Barbiii cestitam na curici, Lelo cestitke na decku ♥️
Btw kako pripaziti u trudnoći na kilažu? Ne znam je li to samo u prvom tromjesečju, ali ja ne mogu bit gladna, odmah mi pozlije. Jedem relativno zdravo i raznovrsno, ne jedem slatko osim voća, ali ako ne unesem određenu količinu proteina recimo, krenem se trest, preznojavat i sl.
5kg u plusu za sad 😅
👩🏽 29 🧔🏽♂️ 31 👦🏽 🩵
riamarro@hotmail.com
Barrrbi, Lelaaa cestitam ❤️
Barbiiicestitam na curici,Lelocestitke na decku ♥️
Btw kako pripaziti u trudnoći na kilažu? Ne znam je li to samo u prvom tromjesečju, ali ja ne mogu bit gladna, odmah mi pozlije. Jedem relativno zdravo i raznovrsno, ne jedem slatko osim voća, ali ako ne unesem određenu količinu proteina recimo, krenem se trest, preznojavat i sl.
5kg u plusu za sad 😅
2023. M 🎀🧸
2025. S 👸🏻🪐
Natipkala cijeli post i nije se poslalo 🙄. Ne znam kako paziti oko kila na tvom mjestu, ako jedeš tako zdravo i raznovrsno, ja se ne bih brinula. Jednostavno ti tako tijelo reagira. Ja svaki dan pojedem pekaru i neku glupost navečer i +3 sam u plusu, s tim da sam te kile dobila ima 3 dana, bas sam odjednom buknula, osjećam se ko kit i jedva sad nosim ove kile. U prvoj trudnoći sam se u korizmi odrekla slatkog i grickalica i gubila kile iako sam bila 7. mjesec trudnoće. Ti samo nastavi jesti, pogotovo ako ti je loše ako ne pojedeš, tijelo ti traži i nemoj mu uskraćivati ☺️
2023. M 🎀🧸
2025. S 👸🏻🪐
Bok drage trudnice,nadam se da ste dobro. Meni se energija dosta vratila pa sam baš aktivna zadnjih dana,konačno imam snage i počistit i prošetat i sve obavit🫠
Baš mi leti vrijeme ko ludo i ne mogu vjerovati da još nepuna 3 tjedna i već pola trudnoće iza mene. Ja sam na nekih +3 kile,ali morala sam izbacit sve pekarsko i kruh jer sam primjetila da baš previše pojedem a kile idu. Tako da sam sigurno bila i na više od te 3 kile u plusu ali kako sam počela paziti i zdravije i pametnije jest malo je otišlo dolje. Nebi to meni previše brinulo ali sam sklona dobivanju kila a nisam izgubila ni od prošle trudnoće tako da sam baš ušla u trudnoću sa dosta kila viška😵💫

Cestitam na curici i deckicu❤️💙
Mene bas zanima dali sam ja ista dobila,prosli pregled sam i dalje bila na 0,proslu trudnocu sam dobila 12 kila ali sve je doslovno bilo u trbuhu,cim sam se porodika iduci dan na vagi kilaza kao i prije trudnoce,tako da se isto nadam da ce i sada biti makar jedem puno vise nego u prvoj trudnoci,pa sam dosta i pripazila na prehranu i nadam se da nece biti previse kila,jer cu imati trbuh do zuba kad ce mi mala poceti trckarati i morat cu trcat za njom pa da mi je lakse

💙
Evo i ja sam danas s pregleda, uglavnom sve je super zasad, beba je 450gr teška 🥲 ostale je sve kako treba biti ☺️ idući pregled 1.8.. s obzirom da ja idem na GO, i onda on dogovorili smo se da ćemo napraviti koji dan ranije pregled.
S kilama sam još uvijek na pozitivnoj 0. Doduše ja nosim udlage na zubima, pa mi se neda to skidati i stavljati 10x na dan. Inače mi želja za gricnuti nešto dođe bas često 🙂

Evo mene sa pregleda sve je u najboljem redu🩵
Ja sam isto +5 kg
Ovaj mjesec 4 kile dobila
Morat cu pripaziti
Beba je duga cca 24 cm vec

23 🧍🏼♀️30🧍🏻
Cestitam cure na super pregledima ❤️ bas je lijepo kad se ovako zaredaju dobre vijesti ☺️ ne mogu vjerovati da su neke već na korak do pola trudnoće, meni ova trudnoća bas brzo prolazi
2023. M 🎀🧸
2025. S 👸🏻🪐
Hvala Makarena, probat ću još ugljikohidrate eventualno smanjiti na minimalno 🙈 sa svojih 160 cm mi ne treba puno kg da izgledam kao loptica 😅
Cure čestitam na odličnim pregledima! ♥️✨
👩🏽 29 🧔🏽♂️ 31 👦🏽 🩵
riamarro@hotmail.com
Cestitam na super pregledima ❤️💙
Eh, ja sam sa 59kg na 58kg.. s tim da mi je trbuh kao u 6.mj trudnoce, a sise sa 75B na 85C 🤣🤣 inace sam i u prve dvije trudnoce dobivala samo trbuh i sise, ali sa 48kg sam bila dosla na 72kg 🙈
Sad eto, opet to dvoje raste, ali puno vise nego prije, sad mi je tek nakon 5.mj krenulo to sve..
Jedem, naravno, slatko ne mogu bas, samo sladoled.. slano jedem, ali vise kuhano.. imam jos mucnine i onaj gorak okus u ustima. Probudim se dobro i cim nesto pojedem mi je taj gadni okus.. smeta mi przeno, masno, mljeveno (osim puretine), cesnjak, mogu reci grickalice, kruh, sve sto je intenzivno, slatko da ne pricam 🤮 sinoc sam povracala.. pojela sam malo nutele popodne sa kruhom i odmah povracanje.

M- 10.3.2019. 💙
M- 12.3.2021. ❤️
5.5.2025. ➕️ 🥰
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji