Pregledi: 🤰🏻💗
9.7. - eni233, Paola_32
10.7. - Makarena
11.7. - Giovanna32
14.7. - jagoda20, Mokica
16.7. - mamacita
17.7. m_rosie
18.7. - Timi95, riamaro
21.7. - taratara25, bubica_0706
22.7. - paula210, anamarija8888, Tinchy300
24.7. Barrrbi, m_rosie
30.7. - Blondy
1.8. - Zeka26
4.8. - peppao
Termini:
m_rosie - 3.12. 🩷
Mokica - 3.12.
Ditaa - 5.12. 💙
dea3 - 7.12.
Tinchy300- 10.12. 🩷
Josipella2025 - 12.12.
EllaMS - 13.12 💙
taratara25 - 13.12. 🩷
Blondy - 23.12.
Makarena - 24.12.
paula210 - 27.12.
mamacita - 28.12.
jagoda20 - 31.12.
peppao - 4.1.
Paola32 - 9.1. 🩷
Ivis - 9.1.
Timi95 - 13.1. 🩷
Faksimila - 17.1.
Barrrbi - 17.1.
bubica_0706 - 17.1. 🩷
riamaro - 27.1.
a2025 - 15.2.
Donna9 - 💙
Ivis isto ceka curicu 😍
M- 10.3.2019. 💙
M- 12.3.2021. ❤️
5.5.2025. ➕️🥰
Drage cure,
nadam se da ste dobro i da koliko-toliko podnosite ove vrućine i sparinu. Dosad sam se javila samo jednom ovdje, ali redovito vas pratim i čitam.
Danas sam 12+0, termin mi je 13.1., a jučer mi je stigao nalaz NIFTY testa – čekamo dječaka, low risk, i jako smo sretni! 🩵 Svi ostali nalazi zasad su uredni i iskreno se nadam da će tako i ostati dalje.
Ono što me ovih dana muči su migrene s aurom. Inače ih imam i prije trudnoće pa mi to nije nova pojava, ali me uznemirilo što sam ih imala u nedjelju i sad opet danas. Vjerujem da ima veze s ovom vremenskom promjenom – tlak, sparina i vlaga me baš izmore – ali svejedno se uplašim svaki put kad mi krene točka ispred oka, treperenje vida i nakon toga glavobolja koja zna potrajati dan-dva.
Zanima me ima li još neka među vama iskustva s tim u trudnoći? I ako da, što vam pomaže da si olakšate?
Danas ću otići i do svoje doktorice opće prakse, da mi barem izmjeri tlak i kaže svoje mišljenje – da se malo smirim.
Puno vas pozdravljam i šaljem snage svima koje se ovih dana ne osjećaju najbolje ❤️
Drage cure,
nadam se da ste dobro i da koliko-toliko podnosite ove vrućine i sparinu. Dosad sam se javila samo jednom ovdje, ali redovito vas pratim i čitam.
Danas sam 12+0, termin mi je 13.1., a jučer mi je stigao nalaz NIFTY testa – čekamo dječaka, low risk, i jako smo sretni! 🩵 Svi ostali nalazi zasad su uredni i iskreno se nadam da će tako i ostati dalje.
Ono što me ovih dana muči su migrene s aurom. Inače ih imam i prije trudnoće pa mi to nije nova pojava, ali me uznemirilo što sam ih imala u nedjelju i sad opet danas. Vjerujem da ima veze s ovom vremenskom promjenom – tlak, sparina i vlaga me baš izmore – ali svejedno se uplašim svaki put kad mi krene točka ispred oka, treperenje vida i nakon toga glavobolja koja zna potrajati dan-dva.
Zanima me ima li još neka među vama iskustva s tim u trudnoći? I ako da, što vam pomaže da si olakšate?
Danas ću otići i do svoje doktorice opće prakse, da mi barem izmjeri tlak i kaže svoje mišljenje – da se malo smirim.
Puno vas pozdravljam i šaljem snage svima koje se ovih dana ne osjećaju najbolje ❤️
Cestitam na deckicu i da je sve u redu 🥰
Meni je termin 13.1., ali sam po M 13.tt 🙈
Imam ja migrene sa aurom od svoje 12-te godine..
U prvoj trudnoci su dosle par puta, ali se znalo desiti da ih imam 2 dana za redom.. prosle su nakon 12.tt
U drugoj trudnoci sam ih imala od 6.tt do 13.tt svakih 4 dana i odjednom prestale..
Sada sam imala samo 2 puta i to je bila nedjelja pa srijeda i to je to.. ali to pripisujem tome sto sam stavila botox u celo prije trudnoce i tako se migrene smanjuju..
Tako da ti je to normalno. Ja pijem Brufen 600mg ili Oki cim mi krene aura.. ginekolog je rekao da mogu, samo ne u zadnjem tromjesjecju.. mozes i Normabel da ti se tijelo opusti i da spavas..
M- 10.3.2019. 💙
M- 12.3.2021. ❤️
5.5.2025. ➕️🥰
U prvoj trudnoci su dosle par puta, ali se znalo desiti da ih imam 2 dana za redom.. prosle su nakon 12.tt
U drugoj trudnoci sam ih imala od 6.tt do 13.tt svakih 4 dana i odjednom prestale..
Sada sam imala samo 2 puta i to je bila nedjelja pa srijeda i to je to.. ali to pripisujem tome sto sam stavila botox u celo prije trudnoce i tako se migrene smanjuju..
Tako da ti je to normalno. Ja pijem Brufen 600mg ili Oki cim mi krene aura.. ginekolog je rekao da mogu, samo ne u zadnjem tromjesjecju.. mozes i Normabel da ti se tijelo opusti i da spavas..
Hvala na čestitkama i lijepim željama, stvarno si me sada umirila ovime što si napisala.
Ja također imam migrene s aurom od 12. godine, dakle već 20 godina, ali otprilike 2-3 puta godišnje, a ostalo budu obične glavobolje.
Meni su rekli da ne smijem piti ibuprofen nikako, nego samo paracetamol koji mi nekako nije tako dobar za bolove, ali što mogu.
Mislim da je za sve kriva ova promjena vremena i sparina i stvarno imam osjećaj kao da u Zagrebu ništa nije osvježilo nego mi je još teže podnositi ovu sparinu. Svejedno ću otići do dr da mi makar izmjeri tlak, mislim da ću biti mirnija.
Hvala na čestitkama i lijepim željama, stvarno si me sada umirila ovime što si napisala.
Ja također imam migrene s aurom od 12. godine, dakle već 20 godina, ali otprilike 2-3 puta godišnje, a ostalo budu obične glavobolje.
Meni su rekli da ne smijem piti ibuprofen nikako, nego samo paracetamol koji mi nekako nije tako dobar za bolove, ali što mogu.
Mislim da je za sve kriva ova promjena vremena i sparina i stvarno imam osjećaj kao da u Zagrebu ništa nije osvježilo nego mi je još teže podnositi ovu sparinu. Svejedno ću otići do dr da mi makar izmjeri tlak, mislim da ću biti mirnija.
To je migrena povezana sa hormonima..
Ja imam od Justa etericno ulje pa si to mazem po celu kad me boli.
A kod vas sparno, kod nas u Istri je bas frisko, puse bura..
Idi da. Ja imam doma tlakomjer, tlak 85/45 😮💨
M- 10.3.2019. 💙
M- 12.3.2021. ❤️
5.5.2025. ➕️🥰
Pregledi: 🤰🏻💗
9.7. - eni233, Paola_32
10.7. - Makarena
11.7. - Giovanna32
14.7. - jagoda20, Mokica
16.7. - mamacita
17.7. m_rosie
18.7. - Timi95, riamaro
21.7. - taratara25, bubica_0706
22.7. - paula210, anamarija8888, Tinchy300
24.7. Barrrbi, m_rosie
30.7. - Blondy
1.8. - Zeka26
4.8. - peppao
Termini:
m_rosie - 3.12. 🩷
Mokica - 3.12.
Ditaa - 5.12. 💙
dea3 - 7.12.
Tinchy300- 10.12. 🩷
Josipella2025 - 12.12.
EllaMS - 13.12 💙
taratara25 - 13.12. 🩷
Blondy - 23.12.
Makarena - 24.12.
paula210 - 27.12.
mamacita - 28.12.
jagoda20 - 31.12.
peppao - 4.1.
Paola32 - 9.1. 🩷
Ivis - 9.1. 🩷
Timi95 - 13.1. 🩷
Faksimila - 17.1.
Barrrbi - 17.1.
bubica_0706 - 17.1. 🩷
riamaro - 27.1.
a2025 - 15.2.
Donna9 - 💙
👫
36/36
10/2024 biokemijska
Jeste li vec kupile sto za bebu?
Meni danas aplikacija kaze okruglih 100 dana trudnoce pa sam obavila prvu vecu narudzbu i baas sam sretna jer dosad nisam nista kupila bas za bebu (sebi nesto trudnicko jesam) 😁
Meni danas aplikacija kaze okruglih 100 dana trudnoce pa sam obavila prvu vecu narudzbu i baas sam sretna jer dosad nisam nista kupila bas za bebu (sebi nesto trudnicko jesam) 😁
Ja nisam ništa, druga mi je beba, čekam da saznamo spol. Ako ce biti djevojcica onda cu obaviti neki shopping, ako je decko sve imam 😂😂😂
Ja sam i u prvoj trudnoci sve kupovala kasnije, i naravno svega previse. Sad sam pametnija 🙈 a bas se sjecam kad je stigla prva odjeca, to je sve tako maleno 🤭🤭
Sad cu kupiti njihaljku jedino, baby bjorn ili ergobaby
Još ništa. Ja bi u četvrtak trebala ući u 19-ti tjedan. I plan je tek 01.09. početi s kupnjom, s tim da je meni prva beba i nemam apsolutno ništa. I da do 01.11. sve bude spremno ako negdje nešto slučajno vidim, napravim screen. Tako da još nisam počela ni gledati
Ja imam dosta stvari od brata, tipa kolica 3u1, krevetić, ugl to osnovno. Imam neki popis sta bi još htjela. Onu twistskahe kadicu, ormarić za predviđanje itd. Ali nisam to još ništa krenula. Osobito robicu, kako je zimska beba čini mi se da ce biti bolji izbor na jesen. Uzela sam si gnijezdo, jastuk za nošenje, neke sitnice jer nisam mogla odoljeti da bas nista ne uzmem. Ali baš se veselim tim kupovinama
👫
36/36
10/2024 biokemijska
Sortiraj odgovore
Najstariji