Cure ja obavila pregled i sve je u najbolje redu , imamo ❤️ Za sad izgelda kao jedna super školska trudnoća 🥰🥹
👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
AMH 23.19
Jajovodi prohodni
👨34
Krvna slika uredna
Urinokultura uredna
Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
10/2023 oligozoospermia
12/2023 uredan spermiogram
IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 5/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 6/2025 Vinogrdska, 1 jajna satnica , 1 oplođena
9.6.2025- ET
1. Beta -570.1
2..Beta -2244.0
9.7. Uvz- imamo ❤️
Čestitam eni 🥰
Mogu misliti koje ti je uzbuđenje bilo danas. Bas sam sretna zbog tebe 🩷
👫
36/36
10/2024 biokemijska
Cestitam na deckicu i dobrim rezultatima 🥰
E ovako, za prvo dvoje sam imala kolica i jaje Peg Perego book 51, e sad biram između Cybex Balios,Nune i PP veloce, jaje cu sigurno uzeti Cybex cloud G, ima lezeci polozaj i ide do 13kg i 87cm, sto je do cca 2god. Imam krevetic, ali mi ne stane u dobu pa cu uzeti Next to me, kasnije ce beba spavati s nama, nosiljku Ergobaby, za prve dane maramu, komoda za robu i presvlacenje, kadicu sam mislila Twistshake sa nogicama da mi bude poviseno, njihaljku gledam Baby Bjorn, sto se tice vecih stvari.. robicu imam, nesto cu kupiti, ali beba toliko brzo raste da nema potrebe tonu toga kupovati.. higijena za prvu ruku Octanisept za pupak, bademovo ulje za kupku (nakon mj dana Mustelu ili A-Dermu), kremu za guzu uzimam Melem (mazem po potrebi), tetra pelene imam,
M- 10.3.2019. 💙
M- 12.3.2021. ❤️
5.5.2025. ➕️🥰
I za sebe mrezaste gace, uloske, Purelan i Multi- Mum komprese, izdajalicu rucnu, jer inace imam bas puno mlijeka.
Ja jos nisam nista kupila, cekam crni petak u 11.mj 😅 tad cu sve ove velike stvari, a manje cu prije..
Kako ste vi? Mene vec par dana kao neka bol oko bubrega i jajnika, cak me crijeva uzasno bole 🙄
Ova trudnoca me jako iscrpljuje 😒
M- 10.3.2019. 💙
M- 12.3.2021. ❤️
5.5.2025. ➕️🥰
Netko je pitao za kadicu - mi smo za prvo dijete koristili sklopivu kadicu Stokke Flexi Bath i sklopivi stalak za istu kadicu, što nam se pokazalo odličnim i jako praktičnim. Sada ćemo istu kadicu koristiti i s drugom bebom. Spasilo me bolova u leđima, rukovanje je jako jednostavno, a kadica se može sklopiti zajedno sa stalkom pa zauzima minimalno prostora. Također se može kupiti i umetak za novorođenče za tu istu kadicu.
10/2021 ❤️
01/2026 ❤️⏳
Cure, imam pitanje jer mi je ovo prva trudnoća pa ne znam šta očekivati. :-) Sad sam punih 6 tjedana trudna, prvi uz obavljen, sve ok, ali ja sam jako gladna. Nemam ništa više kila, čak pokoji dan i po pola kile manje, ali jedem gore od drvosječe. Da li se to smiri kroz koji tjedan?
Eni odlično, čestitam! 🥰
Evo i ja sam obavila pregled kod svoje prim. gin. Sve je uredno, ide kako treba i to mi je najvažnije. Dobila sam trudničku knjižicu. 🤗 Jedino me zbunilo jer u njoj sad piše termin 11.1., a do sad je bilo 9.1. Nisam odmah vidjela pa nisam pitala.
Hvala svim curama na odličnim preporukama što sve treba nabaviti. Kad krenem u nabavku, bit će još pitanja, za sad radim samo popis. 😊
Što se tegoba tiče, meni se većina smirila, čak mi više ni hrana nija tako odbojna i lakše podnosim mirise, jedino me nesanica muči i dalje bez obzira na ovo vrijeme. Nadala sam se da će proći. Rekla mi gin. da mogu uzeti melatonin, persen ili valerijanu, je li neka od vas koristila što od navedenog sad ili u prijašnjoj trudnoći? Inače nisam baš za bilo kakve tablete, ali ako se nastavi da ne spavam do 3 ili 4 ujutro, mislim da će mi trebati, ne želim nespavanjem škoditi bebi.
🙋🏻♀️ 35, antifosfolipidni sindrom
08/2024 spontani 5+6 💔
28. 4. 2025. ➕ 🥰 🙏
14. 5. 2025. prvi UZV, 5+5, imamo ❤️ 🤗
Cure, imam pitanje jer mi je ovo prva trudnoća pa ne znam šta očekivati. :-) Sad sam punih 6 tjedana trudna, prvi uz obavljen, sve ok, ali ja sam jako gladna. Nemam ništa više kila, čak pokoji dan i po pola kile manje, ali jedem gore od drvosječe. Da li se to smiri kroz koji tjedan?
Čestitam mislim da je to sve individualno, a ovi napadaji gladi su uobičajeni u trudnoći. Mene ginekolog inače svaki put savjetuje da pazim na kilažu i da kontroliram te napadaje gladi i želju za slatkim. Ja sam 18+6 i uglavnom me sve prošlo, trenutno se super osjećam i kao da nisam trudna. Ovako bi mogla cijeli život biti trudna
Ali i sad mi se zna dogoditi dan da budem gladna i da bi pojela neznam ni ja što i da stvarno taj dan jedem bez kraja
Mogu reći da se nikad nisam nezdravije hranila kao u trudnoći, jedem i slatko i slano i voće i peciva iz pekare, čak i sok pijem što prije trudnoće baš i nisam. S tim da ima dana kad jako malo pojedem, ručak i neku sitnicu i više nemogu i nebudem gladna, možda jer je vruće pa zato. A inače popijem po 2-3 l vode na dan i jedem 4-5 puta na dan, ali negladam što jedem
I evo s kilažom sam još super, variram do max + 1 kg. A beba odgovara tjednima. S tim da sam u trudnoću ušla s 10 kg viška koji su mi ostali od prometne. Znam cure koje su dobile i po 10 kg do tjedana u kojem sam ja sad. Tako da je i to individualno. Netko kg nakon poroda izgubi za tren, netko se godinama poslije bori s njima. Mislim da nema pravila
Bilo mi je isto, dok mi nije pocelo biti slabo.. i jos mi je smanjen apetit, a prosla sam 13.tt.. i ne mogu jest slatko.. imam cca 1kg manje, tj sad 58kg, imala sam 59-60 na pocetku kad sam jela konstantno
M- 10.3.2019. 💙
M- 12.3.2021. ❤️
5.5.2025. ➕️🥰
Eni, Paola čestitke na super pregledima ❤️.
Ja nemam problem s nesanicom, ali ne znam jel ovo biologija, tijelo i psiha se pripremaju za novorođenče, ali mene svaki najmanji zvuk probudi. Suprug se ustaje u 6 na posao, probudi me njegova vibracija mobitela/ustajanje i nema šanse vise zaspati 🙄.
Šta se tiče apetita, ja ga bas i nemam, ali mislim da je to zbog vrućina. Strah me šta će biti kad dođe jesen jer se ionako najviše kilograma nabije pri kraju trudnoće i još kad zahladi, strah me da mom apetitu neće biti kraja 😂. A šta se tiče kupovine, malo mi je kasno čekati Black friday, prva je došla 14 dana ranije pa ako ova bebica isto iznenadi ranije, bit će mi na knap sve.
2023. M ❤️
12/25 ❤️⏳
Sortiraj odgovore
Najstariji