Zimske bebe 2025./2026. ❄️⛄️🎄🎁🤰🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Paola_32
    30. Lipanj 2025. 14:16

Eh da i nos mi je konstantno zaštopan, jedva dišem, a nisam prehlađena. Da prijavim i taj simptom 😊

🙋🏻‍♀️ 35, antifosfolipidni sindrom
    08/2024 spontani 5+6 💔
    28. 4. 2025. ➕ 🥰 🙏
    14. 5. 2025. prvi UZV, 5+5, imamo ❤️ 🤗

• m_rosie
    30. Lipanj 2025. 14:58

Paola_32

Eh da i nos mi je konstantno zaštopan, jedva dišem, a nisam prehlađena. Da prijavim i taj simptom 😊

Ja sam u 17-om tjednu i nos mi je još uvijek začepljen i to od prije pozitivnog testa. I konstantno sam šmrkava 

• jagoda20
    30. Lipanj 2025. 15:04

Začepljen nos je isto jedan od simptoma trudnoće.
    Ja sam dobila preporuku za lijevak za sinuse te Sinomarin Plus Algae ENT s Algomer kompleksom.

• m_rosie
    30. Lipanj 2025. 15:54

jagoda20

Začepljen nos je isto jedan od simptoma trudnoće.
    Ja sam dobila preporuku za lijevak za sinuse teSinomarin Plus Algae ENT s Algomer kompleksom.

Da. U početku sam izluđivala, sad sam se nekako već navikla jer traje i traje, pa mi nekako više nije problem. Ja koristim Aqua Maris i bude i bolje i lošije, pa eto 

• 🌈
    30. Lipanj 2025. 17:41

Prijavljujem 2. UZV - 11. 7.

Termin poroda još nisu odredili, ali bi trebao biti 6. ili 7. 2. 

Meni ove vrućine teško padaju, stalno mi je slabo, nemam snage. Jedan dan sve super, drugi dan ništa. Još 2 i pol tjedna pa godišnji. 

Ja čistim jednu kuću subotama, ne svaku, svaku drugu, zasad mogu i nekako me opusti, ne osjećam da mi je previše. Čim ležim ili ne radim ništa, ne mogu se ni pokrenuti. 

I jako sam napuhana pa mi se čini da je trbuh ogroman, a zapravo je sve zbog vode i crijeva. 

2. 5. '25. ZM
    24. 6. '25. UZV ✅
    7+4 ❤️
    11. 7. '25. UZV ⏳

Giovanna32

• zeka26
    30. Lipanj 2025. 17:53

Pozdrav svima 😊

Upravo s pregleda, ravnih 11 tjedana, hvala Bogu sve je okej iduci je 1.8.

Radila sam danas Veritas test Basic plus paket pa me zanima je li se jos netko odlucio na isti? 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.