Zimske bebe 2025./2026. ❄️⛄️🎄🎁🤰🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • m_rosie
    08. Srpanj 2025. 22:06

dea3

m_rosie

peppa0

Jeste li vec kupile sto za bebu?
    Meni danas aplikacija kaze okruglih 100 dana trudnoce pa sam obavila prvu vecu narudzbu i baas sam sretna jer dosad nisam nista kupila bas za bebu (sebi nesto trudnicko jesam) 😁

Još ništa. Ja bi u četvrtak trebala ući u 19-ti tjedan. I plan je tek 01.09. početi s kupnjom, s tim da je meni prva beba i nemam apsolutno ništa. I da do 01.11. sve bude spremnoako negdje nešto slučajno vidim, napravim screen. Tako da još nisam počela ni gledati

Mali ispravak….s obzirom da si sad 18+5, onda u četvrtak puniš 19 tjedana, i ulaziš u 20 tt 😁
    ja sam rodila 33+2 i svugdje je pisali da sam rodila u 34 tt…

Jeli ozbiljno? 🤦🏻‍♀️ Hahahha, eto 😂 Onda si cijelo vrijeme kradem tjedan dana 😂😂 Hvala na informaciji 😄 

34+1 tt - 24.10.2025.
    💜 Nika 💜

mokiica
    08. Srpanj 2025. 22:30

Evo ja isto već gledam neke stvari, i vise ni sama nisam sigurna sto mi zbilja treba, a sto će mi samo smetati 🙈 kolica i kinderbet imam. I kolijevku od prve kćerke (ona će mi ići u dnevni boravak u prizemlju, dok je kinderbet na katu u sobi). 
    Neki dan sam naletila na posteljinu koja mi se bas svidjela i rado bi s vama podijelila sliku, ali ne mogu. Nadam se da ću uspjeti pronaći odakle je 🤞🏻
    S obzirom da i nama stiže dečko 🩵, od robe nemam skoro ništa. Već sam gledala zanimljive komade na h&mu i nextu, i sad mi je sve preslatko. 
    Netko je spomenuo onu twistshake kadu, čini mi se bas dobar komad, pa ako tko ima rado bi da podijelite utiske 😊

Makarena
    08. Srpanj 2025. 22:41

Anamarija cestitam!! ❤️

A ovo šta će sve trebati za bebu doslovno ovisi o samoj bebi. Za prvu, osim osnovnih stvari, jedino šta mi je trebalo je baby bjorn i nosiljka (imala sam ergobaby embrace šta je Lamise spomenula, preporuke). Mala je moj priljepak od rođenja, za nju mi nisu trebala ni kolica ni krevetić, spava s nama od prvog dana i jedino kad nije plakala je kad je bila u rukama/nosiljci.

Isto tako šta se tiče kolica ovisi o vašem životnom stilu. Ja sam uglavnom po gradu, asfaltu, imam mali prtljažnik i uglavnom sam sama s malom pa mi je bilo bitno da su kolica lagana, mala i da ih mogu sklopiti jednom rukom. Imala sam Joolz Aer+, sad sam se upgreadala na Cybex Melio 🙈. I jedna i druga su 2u1 (sportsko i kosara za novorođenče), jaje nisam imala ni s prvom niti ću sad uzimati, imala sam autosjedalicu koja može od rođenja pa nadalje i to je za mene isto pun pogodak.

2023. M 🎀🧸
    12/25 S 🪐⏳

Makarena
    08. Srpanj 2025. 22:45

mokiica

Evo ja isto već gledam neke stvari, i vise ni sama nisam sigurna sto mi zbilja treba, a sto će mi samo smetati 🙈 kolica i kinderbet imam. I kolijevku od prve kćerke (ona će mi ići u dnevni boravak u prizemlju, dok je kinderbet na katu u sobi).
    Neki dan sam naletila na posteljinu koja mi se bas svidjela i rado bi s vama podijelila sliku, ali ne mogu. Nadam se da ću uspjeti pronaći odakle je 🤞🏻
    S obzirom da i nama stiže dečko 🩵, od robe nemam skoro ništa. Već sam gledala zanimljive komade na h&mu i nextu, i sad mi je sve preslatko.
    Netko je spomenuo onu twistshake kadu, čini mi se bas dobar komad, pa ako tko ima rado bi da podijelite utiske 😊

Imala sam ja twistshake kadu s prvom, al nisam je nešto previše koristila, uglavnom dok se nije posjela i kad bih je sama kupala mi je bio super umetak za novorođenče. Od kad se posjela sjednem je u tuš i istuširam na brzinu 😊

2023. M 🎀🧸
    12/25 S 🪐⏳

loli2020
    09. Srpanj 2025. 06:58

Pozdrav drage mame! Vidim da je otvorena nova tema pa da se i ja priključim. Meni je termin oko 10.01.2026! Ovo nam je drugi djete! Malo čudo koje je nakon 3 MPO i 5 embriotransfera čudesno došlo,prirodno i tako nenadano! Spol još ne znamo,nadam se da ćemo saznati idući tjedan! 
    Moje pitanje je jeli itko od vas isao kod Podobnika na 4D/5D UZV i pregled? 
    🤗🤗🤗🤗🤗

🧔🏻‍♂️35 , 🙍‍♀️35
    03/2019 IVF-ICSI Podobnik
    03/2019 ET - beta 0 ❌
    05/2019 - FET beta +
    02/2020- STIGLA CURICA 💗
    11/2022- FET Alea Fertility= beta 0❌
    02/2023 - FET; beta 3.03🤞❌
    03/2024 - MPO Alea Fertility
    04/2024- FET u čekanju 1❄️
    23.04.-FET
    06.05.- Beta 🤞🏻❌
    09/2024.- 3. MPO
    02.10.2024.- mogući transfer 🫶🏻🤞❌
    4./2025- prirodna trudnoća 🫶🏻🌸🥰
    💚💚Izađi kao pobjednik u ovoj igri živaca💚💚

peppa0
    09. Srpanj 2025. 07:16

Makarena

Anamarija cestitam!! ❤️

A ovo šta će sve trebati za bebu doslovno ovisi o samoj bebi. Za prvu, osim osnovnih stvari, jedino šta mi je trebalo je baby bjorn i nosiljka (imala sam ergobaby embrace šta je Lamise spomenula, preporuke). Mala je moj priljepak od rođenja, za nju mi nisu trebala ni kolica ni krevetić, spava s nama od prvog dana i jedino kad nije plakala je kad je bila u rukama/nosiljci.

Isto tako šta se tiče kolica ovisi o vašem životnom stilu. Ja sam uglavnom po gradu, asfaltu, imam mali prtljažnik i uglavnom sam sama s malom pa mi je bilo bitno da su kolica lagana, mala i da ih mogu sklopiti jednom rukom. Imala sam Joolz Aer+, sad sam se upgreadala na Cybex Melio 🙈. I jedna i druga su 2u1 (sportsko i kosara za novorođenče), jaje nisam imala ni s prvom niti ću sad uzimati, imala sam autosjedalicu koja može od rođenja pa nadalje i to je za mene isto pun pogodak.

Ja trebam jaje ili autosjedalicu pa me zanima koju autosjedalicu imas, a da je od rođenja? I pretpostavljam da se stavi u auto i ne vadi? Kako je onda s tim nagibom za novorođenče, da li se da lijepo namjestiti? I da li su ti stvarali problem oko izlaska iz rodilista, kako si iznjela van djecu, u cemu? Jer inace sestre stave bebu u jaje odmah.

peppa0
    09. Srpanj 2025. 07:23

Kolica - ja sam imala i 3u1, i sad imam obicna koja su mi bolja jer su veca, cvrsca, stabilnija. Ali ja nisam u gradu, i to sve ovisi koliko i kako cete ih koristiti. Tako da najbolje vidjeti u ducanu. 
    Korisne stvari- izdajalica, marama za nosenje, jastuk za nosenje, prijenosni uredjaj za bijeli sum ako beba ima kolike, uz tetra pelene i one manje tetra krpice, svedske pelene, babybjorn. 

peppa0
    09. Srpanj 2025. 07:23

peppa0

Kolica - ja sam imala i 3u1, i sad imam obicna koja su mi bolja jer su veca, cvrsca, stabilnija. Ali ja nisam u gradu, i to sve ovisi koliko i kako cete ih koristiti. Tako da najbolje vidjeti u ducanu.
    Korisne stvari- izdajalica, marama za nosenje, jastuk za nosenje, prijenosni uredjaj za bijeli sum ako beba ima kolike, uz tetra pelene i one manje tetra krpice, svedske pelene, babybjorn.

I babygym, odlicna stvar, bebe obozavaju!

Makarena
    09. Srpanj 2025. 08:17

peppa0

Ja trebam jaje ili autosjedalicu pa me zanima koju autosjedalicu imas, a da je od rođenja? I pretpostavljam da se stavi u auto i ne vadi? Kako je onda s tim nagibom za novorođenče, da li se da lijepo namjestiti? I da li su ti stvarali problem oko izlaska iz rodilista, kako si iznjela van djecu, u cemu? Jer inace sestre stave bebu u jaje odmah.

Joie every stage, ja nisam bas vozila na početku tako da je imamo u suprugovom automobilu, stavili je i ne vadimo je. Koliko se sjećam kad smo namještali, sjedalica ima 5 nagiba pa se namjesti s obzirom na nagib sjedala + umetak za novorođenče. Imamo onu bez isofixa. U mom gradu nije nužno izaći s djetetom u jaju iz rodilišta, mi smo svoju nosili u rukama umotanu u jastuku za nošenje. S tim da ne preporučujem ovu sjedalicu, nama su počeli prvo blokavati pojasevi kad ih treba stegnuti/rastegnuti, a sad nam se pokvario i gumb s kojim se to radi. Ne znam jel samo naša losa sreća ili su sve joie takve. Ja u svom autu imam Mast M.rox s isofixom i okretanjem 360° i obožavam je 🥰. Ona se isto može koristiti od rođenja, ali smo je nabavili tek kad je dijete imalo godinu pa ne znam kako novorođenče stoji u njoj.

2023. M 🎀🧸
    12/25 S 🪐⏳

Blondy
    09. Srpanj 2025. 08:32

Mislim da je za novorođenče najbolje jaje i to vezati na pojas bez baze. Onda sigurno ima dobar nagib. Ja sam za prvo dijete jako puno proučavala baš sjedalice jer mi je to jedino od opreme baš bitno. Tako da jaje do godine dana cca, kasnije sjedalica 🙂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI