Zimske bebe 2025./2026. ❄️⛄️🎄🎁🤰🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Paola_32
    06. Srpanj 2025. 11:32

Čestitam Ivis, mi smo baš u dan i obje čekamo curice 💕 
    Što se tiče trudničke knjižice, meni ju još uvijek nisu otvarali, bila sam već na 4 pregleda ukupno zbog rizične trudnoće, malo u bolnici, malo kod primarne gin i nitko nije spomenuo uopće. Pitat ću sljedeći put. 

🙋🏻‍♀️ 35, antifosfolipidni sindrom
    08/2024 spontani 5+6 💔
    28. 4. 2025. ➕ 🥰 🙏
    14. 5. 2025. prvi UZV, 5+5, imamo ❤️ 🤗

Ivis
    06. Srpanj 2025. 11:41

Paola_32

Čestitam Ivis, mi smo baš u dan i obje čekamo curice 💕
    Što se tiče trudničke knjižice, meni ju još uvijek nisu otvarali, bila sam već na 4 pregleda ukupno zbog rizične trudnoće, malo u bolnici, malo kod primarne gin i nitko nije spomenuo uopće. Pitat ću sljedeći put.

Odlično! Pratimo se 🤭
    Meni nitko nije ni spomenuo trudničku knjižicu 😅 

👩🏻35👦🏻34
    👦🏻 oligoasthenozoospermia, kariogram: recipročna translokacija
    VV obrada od 01/2024. Upućeni na inozemstvo -PFC Prag
    ICSI- 01/25 2 blastociste, PGT analiza 🧬, ostaje 1❄️
    04/25 FET: 1.beta (14dpt):1354, 2.beta (16dnt): 4294, imamo ❤️
    ivis11062@gmail.com

• Ditaa
    06. Srpanj 2025. 12:58

Ni ja nemam trudničku, samo nalaze dobivam. 

👩🏼 29 🧔🏻‍♂️ 31
    👦🏼 19.10.2018. 💙

• Lucky96
    06. Srpanj 2025. 13:09

Pozdrav svim mamama, trudnicama i onima koje to žele postati 

Čitam temu već neko vrijeme i odlučila sam se javiti sa svojim iskustvom.
    Nakon malo dužeg iščekivanja, prirodno sam zatrudnjela i u petak smo bili na 3. pregledu. Tad je beba mjerila 12+3, tjedan manje nego po ZM, imala sam kasniju ovulaciju što sam i znala.
    Što se tiče simptoma i dalje me drži umor, a i ovo vrijeme mi ne ide u prilog jer mi bude slabo, imala sam tu i tamo mučnine koje su sad sve rjeđe, ali evo nešto što nisam primjetila da ste spominjale je iskustvo pranja zubiju, to mi najgori dio jer pri svakom pranju mi se diže želudac i nerijetko povraćam 🤯
    Ostalo je zasad sve kako treba, dr. nam je na pregledu rekao da ne može bolje - pokazao mi je i želudac i mjehur, mozak, kralježnicu, a nuhalni je 1.6mm za što je rekao da je izvrsno 🥰

Svima želim trudnoće bez komplikacija i svako dobro 🤗

Barrrbi
    06. Srpanj 2025. 13:38

Ivis čestitam na curici i urednom nalazu 🥳❤️

Trudnička knjižica više nije u praksi često ali moja ginekologica ju prakticira jer sve zapiše u nju. Platila sam ju 1,50e.

Inače radi sebe printam sve nalaze s e građana i svejedno nosim u fasciklu 🫣🤣

Moja sestra i vj kuma nisu imale trudničku. To je do ginekologa.

👩🏼35g-PCOS,AMH-27 pmol/L;Th:Oleovit D3, Euthyrox, Novalac
    🧔37g- OAT
    🟡Vinogradska
    👦🏼-iz IVF/ICSI (2023)💙
    Beba br 2 🙏
    🟡Vinogradska
    2/2025 💔❌
    4/2025 IVF/ICSI -13🥚;10 oplođenih, 4❄️;ET 1bc-7dpt ➕;
    1beta(11dpt)=342
    2beta(13dpt)= 691
    1UZV-28.5. 6+4-imamo ❤️
    Panorama-LOW RISK 🎀Baby girl 🎀🙏

Makarena
    06. Srpanj 2025. 14:43

Bas mi čudno ovo za trudničku, kod nas je besplatna i svatko dobije. Kad sam otvarala komplikacije sam trebala dati i trudničku na uvid (i kopirala za svaki slučaj stranicu na kojoj se vidi termin, to su zadržali). Tako da eto kod nas ne možeš otvoriti ni komplikacije bez trudničke. I kad sam išla na transfuziju po nalaze za rh faktor i ostalo moraš obavezno priložiti trudničku i oni stave pečat i nalaz na točno naznačeno mjesto za to u trudničkoj. 🤷🏻‍♀️ Da napomenem, iz manjeg grada u Dalmaciji sam.

2023. M ❤️
    12/25 ❤️⏳

• lamise38
    06. Srpanj 2025. 15:15

Lucky96

Pozdrav svim mamama, trudnicama i onima koje to žele postati

Čitam temu već neko vrijeme i odlučila sam se javiti sa svojim iskustvom.
    Nakon malo dužeg iščekivanja, prirodno sam zatrudnjela i u petak smo bili na 3. pregledu. Tad je beba mjerila 12+3, tjedan manje nego po ZM, imala sam kasniju ovulaciju što sam i znala.
    Što se tiče simptoma i dalje me drži umor, a i ovo vrijeme mi ne ide u prilog jer mi bude slabo, imala sam tu i tamo mučnine koje su sad sve rjeđe, ali evo nešto što nisam primjetila da ste spominjale je iskustvo pranja zubiju, to mi najgori dio jer pri svakom pranju mi se diže želudac i nerijetko povraćam 🤯
    Ostalo je zasad sve kako treba, dr. nam je na pregledu rekao da ne može bolje - pokazao mi je i želudac i mjehur, mozak, kralježnicu, a nuhalni je 1.6mm za što je rekao da je izvrsno 🥰

Svima želim trudnoće bez komplikacija i svako dobro 🤗

Ajmeee,jučer navečer perem zube i to toliko traje kratko i počne mi se dizati želudac i mislim si kako nitko nije na forumu to spominjao reko bas ću pitati danas. I evo sad uđem i vidim tvoj komentar😂
    Grozno mi je to,čim osjećam dizanje želudca ako ne stanem sa pranjem završim sa povraćanjem🤮

• m_rosie
    06. Srpanj 2025. 15:40

I ja imam trudničku knjižicu, od 10-og tjedna. I nisam ništa platila. I kad sam išla na transfuziju vaditi krvnu grupu i ne znam kako se zove pretraga, ali testiranje na neke bolesti ako sam prebolila, mislim na sifilis i hepatitis - ali evo nisam sigurna - morala sam im ostaviti knjižicu i za par dana je muž išao po nju, upisale su krvnu grupu i još to nešto drugo 🤷🏻‍♀️
    Meni je prva trudnoća. Može li mi netko reći kakav je taj osjećaj kad osjetite bebu i gdje bi to bilo otprilike 🙈 mi smo jučer išli na kupanje i dok sam ležala na plaži, na dijelu ispod pupka nešto, otp minut. I opet sinoć kad smo išli spavati, jako kratko. Kao da me nešto lagano probija iznutra. To mi prije nije bilo. S tim da neznam ako je još rano za osjetiti bebu 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

EllaMS
    06. Srpanj 2025. 15:50

Ja isto nemam trudnicku. Moj ginekolog to ne prakticira. Imam fascikl u kojeg stavljam sve te nalaze i nosim sa sobom na preglede.

Čestitam Ivis na curki!!
    Dobrodosle nove cure 😊

Mene mučnine odavno više ne muče, ali mi zato desni jako krvare dok perem zube.

👫
    36/36
    10/2024 biokemijska

• paula210
    06. Srpanj 2025. 16:02

Ja sam trudnicku u prvoj trudnoci dobila na drugom pregledu(8tj),a sad mi nije dao isto sve papire imam u fasciklu i nosim,nez jel to zato sto je privatno ili ne prakticira ali mislim da ju necu ni dobiti

Meni se mucnine ali lagane jave samo kad sam gladna tako da idalje ne smijem biti gladns nikako,uvijek imam nesto sa sobom,a za zube mene od pocetka su bas bolili desni da sam mislila da su mi svi pokvareni(nisam znala da sam trudna) i nije mi bilo jasno sta se desava preko noci odjednom,sad se to smanjilo ali idalje zaboli tu i tamo

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.