Zimske bebe 2025./2026. ❄️⛄️🎄🎁🤰🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mamacita
    15. Srpanj 2025. 13:13

Makarena

mamacita

Čestitam cure na odlicnim pregledima🙏🏼💙💜
    Ja sam toliko nervozna jer mi je kontrola prekosutra, iako bi vec mogla reci da je sutra kad je uskoro ponoc🤣
    Ne zivim, samo cekam srijedu i da mi kaze da je sve dobro…
    Vec mi u glavi svasta prolazi, strasno, strah me…
    Jos i briseve opet radimo na ureaplazmu…Toliko sam osjetljiva, samo placem…🙃Inace sam bas osjetljiva po prirodi i na sve bi mogla zaplakat, ali ovi hormoni su me iznenadili jos dodatno🤣
    A sto se tice kilaze, bila sam smrsavila 3kg i eto vratila ih🤣 sad imam 79, ali ja sam 180cm visoka..

Ja sam isto 180cm i evo sad 79kg. Meni su ove kile užas, osjećam se ko kit, cijela sam si teška i jedva ih nosim, a šta će tek biti. Prošlu trudnoću sam imala i vise kg u ovom tjednu, ali se sad bas grozno osjećam 🙈.

Paula ja nemam problem s mučninama, tartufe obožavam i mogla bih ih inače jesti dan i noć, ali evo u trudnoći ih ne mogu ni pomirisati, meni isto ne sjednu najbolje na zeludac.

Ja inace uvijek imam oko 75kg, i ja se isto osjecam ko kit🤯 bas mi nekak tesko i sam spavam, ali dobro proci će valjda🤣🤣jedva cekam da mi se vrati energija, sad nemam snage otici do trgovine..

Ja hvala bogu vise nemam mucnine kao sto sam imala.🙏🏼Ujutro me uhvati, ali cim pojedem nesto super je, ne smijem odgodit dorucak od budenja ni 5min inace sam nadrapala🤣 takoder imam hranu koju moram izbjegavat jer mi isto tak tesko sjedne na zeludac i sam se patim onda, a to ne zelim…😒

Mucnine prosle, ali zato umor je nenormalan😔

• Paola_32
    15. Srpanj 2025. 14:40

I ja se pridružujem curama od 160 cm 😁 Trenutno imam 59 kg, dobila sam dvije kile do sad, ali inače moja kilaža prije je bila uvijek oko 52 kg i tako sam se najbolje osjećala. Onda sam nakon spontanog došla do 60 i tu sam se već osjećala dosta deblje i krenula malo paziti na prehranu i sad sam krenula u trudnoću sa 57.
    Moram vam reći jednu zanimljivost, inače pazim već neko vrijeme na laktozu jer mi je smetala pa sam pila zobeno mlijeko, pudinge i maslace bez laktoze i slično i otkad je jako vruće, jede mi se stalno sladoled koji prije moja crijeva nisu podnosila i sad baš ništa, mogu ga normalno jesti. Znam da nije zdravo, ali uzmem jedan dnevno maksimalno jer dok su vrućine, nemam baš biti apetita za nešto drugo osim hladnih sladoleda i lubenica. Navečer se tek apetit otvori 😁 Isto sam sretna jer su mučnine nestale, više mi niti mirisi tako ne smetaju. Samo nesanica i dalje, a sad je još i gore jer kao da mi je veći pritisak na mjehur pa i kad zaspim, evo ti buđenja zbog odlaska na wc, valjda kako beba raste. 🤗
    Čini mi se da uskoro više neću moći sakriti trbuščić, sad sam sigurna da nije samo do nadutosti, iskočio je lagano van i neke majice su mi postale tijesne. Sad moram u šoping po broj veće 😁 A i čeka me kupovina novih grudnjaka, evo meni su dosta narasla prsa i sad se baš pitam ako je to to ili će još rasti? Došla sam s c na d košaricu i nisam sigurna dali da kupim d ili možda ipak još jedan broj veće. Cure kojima je ovo druga trudnoća, kakva su vam iskustva? 

🙋🏻‍♀️ 35, antifosfolipidni sindrom
    08/2024 spontani 5+6 💔
    28. 4. 2025. ➕ 🥰 🙏
    14. 5. 2025. prvi UZV, 5+5, imamo ❤️ 🤗

Blondy
    15. Srpanj 2025. 14:44

Paola_32

I ja se pridružujem curama od 160 cm 😁 Trenutno imam 59 kg, dobila sam dvije kile do sad, ali inače moja kilaža prije je bila uvijek oko 52 kg i tako sam se najbolje osjećala. Onda sam nakon spontanog došla do 60 i tu sam se već osjećala dosta deblje i krenula malo paziti na prehranu i sad sam krenula u trudnoću sa 57.
    Moram vam reći jednu zanimljivost, inače pazim već neko vrijeme na laktozu jer mi je smetala pa sam pila zobeno mlijeko, pudinge i maslace bez laktoze i slično i otkad je jako vruće, jede mi se stalno sladoled koji prije moja crijeva nisu podnosila i sad baš ništa, mogu ga normalno jesti. Znam da nije zdravo, ali uzmem jedan dnevno maksimalno jer dok su vrućine, nemam baš biti apetita za nešto drugo osim hladnih sladoleda i lubenica. Navečer se tek apetit otvori 😁 Isto sam sretna jer su mučnine nestale, više mi niti mirisi tako ne smetaju. Samo nesanica i dalje, a sad je još i gore jer kao da mi je veći pritisak na mjehur pa i kad zaspim, evo ti buđenja zbog odlaska na wc, valjda kako beba raste. 🤗
    Čini mi se da uskoro više neću moći sakriti trbuščić, sad sam sigurna da nije samo do nadutosti, iskočio je lagano van i neke majice su mi postale tijesne. Sad moram u šoping po broj veće 😁 A i čeka me kupovina novih grudnjaka, evo meni su dosta narasla prsa i sad se baš pitam ako je to to ili će još rasti? Došla sam s c na d košaricu i nisam sigurna dali da kupim d ili možda ipak još jedan broj veće. Cure kojima je ovo druga trudnoća, kakva su vam iskustva?

Kupi broj vece, narast ce ti kad dode mlijeko. Ja nosim hmove grudnjake bez prekida od prve teudnoce pa kroz dojenje i sad opet ovu trudnocu. Uzmi i broj veci opseg, ne samo kosarice. Bar je meni tako udobnije 😅

Timi95
    15. Srpanj 2025. 15:35

Ja sam 164cm, uvijek sam imala oko 54kg, ali sad kako treniram mi se povecala misicna masa pa sam dosla do 59kg.. varirala sam 57kg-59kg..

E sise ce ti jos rasti, pogotovo kad rodis.. ja tad planiram nositi potkosulje za dojenje, bez ikakvog grudnjaka, jer samo smeta.. srecom da ce biti zima i necemo toliko ici okolo, tako da cu dan provesti u pidzami 😅 barem vecinu dana.. vec se vidim na sta ce to lici 🙈

M- 10.3.2019. 💙
    M- 12.3.2021. ❤️
    5.5.2025. ➕️🥰

• paula210
    15. Srpanj 2025. 16:15

Ja sam isto 160cm i idealna kilaza mi je 57 onda sam si bas zadovoljna sa svime,iznad toga mi se vec trbuscic pocinje stvarati s to ne volim,idalje mogu trenirati i treniram normalno kao i prije,ja sam prije prve trudnoce smrsavila na 52 kile slucajno sasvim i onda ostala trudna i eto kad dam rodila vratila se na 52 i uspjela se zdebljati do 53,5 i tu stojim(dojenje utjece valjda da se ne mogu zdebljati)tako da sam i na zadnjem pregledu bila na 53,5 a sada cemo vidjeti mislim da sam ipak dobila sada kilu do dvije sto mi je okej jer cu na pregledu taman uci u 5 mj,ali def se ne zelim previse udebljati

peppa0
    15. Srpanj 2025. 16:27

Timi95

Ja sam 164cm, uvijek sam imala oko 54kg, ali sad kako treniram mi se povecala misicna masa pa sam dosla do 59kg.. varirala sam 57kg-59kg..

E sise ce ti jos rasti, pogotovo kad rodis.. ja tad planiram nositi potkosulje za dojenje, bez ikakvog grudnjaka, jer samo smeta.. srecom da ce biti zima i necemo toliko ici okolo, tako da cu dan provesti u pidzami 😅 barem vecinu dana.. vec se vidim na sta ce to lici 🙈

Kako stavis jastucice u podkosulju da se drze? Imaju ono ljepilo, al meni se to nije drzalo.
    Ja bez grudnjaka nisam mogla, mozda nisam skuzila taktiku. Jer meni konstantno curi mlijeko dok dojim. Nije ono samo na pocetku, nego cijeli staz 😅 tako da ja bez tih jastucica ne mogu zivjeti. S tim da su mi jednokratni najbolji, ima i onih perivih, ali oni kad se namoce - ostanu mokri i meni to jako smeta i izgleda mi kao plodno tlo za gljivice. Tako da sam ja probala i prekrizila te perive. 

Timi95
    15. Srpanj 2025. 17:01

peppa0

Timi95

Kako stavis jastucice u podkosulju da se drze? Imaju ono ljepilo, al meni se to nije drzalo.
    Ja bez grudnjaka nisam mogla, mozda nisam skuzila taktiku. Jer meni konstantno curi mlijeko dok dojim. Nije ono samo na pocetku, nego cijeli staz 😅 tako da ja bez tih jastucica ne mogu zivjeti. S tim da su mi jednokratni najbolji, ima i onih perivih, ali oni kad se namoce - ostanu mokri i meni to jako smeta i izgleda mi kao plodno tlo za gljivice. Tako da sam ja probala i prekrizila te perive.

Nisam ih koristila, samo sam mjenjala potkosulju.. meni su se ti jastucici ljepili za bradavicu, a vec sam imala rane i to me uzasno bolilo.. na pocetku mi je stalno curilo mlijeko, cak i kad sam nosila bebu 😅 kasnije sve manje.. 

M- 10.3.2019. 💙
    M- 12.3.2021. ❤️
    5.5.2025. ➕️🥰

• Paola_32
    15. Srpanj 2025. 17:22

Super, hvala cure. Onda kupujem veću košaricu i opseg. Inače sam uvijek imala 75 pa sam jedva našla grudnjak c ili d, bilo bi super ako će sad biti 85 jer je veći izbor.
    Nisam pisala koji dan i tek sad vidim kako sam dugu poruku ostavila prije 🫣

🙋🏻‍♀️ 35, antifosfolipidni sindrom
    08/2024 spontani 5+6 💔
    28. 4. 2025. ➕ 🥰 🙏
    14. 5. 2025. prvi UZV, 5+5, imamo ❤️ 🤗

• lamise38
    15. Srpanj 2025. 18:46

Ajme cure super na dobrim kilažama,ja sam nekad prije prve trudnoće imala 49,i to je bilo baš premalo,ali eto nikad ispod 58 nakon trudnoća nisam bila i baš teško kod mene to ide,moram imati full disciplinu i vježbati. Definitivno ću paziti ostatak trudnoće i pokušati se dovest u redu nakon poroda,s obzirom da će mali imati tek godinu i par mjeseci možda mi on pomogne u gubljenju kila🤣

Timi95
    15. Srpanj 2025. 19:21

Nego, kakav iscjedak imate? Moji je gusci, sluzav i bas ga dosta ima..
    Da li vam se cesto piski? Imam osjecaj da piskim svakih 45 min.. cim malo osjetim, odmah moram piskiti.. nocu me to nervira, jer piskim svakih 2h 🙄

M- 10.3.2019. 💙
    M- 12.3.2021. ❤️
    5.5.2025. ➕️🥰

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.