Cestitke curke na divnim vijestima 😊
Imam pitanje vezano za kozmetiku, imate li sta za preporuciti od dezodoransa, gelova za tusiranje, sampona itd ili ste nastavile sa onim sto inace koristite?
Ja sam pisala svoje iskustvo/osobno istraživanje što se kozmetike tiče na jednom ivf portalu pa baci oko, ako te zanima.
https://miraculum-ivf.com/ivf-pregnancy-safe-kozmetika-miraculum-ivf/
Čestitke na dobrim pregledima 🥰
Odlicno! Hvala ti!
Poliklinika IVF - ICSI 1/1
1. Trudnoća❤️
Pozdrav svima! Ne znam sjećate li me se, imala sam prije 2 mjeseca biokemijsku trudnoću. Naime, zanima me je li netko od vas koje ste prošle kroz biokemijsku trudnoću imao nakon toga anovulacijske cikluse? Od tada, moja oba ciklusa bila su anovulacijska i ne znam je li to u redu ili bih trebala kontaktirati ginekologinju. 🥺
Oprosti na pitanju, ali kako znaš da su anovulacijski? Ja sam nakon svoje, kad je krvarenje proslo otišla kod ginekologice i rekla mi je da sam ovulirala, što je mene iznenadilo jer je bilo bas brzo nakon. S tim da meni beta nije prešla 25, dakle bila je jako mala. Tada mi je ona rekla da je to ipak trudnoca i da su to hormoni i da sad mogu očekivati čudne cikluse. Iako ja bi na tvom mjestu otišla, bolje je provjeriti da je sve ok, pa si mirna.
👫
36/36
10/2024 biokemijska
Cestitke curke na divnim vijestima 😊
Imam pitanje vezano za kozmetiku, imate li sta za preporuciti od dezodoransa, gelova za tusiranje, sampona itd ili ste nastavile sa onim sto inace koristite?
Ja sam više-manje nastavila s onim što sam i inače koristila..
Za lice koristim Skintegru. Provjerila sam samo da su ti proizvodi koje inače koristim bez salicilne kiseline i retinoida (što jesu) i nastavila sam istu rutinu.
Za kosu koristim isto od Skintegre Skinlick šampon i masku, to iskreno nisam proučavala uopće samo sam nastavila koristiti.
Od dezodoransa koristim Wild već duže vrijeme i s tim sam isto nastavila. Naručila sam si još od Biljkoljupke Hygeu koja je 100% prirodna i pogodna za trudnice i dojilje, ali iskreno nisam se još usudila testirati ju izvan kuće po ovim vrućinama.
Gelove za tuširanje uglavnom koristim zajedno sa svojom curicom, uglavnom Mustelu, pa sam s tim i nastavila.
S njegom tijela sam baš loša u ovoj trudnoći, sjećam se da sam se u prvoj mackala i trackala tim kremicama protiv strija od početka. 🙈 Sad nikako da proučim malo te proizvode i sastave, zato riamaro hvala na super članku!
Što vi ostale koristite protiv strija?
10/2021 ❤️
01/2026 ❤️⏳
Pozdrav drage buduće mame, imate li možda info za naknadu komplikacija u trudnoći, dal se sigurno diže naknada?
Nemam vise snage raditi, sad sam 19+2, planiram od 28.7.otvoriti komplikacije pa čisto da se pripremim na financijski udar 🤣
29👸🏻36🤠 Pokusavamo od 10/2022
Ja - povišena anti-Tg - 385 uz uredan TSH, AMH 22.14 pmol/L, On - normozoospermija
Letrozol 5mg + ciljani odnosi 1-5./2024. ❌️❌️❌️
9/2024 pol ivf (Ovaleap,Cetrotide,Ovitrelle i Decapeptyl) 7❄️ freeze all blagi hiper
12/2024, 1/2025 FET 2 biokemijske (hcg 30)❌️
2/2025 histeroskopija✅️ - CD138✅️ Low NK cells
3/2025 FET pr ciklus - beta 10dnt 260 ➡️ 12dnt 725 ➡️ 16dnt 6600
Mislim da zakon počinje vrijediti od 01.08. tako da ćemo te povećane isplate dobiti 17.09.
Ali da sad bi trebalo biti povećanje.
Ja sam danas evo prvi put osjetila bebu, kliknuo me tri puta. Ja se rasplakala od sreće 🥰
👫
36/36
10/2024 biokemijska
Koristim sve kao i inace. Melen i A- Dermu za tusiranje, piling od kave i cokolade.. za kosu sve normalno..cak imam maske u boji jer sam bakrena, ulje za tjemen od ruzmarina i mente.. sa suncanje sve kao i inace.. stick, kreme, parfeme.. ne opterecujem se s tim.. serum, kreme za lice, spf.. cak imam piling od retinola, njega jednom u 2tj..
Bas sam si chill sto se tice svega 😀
M- 10.3.2019. 💙
M- 12.3.2021. ❤️
5.5.2025. ➕️🥰
Mislim da zakon počinje vrijediti od 01.08. tako da ćemo te povećane isplate dobiti 17.09.
Ja sam danas evo prvi put osjetila bebu, kliknuo me tri puta. Ja se rasplakala od sreće 🥰
Pitanje, isplate za komlikacije se isplacuju 17og u mj?
👩❤️👨2013
Spontani 6/2021 💔
➕11.06.
UZV ⏳27.06. 6+5🐣
UZV ⏳ 06.08. 12+5 🐣🥹
Sljedeci UZV ⏳ 04.09.
Due date 🙏🏻🙏🏻 13.02. 🙏🏻🙏🏻
Pitanje, isplate za komlikacije se isplacuju 17og u mj?
Tako je, ja sam na komplikacijama od svibnja, i do sad sam imala dvije isplate, obje su bile 17tog
👫
36/36
10/2024 biokemijska
Kozmetika-sto se tice toga koristim sve kao i prije,prije nekih 2 tj sam se pocela redoivto trackati uljima za strije i kremicama
Bila sam na pregledu,sve je okej,pomaknut je termin ipak nazad na 1.1,i potvrdeno je da je decko💙iduci pregled 20.8. gdje cemo raditi i anomaly scan
Pokreti bebe-ja ga sve cesce osjetim,neki dan sam uspjela i preko trbuha malo osjetiti kako lupka
💙
Sortiraj odgovore
Najstariji