Ja sad bas lezim i osjetim desno dole da se mrda.. ne vidi se preko trbuha, ali ja osjetim unutra 😍
Predivno je sve to, dok mi ne izbije sve organe 😅
Hahaha a gle to je isto kao kad ti prvi put kažu mama,sva se rastopim,ali čim su malo veći i to mamkanje bude svaki tren više nije tako slatko🤣
E moja mala je u fazi da me zove nekad imenom 😅😅 dok mali tatu zove stalno imenom 🫣
Kazem im kad krenu sa mama, da zovu malo tatu 🤣
M- 10.3.2019. 💙
M- 12.3.2021. ❤️
5.5.2025. ➕️🥰
Pozdrav jutros nakon obavljanja male nuzde pojavile se tri tockice svijetlo crvene krvi
Dali da idem odma tamo ili da pratim tijekom dana
Moze biti od odnosa ( od sinoc)?
jer me dosta u zadnje vrijeme odnos boli
Sve sa bebicom je do sada bilo u redu i sa mnom
Pregledi: 🤰🏻💗
24.7. Barrrbi, m_rosie, Paola_32, eni233
25.7. Ditaa
30.7. - Blondy
31.7. - Giovanna32
1.8. - Zeka26, Mokica
4.8. - peppao
14.8. - taratara25
20.8. - paula210
21.8. - Timi95
22.8. - bubica_0706
25.8. - Tinchy300
Termini:
m_rosie - 3.12. 🩷
Mokica - 3.12. 💙
Ditaa - 5.12. 💙
dea3 - 7.12. 💙
Tinchy300- 10.12. 🩷
Josipella2025 - 12.12.
EllaMS - 13.12 💙
taratara25 - 13.12. 🩷
Blondy - 23.12.
Makarena - 24.12. 🩷
mamacita - 24.12. 💙
jagoda20 - 31.12.
paula210 - 01.01. 💙
peppao - 4.1.
Paola32 - 9.1. 🩷
Ivis - 9.1. 🩷
Timi95 - 13.1. 🩷
anamarija8888 - 15.1. 💙
Faksimila - 17.1.
Barrrbi - 17.1. 🩷
bubica_0706 - 17.1. 🩷
riamaro - 27.1.
a2025 - 15.2.
Donna9
👫
36/36
10/2024 biokemijska
Pozdrav jutros nakon obavljanja male nuzde pojavile se tri tockice svijetlo crvene krvi
Koji si ti tjedan? Znam da je grozno vidjeti krv, toga se sve mi stalno pribojavamo, ali nema mjesta panici. Moguće da je i od odnosa. Ne znam da li si u mogućnosti da nazoveš svog ginekologa da se s njim savjetujes?
👫
36/36
10/2024 biokemijska
Pozdrav Lelaaaa, vjerujem da je sve ok, ali ja bih na tvom mjestu radije otišla provjeriti pa da budeš mirna. ❤️
Može biti od odnosa. Nisam uspjela popratiti koji si ti točno tjedan, ali meni je sad na zadnjem pregledu dr rekla da savjetuje da izbjegavam odnose jer mi je posteljica još uvijek nisko i može doći do krvarenja.
U prošloj trudnoći sam imala jednom isto tako nakon male nužde malo sukrvice oko 15-16 tt i odmah sam otišla i bilo je sve u redu, dr mi je rekla da je vjerojatno pukla neka zilica od rastezanja maternice jer je sve oko cerviksa jako prokrvljeno.
Vjerujem da je i kod tebe sve ok. Javi nam kako si.
10/2021 ❤️
01/2026 ❤️⏳
Pozdrav cure, posljednja dva dana imam jaku, bas tesko podnosljivu glavobolju. Dovedem se do toga da moram popit paracetamol iako ne pomogne bas uvijek. Glavobolja je pracena jakim mucninama i u konacnici i povracanjem.
Evo konkretno jutros me ne boli toliko glava, ali zato je mucina bas jaka, cak me i na wc vuce..
da li imate savjet kako ste se nosile da svim tim simptomima i da li vam je nesto olaksalo muke?
Hvala 🙈
Ako se ponovi tijekom dana otici cu kod ginekologa☺️
Trenutno sam 20+6
Curke, koje tablete za bolove smijemo u drugom tromjesecju i koliko dnevno?
Kolica-pricale ste za kolica sa djecom sa malom razlikom,meni ce biti razlika 15 mjeseci i jucer smo bas nasli na akciji slucajno buggy board za 60 eura(inace je po 120 sve sta sam gledala) i reko muzu ma kupuj odmah pa i ako se nece koristit dat cu nekome ili prodati,kupili smo univerzalni jer imam dvoja kolica(kosaru i onda sportska) i super mi je jer kad sjedi se moze drzati kao na biciklu a to za sjedenje se moze i maknuti pa moze samo i stajati😊
Meni je nisko posteljica,ali mi nista gin nije jucer spominjao da moram prestat trenirati ili nesto za odnose,rekao je da iduci put radilo vaginalno pa da cemo vidjeti i usce a i koliko je zapravo nisko jer se do tada jos uvijek moze i podici(tada cu biti 21+1)
Malo si razmisljam za tu posteljicu cijelo vrijeme i nadam se da ce sve biti okej i da je sve u granici normalne i da cu moci sve raditi idalje normalno,doduse nisam upoznata sa niskom posteljicom niti sam guglala pa ni ne znam nista o tome ali ja si odmah stvaram brigu u glavi🤯
💙
Doduse zasad mi je posteljica sa strane,nize tako mi je rekao i sad ne znam ni sama dal da smanjim treninge i sve oko male ili ne posto nije nista spominjao,ako ima koja kakav savjet,slusam🙏🏻
💙
Sortiraj odgovore
Najstariji