Zimske bebe 2025./2026. ❄️⛄️🎄🎁🤰🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Makarena
    27. Lipanj 2025. 21:23

dea3

Sad sam i ja isla pogledati, u prijedlogu piše da bi stupio na snagu 1.8. radi lakšeg obračuna…
    Znači te uvecane naknade stižu tek cca 17.9. na račun…

FRIDA - žao mi je, drži se i sretno dalje!

🙄🙄 naravno, zašto ne prije kad može kasnije. Ali dobro, neću se žaliti, kako je krenulo mislila sam da ću cijelo vrijeme dobijati 565€. Preživjet ću valjda dva mjeseca 🤞🏻 

2023. M ❤️
    12/25 ❤️⏳

Ivis
    28. Lipanj 2025. 08:25

Frida bas mi je žao ☹️ Drži se...
    Što se tiče loših vijesti, naravno da ovaj forum služi da ih izbjegavam ovdje podjelimo i nisam protiv toga, dapače 🙏 Samo kad su bili detaljni opisi, malo sam se isključila jer mi je bilo teško u tom trenutku čitati takve detalje. Uvijek možemo preskočiti ili malo pauzirati ako nas nešto uznemiri, tako da se nemojte zbog toga biti u brizi da li smijete nešto napisati.
    Mi imamo brdo imena za curicu, a za dečka se nikako dogovoriti 🙈 S obzirom na to da sam ipak radila Panoramu, vidjet ćemo koji je spol pa ćemo u pregovore 😆
    Ja se malo mažem s bademovim uljem. Mislim da i genetika igra ulogu ali bolje za svaki slučaj.

👩🏻35👦🏻34
    👩🏻 Sve ok
    👦🏻 oligoasthenozoospermia, kariogram: recipročna translokacija
    Pokušavamo od 2021.
    Vuk Vrhovec - obrada od 01/2024. Upućeni na inozemstvo
    PFC Prag
    ICSI- 01/25. Pergoveris,Orgalutran,Clexane, DecAPEPTYL 0.1 mg 3x
    Punkcija: 17 oocita, 15 zdravih🥚, 11 oplođeno, 2 blastociste ❄️❄️, PGT analiza🧬, ostaje 1 ❄️
    04/25 FET 🤍1.beta (14dpt):1354, 2.beta (16dnt): 4294, imamo ❤️
    ivis11062@gmail.com

Barrrbi
    28. Lipanj 2025. 09:14

Frida13

Zene drage da ne odem bez pozdrava, meni je na kraju ustanovljena vanmaternicna trudnoca, primili su me u bolnicu i sad cekamo da vidimo hocu li na zahvat ili ce mi dati tablete ili ce se potencijalno samo rijesiti…
    Vama svima zelim sretne trudnoce do kraja i samo zelim reci da ste super ekipica i druzimo se mozda jednom na nekim drugim temama 😊

Žao mi je 💔

👩🏼35g-PCOS,AMH-27 pmol/L;D vitamin-61,5;TSH-2,93-Euthyrox
    🧔37g- OAT
    🟡Vinogradska
    👦🏼-iz IVF/ICSI (2023)💙
    Beba br 2 🙏
    🟡Vinogradska
    2/2025 💔❌
    4/2025 IVF/ICSI -13🥚;10 oplođenih, 4❄️;ET 1bc-7dpt ➕;
    1beta(11dpt)=342
    2beta(13dpt)= 691
    1UZV-28.5. 6+4-imamo ❤️
    2UZV-12.6. 8+5=❤️

• anamarija8888
    28. Lipanj 2025. 11:21

Frida13

Zene drage da ne odem bez pozdrava, meni je na kraju ustanovljena vanmaternicna trudnoca, primili su me u bolnicu i sad cekamo da vidimo hocu li na zahvat ili ce mi dati tablete ili ce se potencijalno samo rijesiti…
    Vama svima zelim sretne trudnoce do kraja i samo zelim reci da ste super ekipica i druzimo se mozda jednom na nekim drugim temama 😊

Zao mi je… drzi se i zelim sretnu trudnocu iduci put 🫶

• mamacita
    28. Lipanj 2025. 13:32

Frida13

Zao mi je, sretno! 🙏🏼🤗

• paula210
    28. Lipanj 2025. 13:53

Frida jako mi je zao,zelim da ti prode sto bezbolnije i sretno daljee🤞🏻

• mamacita
    28. Lipanj 2025. 13:58

Jel vas i dalje zna boljet u donjem djelu stomaka? Mene kao da stegne, pa prode, nocas me bas uhvatila bol i kao da me dolje sve zaboli…Zna me i kad kihnem stegnit.
    Bas se brinem zbog tog….Iako chat gpt kaze da je normalno🤣 ali zanima me je li koja jos ima tako bolove?

• dea3
    28. Lipanj 2025. 14:36

mamacita

Jel vas i dalje zna boljet u donjem djelu stomaka? Mene kao da stegne, pa prode, nocas me bas uhvatila bol i kao da me dolje sve zaboli…Zna me i kad kihnem stegnit.
    Bas se brinem zbog tog….Iako chat gpt kaze da je normalno🤣 ali zanima me je li koja jos ima tako bolove?

Doduše nemam takvih bolova, ali mislim da bi ti svaki ginekolog rekao da je to nešto najnormalnije u trudnoći.
    Naravno treba pratiti u pravilu ti intuicija veli dal je nešto ipak prekomjerno u tom slučaju uvijek možeš vanredno na pregled da se umiris. 

• paula210
    28. Lipanj 2025. 14:58

mamacita

Ja sam imala vise u orvoj trudnoci nego sada,ali nekako sam pratila i slusala svoje tijelo,gledala bi koliko me stvarno jako zabolilo i da li traje,je li poslije nekih napora i sl,ali svakako normalno je jer ipak se sve siri,tako da mislim da trebas slusati sebe,svoju intuiciju,ali i prati jel stvarno jaka bol neka ili ne…

• Josipella2025
    28. Lipanj 2025. 15:33

Frida zao mi je i sretno dalje. 

Ja se mazem s biobaza uljem za mame protiv strija vec nekih dva tjedna tj otkad mi je trbuh poceo rasti i nadam se da ce pomoc.

Mi se oko imena za decka isto nikako dogovoriti i tijesimo se da ima vremena jos 😀

Da vas pitam, vec mi se par puta dogodila iznenadna bol u gornjem dijelu trbuha (obje strane centrirano iznad pupka), bol je u obliku jakog stezanja, grceva i obicno traje oko sat vremena. Do sad sam to pripisivala rastu trbuha ali evo danas me toliko bolilo da se nisam mogla pomaknuti iz skvrcenog polozaja i suze su mi isle od boli, a nakon 1h mirovanja sve je proslo. Imate li takvih iskustva?

12.12. 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.