisu ponavljali🤷 ljubomorna sam malo kako ih vi tako rano vidite i preko trbuha🤣 Ja sam ih u prvoj trudnoći vidjela izvanka tek tamo oko 30.tjedna i to nešto malo. Ne znam jel ih muž u cijeloj trudnoći tri puta uspio osjetiti.

💃ok 🤵oligoastheno/azoo
    05/24 - IVF/ICSI - Stigao dečko☺️
    05/25 ➕

• lamise38
    22. Srpanj 2025. 22:37

donna9

lamise38

Kolica - kod mene će biti razlika cca godinu dana. Beba je trenutno u Mast m2 (jako smo zadovoljni), za kišobran smo baš njih kupili jer za njih postoji twin adapter pa ću mlađem s 4-5 mjeseci kupiti ista takva i spajati po potrebi. Dok je mlađa beba skroz mala bit će u kolicima s košarom koja smo koristili za prvu bebu. Pa ću u šetnju uvijek s mužem ili sestrom ili kome već da pomogne gurati dvoja kolica. Ne pada mi napamet nešto pametnije. Gledala sam one neke kombinacije na kat, ali to mi se nekako ne sviđa. Ako ima netko bolji prijedlog, slušam🤣

Čestitam svim curama na urednim pregledima🥰. Bila sam i ja danas, sve je u redu, ja se super osjećam bez ikakvih simptoma i nisam dobila još ništa kila tako da top. Ono što sam prije mislila da su pokreti, izgleda da ipak nisu jer mi se poslije nisu ponavljali🤷 ljubomorna sam malo kako ih vi tako rano vidite i preko trbuha🤣 Ja sam ih u prvoj trudnoći vidjela izvanka tek tamo oko 30.tjedna i to nešto malo. Ne znam jel ih muž u cijeloj trudnoći tri puta uspio osjetiti.

Fora izgleda to sa twin adapterom,šteta što ergobaby metro to nema. Meni se tipična kolica za blizance ne sviđaju,sve mi je glomazno,eventualno one koja imaju adaptere za dodatno sjedalo pa još nekako,ali opet sva su baš skupa a pitanje koliko ću koristit,trebam roditi oko Božića,pitanje koliko ću u tome zimskom periodu uopce ići van tako sama s oboje. Neću kupovat ništa prije dok ne vidim situaciju kako ce biti. 
    Cure čestitam na dobrim pregledima!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.