Čestitam na urednim pregledima ♥️
Slažem se da su vrućine veliki uzrok mučnina, i sama se borim.. ali sve za viši cilj 💖💪🏼
Ja imam zadnjih par dana neko… a ne bih ga nazvala smeđarenje, više je bež boje. Baš rijetko i baš oskudno. Nemam ni bolove pa sam zaključila da je zbog cyclogesta. Itko doživio išta slično? 🧐
Heej, imala sam ja u 9 tj jedan dan i u 10 tj dva dana u razmacima ali te dane sam se preforsirala i tek neki dan spomenula ginekologici. Pošto sam u prvoj trudnoći baš krvarila ovo mi nije bio alarm da zovem gin jer sam pokrivena terapijom. Gin je za pisala u trudničku-smeđarenje.
Pošto je meni mpo dr rekao "Vrlo vjerojatno budete kravarili jer je to često u IVF" svaki dan s strepnjom idem na wc ali to je dio trudnoće. Strah je uvijek tu.
Ovaj tj par dana menstrualni bolovi ali to sam isto navikla kao u prvoj trudnoći - kada bi "punila puni mjesec-u smislu svaka 4 tj na kao očekivanu menstruaciju imala bi jače bolove" ali sve bilo ok.
Također zadnjih tjedan dana stalne mučnine i glavobolja. Jedva funkcioniram a tek 1.9 ili 1.10 mislim na komplikacije. Brojim dane do godišnjeg 🫣🤞
👩🏼35g-PCOS,AMH-27 pmol/L;Th:Oleovit D3, Euthyrox, Novalac
🧔37g- OAT
🟡Vinogradska
👦🏼-iz IVF/ICSI (2023)💙
Beba br 2 🙏
🟡Vinogradska
2/2025 💔❌
4/2025 IVF/ICSI -13🥚;10 oplođenih, 4❄️;ET 1bc-7dpt ➕;
1beta(11dpt)=342
2beta(13dpt)= 691
1UZV-28.5. 6+4-imamo ❤️
Panorama-LOW RISK 🎀Baby girl 🎀🙏
Ivis,javi kako je prosao pregled🤞
Bok curke, evo mene konačno sa odličnim vijestima. Beba je i više nego dobro, rasteže se, cucla prste i bas je živahna. Onaj negativan a-val koji je bio vidljiv na UZV je vjerojatno kontaminacija s nekom od žila sa strane. Danas na UZV sve tip top i uredno. S obzirom na to da sam iz straha napravila i Panoramu, došli su rezultati i low risk je, čekamo jednu borbenu curicu ❤️🫶 💪
Isto muku mučim s položajem spavanja, mislim da cu si kupiti onaj jastuk jer nikako da se namjestim 🙈
👩🏻35👦🏻34
👦🏻 oligoasthenozoospermia, kariogram: recipročna translokacija
VV obrada od 01/2024. Upućeni na inozemstvo -PFC Prag
ICSI- 01/25 2 blastociste, PGT analiza 🧬, ostaje 1❄️
04/25 FET: 1.beta (14dpt):1354, 2.beta (16dnt): 4294, imamo ❤️
ivis11062@gmail.com
Cestitam na dobrim pregledima bas mi je drago ds je sve okej❤️
Ja vec spavam sa jastukom za trudnice ili si stavim neki manji jastuk izmedu nogu i na bok,i lijevi i desni okrecem se po noci,na trbuh i dalje mogu ne smeta mi pa nekad i tako,zasad mi je spavanje okej,nadam se da ce tako i ostati
Bok curke, evo mene konačno sa odličnim vijestima. Beba je i više nego dobro, rasteže se, cucla prste i bas je živahna. Onaj negativan a-val koji je bio vidljiv na UZV je vjerojatno kontaminacija s nekom od žila sa strane. Danas na UZV sve tip top i uredno. S obzirom na to da sam iz straha napravila i Panoramu, došli su rezultati i low risk je, čekamo jednu borbenu curicu ❤️🫶 💪
Isto muku mučim s položajem spavanja, mislim da cu si kupiti onaj jastuk jer nikako da se namjestim 🙈
Česriram Ivis, sjajne vijesti. Sad opušteno uživaj 😁
Cure, imam pitanje za vas koje ste vec bliže 18 tt.
Gdje osjecate bebu, tj da je smjestena maternica?
Još uvijek dosta nisko ili već više gore??
Ja sam u zadnjih par dana imala osjećaj da se sve skupa dosta podiglo, a danas opet da je baš ful nisko dolje kod zdjelice pa ne znam jel to ok??
dea3 mislim da to mozda ovisi gdje se beba smjestila. Meni je dr. rekla da se moja beba smjestila nisko tako da ja i osjetim nesto, ne znam je li to beba, nisko u donjem dijelu trbuha. Ali da, trbuh mi se poceo dizat i u gornjem dijelu ali mislim da je to jer maternica radi svoje tako da se i organi pomalo pomicu. Imas video prikaz u ovom clanku.
https://miss7mama.24sata.hr/trudnoca/beba-u-trbuhu/fascinantno-pogledaj-kako-se-organi-pomicu-u-trudnoci-12552
Imam i ja zatezanje maternice i neke čudne bolove, osjećam tezinu dolje nisko i onda hodam čudno, baš neugodan osjećaj. Brzo prestane, ali kad je tako baš mi traži odmor i mirovanje.
Imam pitanje, kada je vama ginekolog otvorio trudničku knjižicu?
Ja imam pregled iduci tjedan i tada ću biti točno 10 tjedana.
2. 5. '25. ZM
24. 6. '25. UZV ✅
7+4 ❤️
11. 7. '25. UZV ✅
31. 7. UZV ⏳
Giovanna32
Super vijesti! Cestitam na curici ❤️ nek dalje bude bez stresa 😊.
Giovanna meni je otvorilo trudničku na drugom pregledu koji je bio isto sa točno 10 tjedana 🙂
2023. M ❤️
12/25 ❤️⏳
dea3 mislim da to mozda ovisi gdje se beba smjestila. Meni je dr. rekla da se moja beba smjestila nisko tako da ja i osjetim nesto, ne znam je li to beba, nisko u donjem dijelu trbuha. Ali da, trbuh mi se poceo dizat i u gornjem dijelu ali mislim da je to jer maternica radi svoje tako da se i organi pomalo pomicu. Imas video prikaz u ovom clanku.
https://miss7mama.24sata.hr/trudnoca/beba-u-trbuhu/fascinantno-pogledaj-kako-se-organi-pomicu-u-trudnoci-12552
Hvala ti!
Po ovom bi bilo da je sasvim ok!
Sortiraj odgovore
Najstariji