Zimske bebe 2025./2026. ❄️⛄️🎄🎁🤰🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • dea3
    08. Srpanj 2025. 20:46

m_rosie

peppa0

Jeste li vec kupile sto za bebu?
    Meni danas aplikacija kaze okruglih 100 dana trudnoce pa sam obavila prvu vecu narudzbu i baas sam sretna jer dosad nisam nista kupila bas za bebu (sebi nesto trudnicko jesam) 😁

Još ništa. Ja bi u četvrtak trebala ući u 19-ti tjedan. I plan je tek 01.09. početi s kupnjom, s tim da je meni prva beba i nemam apsolutno ništa. I da do 01.11. sve bude spremnoako negdje nešto slučajno vidim, napravim screen. Tako da još nisam počela ni gledati

Mali ispravak....s obzirom da si sad 18+5, onda u četvrtak puniš 19 tjedana, i ulaziš u 20 tt 😁
    ja sam rodila 33+2 i svugdje je pisali da sam rodila u 34 tt... 

• paula210
    08. Srpanj 2025. 21:39

Netko je pitao za kolica pa cu napisati svoje iskustvo…mi smo uzeli 3 u 1 i iskreno bas sam zadovoljna,sve smo koristili i koristimo i sad cemo opet za drugu bebu iskoristiti ista kolica i onda cu ih pokloniti,neke zene kupe 2 u 1(kosara i jaje) pa poslije kupe kisobran kolica jer su laksa i manje mjesta zauzimaju u autu,ali meni su i ova sa sportskim dijelom super tako da sigurno necu uzimati kisobran jer ne vidim potrebu sto se mene tice,ali opet to je od zene do zene i naravno kako je kojoj lakse…meni je super pomogao i jastuk za dojenje(koji ide u slovo) u pocetku ali i sada,u pocetku za dojenje a sada kada mala zaspi pa je malo ogradim time jer spava idalje u nasem krevetu kinderbet ne voli bas…izdajalica mi je isto u pocetku odlicno pomogla da mi se cice ne upale jer mi je bas doslo dosta mlijeka i trebalo je 3 mj da mi se to stabilizira i stvarno je posluzila,kamera za bebe takoder kada nesto radim ona u sobi spava i uvijek mi je na oku ili ako negdje odem da je cuva svekrva uvijek pogledam jel sve okej ako spava,sada mi je super sto imamo nepromocne plahte(fali mi rijec😂ugl onaj dodatak sta ide na madrac)jer se zna propiskiti pa ne ode na madrac to je to cega sam se sad sjetila da mi je bilo super u pocetku i nesto sada😂nadam se da sam pomogla

• m_rosie
    08. Srpanj 2025. 22:06

dea3

m_rosie

peppa0

Jeste li vec kupile sto za bebu?
    Meni danas aplikacija kaze okruglih 100 dana trudnoce pa sam obavila prvu vecu narudzbu i baas sam sretna jer dosad nisam nista kupila bas za bebu (sebi nesto trudnicko jesam) 😁

Još ništa. Ja bi u četvrtak trebala ući u 19-ti tjedan. I plan je tek 01.09. početi s kupnjom, s tim da je meni prva beba i nemam apsolutno ništa. I da do 01.11. sve bude spremnoako negdje nešto slučajno vidim, napravim screen. Tako da još nisam počela ni gledati

Mali ispravak….s obzirom da si sad 18+5, onda u četvrtak puniš 19 tjedana, i ulaziš u 20 tt 😁
    ja sam rodila 33+2 i svugdje je pisali da sam rodila u 34 tt…

Jeli ozbiljno? 🤦🏻‍♀️ Hahahha, eto 😂 Onda si cijelo vrijeme kradem tjedan dana 😂😂 Hvala na informaciji 😄 

mokiica
    08. Srpanj 2025. 22:30

Evo ja isto već gledam neke stvari, i vise ni sama nisam sigurna sto mi zbilja treba, a sto će mi samo smetati 🙈 kolica i kinderbet imam. I kolijevku od prve kćerke (ona će mi ići u dnevni boravak u prizemlju, dok je kinderbet na katu u sobi). 
    Neki dan sam naletila na posteljinu koja mi se bas svidjela i rado bi s vama podijelila sliku, ali ne mogu. Nadam se da ću uspjeti pronaći odakle je 🤞🏻
    S obzirom da i nama stiže dečko 🩵, od robe nemam skoro ništa. Već sam gledala zanimljive komade na h&mu i nextu, i sad mi je sve preslatko. 
    Netko je spomenuo onu twistshake kadu, čini mi se bas dobar komad, pa ako tko ima rado bi da podijelite utiske 😊

Makarena
    08. Srpanj 2025. 22:41

Anamarija cestitam!! ❤️

A ovo šta će sve trebati za bebu doslovno ovisi o samoj bebi. Za prvu, osim osnovnih stvari, jedino šta mi je trebalo je baby bjorn i nosiljka (imala sam ergobaby embrace šta je Lamise spomenula, preporuke). Mala je moj priljepak od rođenja, za nju mi nisu trebala ni kolica ni krevetić, spava s nama od prvog dana i jedino kad nije plakala je kad je bila u rukama/nosiljci.

Isto tako šta se tiče kolica ovisi o vašem životnom stilu. Ja sam uglavnom po gradu, asfaltu, imam mali prtljažnik i uglavnom sam sama s malom pa mi je bilo bitno da su kolica lagana, mala i da ih mogu sklopiti jednom rukom. Imala sam Joolz Aer+, sad sam se upgreadala na Cybex Melio 🙈. I jedna i druga su 2u1 (sportsko i kosara za novorođenče), jaje nisam imala ni s prvom niti ću sad uzimati, imala sam autosjedalicu koja može od rođenja pa nadalje i to je za mene isto pun pogodak.

2023. M ❤️
    12/25 ❤️⏳

Makarena
    08. Srpanj 2025. 22:45

mokiica

Evo ja isto već gledam neke stvari, i vise ni sama nisam sigurna sto mi zbilja treba, a sto će mi samo smetati 🙈 kolica i kinderbet imam. I kolijevku od prve kćerke (ona će mi ići u dnevni boravak u prizemlju, dok je kinderbet na katu u sobi).
    Neki dan sam naletila na posteljinu koja mi se bas svidjela i rado bi s vama podijelila sliku, ali ne mogu. Nadam se da ću uspjeti pronaći odakle je 🤞🏻
    S obzirom da i nama stiže dečko 🩵, od robe nemam skoro ništa. Već sam gledala zanimljive komade na h&mu i nextu, i sad mi je sve preslatko.
    Netko je spomenuo onu twistshake kadu, čini mi se bas dobar komad, pa ako tko ima rado bi da podijelite utiske 😊

Imala sam ja twistshake kadu s prvom, al nisam je nešto previše koristila, uglavnom dok se nije posjela i kad bih je sama kupala mi je bio super umetak za novorođenče. Od kad se posjela sjednem je u tuš i istuširam na brzinu 😊

2023. M ❤️
    12/25 ❤️⏳

loli2020
    09. Srpanj 2025. 06:58

Pozdrav drage mame! Vidim da je otvorena nova tema pa da se i ja priključim. Meni je termin oko 10.01.2026! Ovo nam je drugi djete! Malo čudo koje je nakon 3 MPO i 5 embriotransfera čudesno došlo,prirodno i tako nenadano! Spol još ne znamo,nadam se da ćemo saznati idući tjedan! 
    Moje pitanje je jeli itko od vas isao kod Podobnika na 4D/5D UZV i pregled? 
    🤗🤗🤗🤗🤗

🧔🏻‍♂️35 , 🙍‍♀️35
    03/2019 IVF-ICSI Podobnik
    03/2019 ET - beta 0 ❌
    05/2019 - FET beta +
    02/2020- STIGLA CURICA 💗
    11/2022- FET Alea Fertility= beta 0❌
    02/2023 - FET; beta 3.03🤞❌
    03/2024 - MPO Alea Fertility
    04/2024- FET u čekanju 1❄️
    23.04.-FET
    06.05.- Beta 🤞🏻❌
    09/2024.- 3. MPO
    02.10.2024.- mogući transfer 🫶🏻🤞❌
    💚💚Izađi kao pobjednik u ovoj igri živaca💚💚

peppa0
    09. Srpanj 2025. 07:16

Makarena

Anamarija cestitam!! ❤️

A ovo šta će sve trebati za bebu doslovno ovisi o samoj bebi. Za prvu, osim osnovnih stvari, jedino šta mi je trebalo je baby bjorn i nosiljka (imala sam ergobaby embrace šta je Lamise spomenula, preporuke). Mala je moj priljepak od rođenja, za nju mi nisu trebala ni kolica ni krevetić, spava s nama od prvog dana i jedino kad nije plakala je kad je bila u rukama/nosiljci.

Isto tako šta se tiče kolica ovisi o vašem životnom stilu. Ja sam uglavnom po gradu, asfaltu, imam mali prtljažnik i uglavnom sam sama s malom pa mi je bilo bitno da su kolica lagana, mala i da ih mogu sklopiti jednom rukom. Imala sam Joolz Aer+, sad sam se upgreadala na Cybex Melio 🙈. I jedna i druga su 2u1 (sportsko i kosara za novorođenče), jaje nisam imala ni s prvom niti ću sad uzimati, imala sam autosjedalicu koja može od rođenja pa nadalje i to je za mene isto pun pogodak.

Ja trebam jaje ili autosjedalicu pa me zanima koju autosjedalicu imas, a da je od rođenja? I pretpostavljam da se stavi u auto i ne vadi? Kako je onda s tim nagibom za novorođenče, da li se da lijepo namjestiti? I da li su ti stvarali problem oko izlaska iz rodilista, kako si iznjela van djecu, u cemu? Jer inace sestre stave bebu u jaje odmah.

peppa0
    09. Srpanj 2025. 07:23

Kolica - ja sam imala i 3u1, i sad imam obicna koja su mi bolja jer su veca, cvrsca, stabilnija. Ali ja nisam u gradu, i to sve ovisi koliko i kako cete ih koristiti. Tako da najbolje vidjeti u ducanu. 
    Korisne stvari- izdajalica, marama za nosenje, jastuk za nosenje, prijenosni uredjaj za bijeli sum ako beba ima kolike, uz tetra pelene i one manje tetra krpice, svedske pelene, babybjorn. 

peppa0
    09. Srpanj 2025. 07:23

peppa0

Kolica - ja sam imala i 3u1, i sad imam obicna koja su mi bolja jer su veca, cvrsca, stabilnija. Ali ja nisam u gradu, i to sve ovisi koliko i kako cete ih koristiti. Tako da najbolje vidjeti u ducanu.
    Korisne stvari- izdajalica, marama za nosenje, jastuk za nosenje, prijenosni uredjaj za bijeli sum ako beba ima kolike, uz tetra pelene i one manje tetra krpice, svedske pelene, babybjorn.

I babygym, odlicna stvar, bebe obozavaju!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.