Mislim da zakon počinje vrijediti od 01.08. tako da ćemo te povećane isplate dobiti 17.09.
Ali da sad bi trebalo biti povećanje.
Ja sam danas evo prvi put osjetila bebu, kliknuo me tri puta. Ja se rasplakala od sreće 🥰

👫
36/36
10/2024 biokemijska
Koristim sve kao i inace. Melen i A- Dermu za tusiranje, piling od kave i cokolade.. za kosu sve normalno..cak imam maske u boji jer sam bakrena, ulje za tjemen od ruzmarina i mente.. sa suncanje sve kao i inace.. stick, kreme, parfeme.. ne opterecujem se s tim.. serum, kreme za lice, spf.. cak imam piling od retinola, njega jednom u 2tj..
Bas sam si chill sto se tice svega 😀

M- 10.3.2019. 💙
M- 12.3.2021. ❤️
5.5.2025. ➕️🥰
Mislim da zakon počinje vrijediti od 01.08. tako da ćemo te povećane isplate dobiti 17.09.
Ja sam danas evo prvi put osjetila bebu, kliknuo me tri puta. Ja se rasplakala od sreće 🥰
Pitanje, isplate za komlikacije se isplacuju 17og u mj?
👩❤️👨2013
Spontani 6/2021 💔
➕11.06.
UZV ⏳27.06. 6+5🐣
UZV ⏳ 04.09. 16+6 🥰 sin 🩵
UZV 3D/Anomaly ⏳ 02.10. 🤰🏼🙏🏻
UZV ⏳ 30.10. bebac 860g 🩵
⌛️ OGGT test 31.10. gestacijski dijabetes, nataste 5.6
UZV ⌛️ 27.11. 🥰🤰🏼🩵
Sljedeci UZV ⌛️ 29.12.
Due date ⌛️🩵 13.02.
Pitanje, isplate za komlikacije se isplacuju 17og u mj?
Tako je, ja sam na komplikacijama od svibnja, i do sad sam imala dvije isplate, obje su bile 17tog

👫
36/36
10/2024 biokemijska
Kozmetika-sto se tice toga koristim sve kao i prije,prije nekih 2 tj sam se pocela redoivto trackati uljima za strije i kremicama
Bila sam na pregledu,sve je okej,pomaknut je termin ipak nazad na 1.1,i potvrdeno je da je decko💙iduci pregled 20.8. gdje cemo raditi i anomaly scan
Pokreti bebe-ja ga sve cesce osjetim,neki dan sam uspjela i preko trbuha malo osjetiti kako lupka

💙
Ne znam jesi već pisala,jel tebi posteljica sprijeda? Ja evo iščekujem pokrete,iako mi se čini da je počelo lagano! Ma to je poseban osjećaj🥰

Cure koje ćete imati malu razliku među djecom,kakva kolica planirate kupiti/imate?

Ne znam jesi već pisala,jel tebi posteljica sprijeda? Ja evo iščekujem pokrete,iako mi se čini da je počelo lagano! Ma to je poseban osjećaj🥰
Je, sprijeda je. Bas sam se iznenadila, cijelo vrijeme iščekujem i onda sad napokon. Bas je poseban 🥰

👫
36/36
10/2024 biokemijska
Ja sad bas lezim i osjetim desno dole da se mrda.. ne vidi se preko trbuha, ali ja osjetim unutra 😍
Predivno je sve to, dok mi ne izbije sve organe 😅

M- 10.3.2019. 💙
M- 12.3.2021. ❤️
5.5.2025. ➕️🥰
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji