Zimske bebe 2025./2026. ❄️⛄️🎄🎁🤰🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Barrrbi
    05. Srpanj 2025. 08:34

riamaro

Čestitam na urednim pregledima ♥️

Slažem se da su vrućine veliki uzrok mučnina, i sama se borim.. ali sve za viši cilj 💖💪🏼
    Ja imam zadnjih par dana neko… a ne bih ga nazvala smeđarenje, više je bež boje. Baš rijetko i baš oskudno. Nemam ni bolove pa sam zaključila da je zbog cyclogesta. Itko doživio išta slično? 🧐

Heej, imala sam ja u 9 tj jedan dan i u 10 tj dva dana u razmacima ali te dane sam se preforsirala i tek neki dan spomenula ginekologici. Pošto sam u prvoj trudnoći baš krvarila ovo mi nije bio alarm da zovem gin jer sam pokrivena terapijom. Gin je za pisala u trudničku-smeđarenje.
    Pošto je meni mpo dr rekao "Vrlo vjerojatno budete kravarili jer je to često u IVF" svaki dan s strepnjom idem na wc ali to je dio trudnoće. Strah je uvijek tu.

Ovaj tj par dana menstrualni bolovi ali to sam isto navikla kao u prvoj trudnoći - kada bi "punila puni mjesec-u smislu svaka 4 tj na kao očekivanu menstruaciju imala bi jače bolove" ali sve bilo ok.

Također zadnjih tjedan dana stalne mučnine i glavobolja. Jedva funkcioniram a tek 1.9 ili 1.10 mislim na komplikacije. Brojim dane do godišnjeg 🫣🤞

👩🏼35g-PCOS,AMH-27 pmol/L;Th:Oleovit D3, Euthyrox, Novalac
    🧔37g- OAT
    🟡Vinogradska
    👦🏼-iz IVF/ICSI (2023)💙
    Beba br 2 🙏
    🟡Vinogradska
    2/2025 💔❌
    4/2025 IVF/ICSI -13🥚;10 oplođenih, 4❄️;ET 1bc-7dpt ➕;
    1beta(11dpt)=342
    2beta(13dpt)= 691
    1UZV-28.5. 6+4-imamo ❤️
    Panorama-LOW RISK 🎀Baby girl 🎀🙏

Blondy
    05. Srpanj 2025. 13:58

Ivis, javi kako je prosao pregled🤞

Ivis
    05. Srpanj 2025. 20:41

Blondy

Ivis,javi kako je prosao pregled🤞

Bok curke, evo mene konačno sa odličnim vijestima. Beba je i više nego dobro, rasteže se, cucla prste i bas je živahna. Onaj negativan a-val koji je bio vidljiv na UZV je vjerojatno kontaminacija s nekom od žila sa strane. Danas na UZV sve tip top i uredno. S obzirom na to da sam iz straha napravila i Panoramu, došli su rezultati i low risk je, čekamo jednu borbenu curicu ❤️🫶 💪
    Isto muku mučim s položajem spavanja, mislim da cu si kupiti onaj jastuk jer nikako da se namjestim 🙈

👩🏻35👦🏻34
    👦🏻 oligoasthenozoospermia, kariogram: recipročna translokacija
    VV obrada od 01/2024. Upućeni na inozemstvo -PFC Prag
    ICSI- 01/25 2 blastociste, PGT analiza 🧬, ostaje 1❄️
    04/25 FET: 1.beta (14dpt):1354, 2.beta (16dnt): 4294, imamo ❤️
    ivis11062@gmail.com

• paula210
    05. Srpanj 2025. 20:56

Cestitam na dobrim pregledima bas mi je drago ds je sve okej❤️

Ja vec spavam sa jastukom za trudnice ili si stavim neki manji jastuk izmedu nogu i na bok,i lijevi i desni okrecem se po noci,na trbuh i dalje mogu ne smeta mi pa nekad i tako,zasad mi je spavanje okej,nadam se da ce tako i ostati

Blondy
    05. Srpanj 2025. 21:07

Ivis

Blondy

Bok curke, evo mene konačno sa odličnim vijestima. Beba je i više nego dobro, rasteže se, cucla prste i bas je živahna. Onaj negativan a-val koji je bio vidljiv na UZV je vjerojatno kontaminacija s nekom od žila sa strane. Danas na UZV sve tip top i uredno. S obzirom na to da sam iz straha napravila i Panoramu, došli su rezultati i low risk je, čekamo jednu borbenu curicu ❤️🫶 💪
    Isto muku mučim s položajem spavanja, mislim da cu si kupiti onaj jastuk jer nikako da se namjestim 🙈

Česriram Ivis, sjajne vijesti. Sad opušteno uživaj 😁

• dea3
    05. Srpanj 2025. 22:14

Cure, imam pitanje za vas koje ste vec bliže 18 tt.
    Gdje osjecate bebu, tj da je smjestena maternica? 
    Još uvijek dosta nisko ili već više gore?? 

Ja sam u zadnjih par dana imala osjećaj da se sve skupa dosta podiglo, a danas opet da je baš ful nisko dolje kod zdjelice pa ne znam jel to ok?? 

• taratara25
    05. Srpanj 2025. 23:50

dea3 mislim da to mozda ovisi  gdje se beba smjestila. Meni je dr. rekla da se moja beba smjestila nisko tako da ja i osjetim nesto, ne znam je li to beba, nisko u donjem dijelu trbuha. Ali da, trbuh mi se poceo dizat i u gornjem dijelu ali mislim da je to jer maternica radi svoje tako da se i organi pomalo pomicu. Imas video prikaz u ovom clanku.
    https://miss7mama.24sata.hr/trudnoca/beba-u-trbuhu/fascinantno-pogledaj-kako-se-organi-pomicu-u-trudnoci-12552

• 🌈
    06. Srpanj 2025. 08:58

Imam i ja zatezanje maternice i neke čudne bolove, osjećam tezinu dolje nisko i onda hodam čudno, baš neugodan osjećaj. Brzo prestane, ali kad je tako baš mi traži odmor i mirovanje.

Imam pitanje, kada je vama ginekolog otvorio trudničku knjižicu?

Ja imam pregled iduci tjedan i tada ću biti točno 10 tjedana.

2. 5. '25. ZM
    24. 6. '25. UZV ✅
    7+4 ❤️
    11. 7. '25. UZV ✅
    31. 7. UZV ⏳

Giovanna32

Makarena
    06. Srpanj 2025. 09:33

Ivis

Blondy

Super vijesti! Cestitam na curici ❤️ nek dalje bude bez stresa 😊.

Giovanna meni je otvorilo trudničku na drugom pregledu koji je bio isto sa točno 10 tjedana 🙂

2023. M ❤️
    12/25 ❤️⏳

• dea3
    06. Srpanj 2025. 10:50

taratara25

dea3 mislim da to mozda ovisi gdje se beba smjestila. Meni je dr. rekla da se moja beba smjestila nisko tako da ja i osjetim nesto, ne znam je li to beba, nisko u donjem dijelu trbuha. Ali da, trbuh mi se poceo dizat i u gornjem dijelu ali mislim da je to jer maternica radi svoje tako da se i organi pomalo pomicu. Imas video prikaz u ovom clanku.
    https://miss7mama.24sata.hr/trudnoca/beba-u-trbuhu/fascinantno-pogledaj-kako-se-organi-pomicu-u-trudnoci-12552

Hvala ti! 
    Po ovom bi bilo da je sasvim ok! 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.