Ja isto imam sve iz prve trudnoće, kupovala sam sve u neutralnim bojama tako da mi ne igra koji spol će biti. Kupila sam već nova kolica, moram još kupiti autosjedalicu i razmišljam o kolijevci. I morat ću pokupovati robice jer je prva beba proljetna pa neće veličine odgovarati, ali to ću tamo na jesen ☺️
2023. M ❤️
12/25 ❤️⏳
Slazem se da ce biti bolji izbor robice na jesen, ja sam uzela samo par neutralnih komada.
Ja sam sve podijelila i znam da ce mi se dosta toga vratiti ako ce biti curka, ako ce biti decko, ne znam, vidjet cemo.
Za sad sam uzela zimsku vrecu za kolica jer kolica imam, a vrecu nemam. Pomocna kolica sa organizatorima gdje cu si staviti kozmetiku i potrepstine da mi bude pri ruci. Neku nocnu lampicu u obliku pande. Plahte za krevetic. Torbu/ruksak za pelene. Imam tih torbi, ali to se istrosi kad se stalno koristi. Tako da eto, za pocetak je to to. Vec prije sam nasla trudnicke tajice za jesen, i nedavno sam naisla na grudnjake za dojenje u lidlu pa sam uzela, oni su mi se pokazali najbolji. Ali isto se istrose s nosenjem i pranjem tako da su mi trebali novi. Spavacice meni uopce nisu prakticne u rodilistu i ako cu negdje naci pidjamu u dva dijela, onda bi radje tako nesto. Spavacica za porod mora biti, a pidjama ili jednostavno tajice-majica za sobu.
Danas sam vidjela Babyono paket za rodiliste, cini mi se ok cijena za te stvari sto su unutra i to ce se sve iskoristiti. Pa cu jos vidjeti jel bi to uzela ili cu pojedinacno kupovati proizvode. Ima jos do toga, ali ja si volim pomalo kupovati i pripremati, veci mi je gust, svakoj stvari se posvetim, stres mi je sve odjednom pa cu tako pomalo sad gdje sta vidim 😀
Ja nisam nista kupovala jos,sigurno cu nesto naci sto mi “treba”,ali sve imam od prve curice,sto se tice robice imam,ca ako je decko sto vjv je kuma ce mi dati jer je ona rodila sad u 12 mj malog tako da,jedino cu kupiti nesto za izlazak oz rodilista i trebala bi uzeti kinderbet za novu bebu i mislim da je toto
Evo i ja javljam rezultate, radili smo Panoramu i dolazi nam deckic. Sve je u redu sto se tice trisomija i ostalih kromosomskih bolesti. Termin nam je 15.1. 😊
Mi smo vec dobili dosta robice, a sad me zanimaju iskustva mama: je li bolje uzeti “obicna” kolica ili ona 3 u 1? I koja su vam se pokazala najbolja?
Takoder ako ima neka iskusnija mama, sto nam jos treba za pocetak osim stvari za higijenu, kadice, kolica, krevetica, prematalice, strollera (to cemo svakako kupiti), tetra pelena, dekica… od ovih vecih stvari me zanima sto je vama bilo korisno i dobro? Inace, meni su simptomi skroz otisli. Cice vise nisu natecene, mucnine sam jedva imala. Umor jos tu i tamo ali to je to 😊
Dok ovo čitam, moram priznati da me lagana panika hvata jer još uvijek nemam pojma što sve uopće treba kupiti 😁 meni je prva trudnoća, ali još uvijek čekam da prođem 20. tjedan i onda ću krenuti u istraživanje. Već znam da ću sve kupovati novo jer bebe mojih frendica su već starije, a kuma koja je nedavno rodila dobila je dečka. Mislim da ćete nama prvorotkinjama trebati pomoći s popisom 😊
🙋🏻♀️ 35, antifosfolipidni sindrom
08/2024 spontani 5+6 💔
28. 4. 2025. ➕ 🥰 🙏
14. 5. 2025. prvi UZV, 5+5, imamo ❤️ 🤗
Čestitam Anamarija 🤗 taman sam pisala poruku kad i ti pa nisam odmah vidjela
🙋🏻♀️ 35, antifosfolipidni sindrom
08/2024 spontani 5+6 💔
28. 4. 2025. ➕ 🥰 🙏
14. 5. 2025. prvi UZV, 5+5, imamo ❤️ 🤗
Čestitam Anamarija 🤗 taman sam pisala poruku kad i ti pa nisam odmah vidjela
Hvala! Bas vidim da smo se uskladile s pitanjima, valjda ce nam neka iskusna mama znati dati sve informacije 😊😊
Čestitam Anamarija, to su baš lijepe vijesti. 🥰
Ja sam gledala one Frida mom pakete, mislim da cu njih uzeti, skuplji su ali stvarno su super, pokazala mi frendica.
Ali baš to imamo vremena, iako ja svejedno istražujem pomalo sve.
👫
36/36
10/2024 biokemijska
Ja imam sve od maloga,on ima 10 mjeseci,jedino što još ne znam šta ćemo sa kolicima,hoćemo kupovat neka koja mogu za dvoje ili ne,to još nisam sigurna,jedino razmišljam uzeti neki koš za pelene koji zadržava mirise,i razmišljala sam uzet nosiljku ergobaby embrace za početak. Ne znam jel ste gledali vec ali na Vintedu se zna naći jako povoljnih stvari za bebače koje se mogu koristiti dalje a operu se. E da,mislim i da cu baby kameru morat uzet,to sad nisam imala a s obzirom na malu razliku moglo bi mi biti korisno.
Sortiraj odgovore
Najstariji