Cure, imam pitanje jer mi je ovo prva trudnoća pa ne znam šta očekivati. :-) Sad sam punih 6 tjedana trudna, prvi uz obavljen, sve ok, ali ja sam jako gladna. Nemam ništa više kila, čak pokoji dan i po pola kile manje, ali jedem gore od drvosječe. Da li se to smiri kroz koji tjedan?
Bilo mi je isto, dok mi nije pocelo biti slabo.. i jos mi je smanjen apetit, a prosla sam 13.tt.. i ne mogu jest slatko.. imam cca 1kg manje, tj sad 58kg, imala sam 59-60 na pocetku kad sam jela konstantno

M- 10.3.2019. 💙
M- 12.3.2021. ❤️
5.5.2025. ➕️ 🥰
Eni, Paola čestitke na super pregledima ❤️.
Ja nemam problem s nesanicom, ali ne znam jel ovo biologija, tijelo i psiha se pripremaju za novorođenče, ali mene svaki najmanji zvuk probudi. Suprug se ustaje u 6 na posao, probudi me njegova vibracija mobitela/ustajanje i nema šanse vise zaspati 🙄.
Šta se tiče apetita, ja ga bas i nemam, ali mislim da je to zbog vrućina. Strah me šta će biti kad dođe jesen jer se ionako najviše kilograma nabije pri kraju trudnoće i još kad zahladi, strah me da mom apetitu neće biti kraja 😂. A šta se tiče kupovine, malo mi je kasno čekati Black friday, prva je došla 14 dana ranije pa ako ova bebica isto iznenadi ranije, bit će mi na knap sve.
2023. M 🎀🧸
2025. S 👸🏻🪐
Makarena, hvala ti, nisam prije skužila da se na joolz odnosila ta priča! :)
Hrabrice pitala sam ja neki dan za “bežarenje”, i dobila odgovor od naše Barbi. Ugl, skužila sam da sam se preforsirala tih dana… nemam drugi logičan zaključak
Loli čestitam!!! 😍
Eni, Paola čestitke, baš mi je drago!
Tost meni se smirilo sad kako sam usla u 12. tjedan.. a inače mi je doručak bio kao tri nečija 😅
👩🏽 29 🧔🏽♂️ 31 👦🏽 🩵
riamarro@hotmail.com
Paola čestitke od srca ❤️
Hvala cure 😍🫂

👩36
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
AMH 23.19
👨34
Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
10/2023 oligozoospermia
12/2023 uredan spermiogram
IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 5/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 6/2025 Vinogrdska ✅
Super je ovaj popis, samo da dodam za kupanje da je bebu najbolje kupati u običnoj vodi bez ičega za početak iako se savjetuje bademovo ulje. Ono nema nikakve svrhe, moze i štetiti. Ne znam stručno objasniti, tko želi neka si istrazi. Ja jos uvijek kupam u čistoj vodi, sad ga nasapunam alphanovom jer se baš zaprlja, ali voda u kojoj se kupa je čista. A za tako male samo obična voda, tek poslije 3 mj može nešto ali nema potrebe ako je s kožom sve okej.
Ikea ima super lampicu na baterije, okruglu malu za nocno dojenje.
I za rodilište, Frida mom gacice su zakon. Puno bolje od mrezastih, cvrste, sve drze a preudobne. A sto se tice ulozaka preporucam babyono. Tanji i imaju ljepilo a veliki. Meni su bili bolji od chicco, a ne zauzmu pola kofera.
Peppao, ovo je super hvala što si podijelila s nama. 😊 Ja imam neki svoj ali ni u pola ovako detaljan 😁
Čestitam svima na dobrim pregledima. 😊 Ja sam u utorak čekala skoro 4 sata na pregled kod onkologa, da bi mi na kraju rekao da dođem sljedeći tjedan kad papa bude gotova. 🤦🏼♀️ I možete me upisati za sljedeći pregled 25.7.
Sinoć sam prvi put primjetila udarce svog momčića preko trbuha, čak sam uspjela i snimiti i poslati tati koji je na terenu. 😊

👩🏼 29 🧔🏻♂️ 32
👦🏼 19.10.2018. 💙
👶🏻 26. 11.2025. 💙
Pregledi: 🤰🏻💗
10.7. - Makarena
11.7. - Giovanna32
14.7. - jagoda20, Mokica
16.7. - mamacita
17.7. m_rosie
18.7. - Timi95, riamaro
21.7. - taratara25, bubica_0706
22.7. - paula210, anamarija8888, Tinchy300
24.7. Barrrbi, m_rosie
25.7. Ditaa
30.7. - Blondy
1.8. - Zeka26
4.8. - peppao
Termini:
m_rosie - 3.12. 🩷
Mokica - 3.12. 💙
Ditaa - 5.12. 💙
dea3 - 7.12.
Tinchy300- 10.12. 🩷
Josipella2025 - 12.12.
EllaMS - 13.12 💙
taratara25 - 13.12. 🩷
Blondy - 23.12.
Makarena - 24.12.
paula210 - 27.12.
mamacita - 28.12.
jagoda20 - 31.12.
peppao - 4.1.
Paola32 - 9.1. 🩷
Ivis - 9.1. 🩷
Timi95 - 13.1. 🩷
anamarija8888 - 15.1. 💙
Faksimila - 17.1.
Barrrbi - 17.1.
bubica_0706 - 17.1. 🩷
riamaro - 27.1.
a2025 - 15.2.
Donna9

👫
36/36
Super za popis! Meni je frendica isto poslala neku svoju tablicu. Ona je bas detaljna.
Ona je za Pavlovićevu imala neku opasku da ima loš sastav, pa sad ne znam.
A kad smo već kod toga, znači početna veličina robice koja se uzima je 56?

👫
36/36
Super je popis! Meni beba sad ima šest mjeseci pa mi je sve svježe i baš uspoređujem, mislim da ništa na popisu ne fali.
Što se tiče robe za bebu, meni su se kao totalni višak pokazale hlače i neki kompletići. Beba mi je prva 3-4 stalno bila u dugom bodiju plus duga pidžama plus čarape. Imala sam 10-15 komada svega tako da nisam morala često prati i to mi se super pokazalo. Za šetnju bi samo obukla skafander preko i gotovo.
U rodilištu su za pupak koristili samo fiziološku i tako sam i ja nastavila doma. Otpao je za nekih 10 dana i baš lijepo izgleda. Rekli su nam na tečaju da je Tyrosur prašak nepotreban ako nema infekcije, pa planiram i s drugom bebom raditi kao i s prvom.
Vlažne maramice nismo skoro ni koristili osim vani. Doma uzmemo veće blazinice i smočimo ih u posudici s vodom i onda posušimo sa suhim maramicama. To sam isto vidjela u rodilištu🤣
Što se tiče veličine robe, rekla bi da je za prosječnu bebu od 50 i nešto cm dužine i 3 ipo kila taman početi s 56. Meni je beba bila sitnija pa je nosila 50 prvih nekoliko tjedana, a onda 56. Došla je na 62 tek s 2-3 mjeseca.

💃ok 🤵oligoastheno/azoo
05/24 - IVF/ICSI - Stigao dečko☺️
05/25 ➕
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji